!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αγρια δολοφονια 14χρονου γιατι τον θεωρουσαν ομοφυλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: αγρια δολοφονια 14χρονου γιατι τον θεωρουσαν ομοφυλο
Λίγο έχω μπερδευτεί είναι η αλήθεια.
Οι μισοί (τουλάχιστον) που γράφουν εδώ και κατακεραυνώνουν τους ισλαμοφασίστες για την δολοφονία ενός gay,σε άλλα νήματα καταγγέλουν τους πούστηδες και απορούν αν θα έκαναν τα ίδια σε ένα Ισλαμικό κράτος (στο οποίο θα τους σκότωναν-ευνούχιζαν ή ό,τι άλλο).
Πάρτε μιά απόφαση για να ξέρουμε κι εμείς τι θα γράφουμε.
Οι μισοί (τουλάχιστον) που γράφουν εδώ και κατακεραυνώνουν τους ισλαμοφασίστες για την δολοφονία ενός gay,σε άλλα νήματα καταγγέλουν τους πούστηδες και απορούν αν θα έκαναν τα ίδια σε ένα Ισλαμικό κράτος (στο οποίο θα τους σκότωναν-ευνούχιζαν ή ό,τι άλλο).
εδώ ειτε ομόφυλος είναι ή οτιδήποτε άλλο ο ανθρωπος ο νομος δεν επιτρεπει οποιαδηπτε ενεργεια εναντιον του επειδή είναι...
εν αντιθεσει με τον ισλαμικο νομο
εν αντιθεσει με τον ισλαμικο νομο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
waldorf έγραψε: 12 Οκτ 2018, 19:41 Λίγο έχω μπερδευτεί είναι η αλήθεια.
Πες ονόματα μαν μου
Ποιοί είναι αυτοί
*Ειλικρινής ερώτηση
Ελπίζω να μη παίρνει η μπάλα και εμένα αλλιώς θα ζητήσω λινκ. Πολύ γενικό αυτό που είπες και έχω μεγάλη συμμετοχή εδώ.waldorf έγραψε: 12 Οκτ 2018, 19:41 Λίγο έχω μπερδευτεί είναι η αλήθεια.
the end
δεν έδωσε σε κανένα το δικαίωμα να τον πουν ομοφυλόφιλο, ξεφτίλα schwarzkopfΓιωργης έγραψε: 12 Οκτ 2018, 18:08 Για οσους λενε περι ισλαμ να θυμησουμε λιγο την υποθεση του φοιτητη γαλακτομικης απο την κρητη.
Μην νομιζετε οτι ειστε διαφορετικοι απο τους αραβες.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Δεν Είμαι Φασίστας
νομιζουν οτι ειναι ενα ακομα νημα-ταπωμα της αριστερας και έτσιwaldorf έγραψε: 12 Οκτ 2018, 19:41 Λίγο έχω μπερδευτεί είναι η αλήθεια.
ανεβαζουν τέτοιες ειδήσεις και τις σχολιαζουν και νιωθουν οτι ειναι καλυτεροι. αυτα τα νηματα ειναι κατι σαν τα group therapy sessions.
μην τους διακοπτεις διοτι τους πιανεις σε "ευάλωτες" στιγμές
γκαπα γκαπ γκαπ κτλ κτλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Στο φορουμ περα απο καταγραφη αποψεων γινεται και καταγραφη γεγονοτων, τωρα εαν καποια γεγονοτα ενοχλουν καποιους δηθεν αριστερους, τι να κανουμε....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Φιλαράκι αν και δεν μετέχω στο άθλημα , τσιμπάω με τον πληθυντικό που χρησιμοποιείτε. Πολύ άσχημο και θα έχουμε θέματα.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 12 Οκτ 2018, 20:41νομιζουν οτι ειναι ενα ακομα νημα-ταπωμα της αριστερας και έτσιwaldorf έγραψε: 12 Οκτ 2018, 19:41 Λίγο έχω μπερδευτεί είναι η αλήθεια.
ανεβαζουν τέτοιες ειδήσεις και τις σχολιαζουν και νιωθουν οτι ειναι καλυτεροι. αυτα τα νηματα ειναι κατι σαν τα group therapy sessions.
μην τους διακοπτεις διοτι τους πιανεις σε "ευάλωτες" στιγμές
Εδώ κοίτα. viewtopic.php?f=24&t=4668
the end
τους ενοχλεί που δεν μπορουν να κρυψουν την πραγματικοτητα που οι ιδιοι δημιουργησαν
Εσύ με βάζεις απέναντι, όχι εγώ.. εφόσον λοιπόν με βάζεις εκεί θα με βρεις.
the end
Ολο με ενα φραπε στο στομα σε βλεπω, γι'αυτο εχεις νευρα....Πάνας έγραψε: 12 Οκτ 2018, 20:52 Εσύ με βάζεις απέναντι, όχι εγώ.. εφόσον λοιπόν με βάζεις εκεί θα με βρεις.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Απογοήτευση είναι όχι νεύρα. Γράφω 10 χρόνια... Αν υπήρχε και το παλιό θα ζητούσα και από εκεί παραπομπή σε αυτά που έγραψε.
the end
-
Ορέστης 35
Και ποσα λυντσαρισματα αδυναμων χαζων ψυχασθενων και γενικα παρατημενων απο συγγενεις και φιλους ανθρωπων γινονται καθημερινα μπροστα στα αδιαφορα ματια ολων; Αν ενας ανθρωπος δεν εχει καποιον να νοιαστει για αυτο που θα του κανεις, τοτε μπορεις ελευθερα να του το κανεις. Αυτην ειναι η καθημερινοτητας της Ελλαδας στο 2018 και δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι υποκρινονται δεν ειναι ετσι.Γιωργης έγραψε: 12 Οκτ 2018, 18:08 Για οσους λενε περι ισλαμ να θυμησουμε λιγο την υποθεση του φοιτητη γαλακτομικης απο την κρητη.
Μην νομιζετε οτι ειστε διαφορετικοι απο τους αραβες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
-
- 1 Απαντήσεις