!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπουκίτσες
Re: Μπουκίτσες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
δεν πιστευω να μην ησουν ξυρισμένη σεση, και να τα φορτώνεις στο πουλακι αδικα. 
- Cecily Anne
Μιλάμε για XL προφυλακτικά, τα οποία έχουν βγει για XL μόρια. Η διαφορά στο φάρδος είναι 1 χιλιοστό σε σχέση με ένα κανονικό προφυλακτικό. Και απλά σου λέω ότι στο φαρδύ μόριο το 1 χιλιοστό είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.enaon έγραψε: 09 Ιαν 2023, 00:39ετσι μαλιστα, οποτε το χλ ηταν το πουλί, με μπερδέψατε παλι, νομιζα μιλάμε για προφυλακτικάCecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 00:37 Δεν χώραγε σε κανονικά. Η σύγκριση που κάνω είναι μεταξύ διαφορετικών ανδρών.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν πρόκειται, του Θεού ειμί. Προτιμώ να πάω σε μοναστήρι.hellegennes έγραψε: 09 Ιαν 2023, 00:36Εμπιστεύομαι τις προθέσεις σου αλλά δεν πέρασε ακόμα μια ζωή.![]()
δηλαδή πόσο δραματική, σε αχχ; Μεγαλώνουν και τα ματια λιγο σαν να θελουν τα πεταχτουν εξω;
- Cecily Anne
Δραματική σαν να σε κόβουν.enaon έγραψε: 09 Ιαν 2023, 00:46δηλαδή πόσο δραματική, σε αχχ; Μεγαλώνουν και τα ματια λιγο σαν να θελουν τα πεταχτουν εξω;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάνεις πρόβα στον τοκετό μόνο που πάει ανάποδα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ε καλα τωρα, είναι θέμα ελαστικότητας και υπομονής νομίζω, 2 χιλιοστα με καλη θέληση γινονται κανένα. Τρίχα μοιάζει ο ένοχος αν ήταν στην αρχή, εκτός αν είχατε παίξει αδμαγεδών αλλη μερα και δεν πρόλαβες να γίνεις καλά.
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ είναι μεγάλο παραμύθι ότι όσο αυξάνεις τη συχνότητα, βελτιώνεται πάντα η κατάσταση, διότι λόγω του φόβου του πόνου υπάρχει αυξημένος μυικός τόνος (ουσιαστικά συσπάσαι περισσότερο) και αρχετά συχνά μπορεί να είναι χειρότερα.enaon έγραψε: 09 Ιαν 2023, 00:53ε καλα τωρα, είναι θέμα ελαστικότητας και υπομονής νομίζω, 2 χιλιοστα με καλη θέληση γινονται κανένα. Τρίχα μοιάζει ο ένοχος αν ήταν στην αρχή, εκτός αν είχατε παίξει αδμαγεδών αλλη μερα και δεν πρόλαβες να γίνεις καλά.
βρε παδί μου αν δεν γίνει ζημια μικρή με την μορφή σχισίματος κλπ, το συχνά δεν ειναι μύθος νομιζω.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 00:54 Εν τω μεταξύ είναι μεγάλο παραμύθι ότι όσο αυξάνεις τη συχνότητα, βελτιώνεται πάντα η κατάσταση, διότι λόγω του φόβου του πόνου υπάρχει αυξημένος μυικός τόνος (ουσιαστικά συσπάσαι περισσότερο) και αρχετά συχνά μπορεί να είναι χειρότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 09 Ιαν 2023, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 09 Ιαν 2023, 01:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπάστα λίγο παίδες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
ωραίος ρε που το λες, γκέη σχέσεις ή pegging;Στύγιος έγραψε: 09 Ιαν 2023, 01:01 Απ' την πίσω πόρτα 18ποντοι όπως εγώ , δύσκολα πολύ δύσκολα, σε προηγούμενες σχέσεις.
α θα μπερδεύτηκα. Γιατί μόνο μία;