!!! DEVELOPMENT MODE !!!
SURVIVOR ALL STAR
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: SURVIVOR ALL STAR
Ξεκινάμε!
- vantono
Χάντα θεός, έχει μπει σαν βρεγμένη γάτα και με υφάκι νηπίου που το έχει μαλώσει η δασκάλα του. Αν ειναι καποιου είδους στρατηγική αυτό, θελω να δω πως θα εξελιχθεί.
- vantono
Δαλακα τρεις τούμπες στα 3 πρώτα δευτερόλεπτα (literally). Αγνώριστη.
Μλκ Τζεισον τη μάτιαξες!
Μλκ Τζεισον τη μάτιαξες!
- Cecily Anne
Η ξινομούνα η Βρυσομούνα ρε φίλε πρέπει να βλέπω την ξινίλα της
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
Την αντιπαθώ ελαφρώς λιγότερο απο Δαλακα και απο εκεινο το ψωνισμένο τη Μαριαλένα. Ισως επειδη συμπαθώ Μαρτίκαρο, και με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα.Cecily Anne έγραψε: 08 Ιαν 2023, 21:47 Η ξινομούνα η Βρυσομούνα ρε φίλε πρέπει να βλέπω την ξινίλα της
Κλαψομούνιασε αμεσως με το που τους άλλαξαν ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 08 Ιαν 2023, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Πέραν του ότι είναι καραηλίθια και εκνευριστική ύπαρξη είναι καλά καλά γρουσούζα.vantono έγραψε: 08 Ιαν 2023, 21:53Τη συμπαθώ ελαφρώς περισσότερο απο Δαλακα και απο εκεινο το ψωνισμένο τη Μαριαλένα, παρότι δεν αξίζει καμια συμπαθεια. Ισως επειδη συμπαθώ Μαρτίκαρο, και με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα.Cecily Anne έγραψε: 08 Ιαν 2023, 21:47 Η ξινομούνα η Βρυσομούνα ρε φίλε πρέπει να βλέπω την ξινίλα της
Κλαψομούνιασε αμεσως με το που τους άλλαξαν ομάδα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Πωπω βαρετό είναι. Το'κλεισα.
- vantono
Όντως. Πρέπει να ξεκινήσουν οι ίντριγκες για να αποκτήσει ενδιαφέρον. Μεγάλο φάουλ που ξεκίνησε με στίβο από πρώτο επεισόδιο.
Στα επόμενα 2-3 επεισόδια το κόβω να αποκτάει ενδιαφέρον. Και Καραγκούνια έχομεν, και Κονδυλατο και απ' όλα. Πάμε γερά.
- Cecily Anne
Είναι πολύ μακροσκελή τα run, για να τα παρακολουθήσω, έχω low attention span.vantono έγραψε: 08 Ιαν 2023, 22:41Όντως. Πρέπει να ξεκινήσουν οι ίντριγκες για να αποκτήσει ενδιαφέρον. Μεγάλο φάουλ που ξεκίνησε με στίβο από πρώτο επεισόδιο.
Στα επόμενα 2-3 επεισόδια θα το κόβω να αποκτάει ενδιαφέρον. Και Καραγκούνια έχομεν, και Κονδυλατο και απ' όλα. Πάμε γερά.
- vantono
Εγω δεν το 'χω αυτό, αλλά και πάλι μου φαίνεται βαρετός ο στίβος. Το ραν όσο το βαριέμαι να το κάνω, βαριέμαι και να το βλέπω. Θα έπρεπε να τα σκιπαρουν τα αγωνίσματα στη μέση τουλάχιστον, όταν είναι μεγάλο το ραν και να το πάνε απευθειας στους στόχους.Cecily Anne έγραψε: 08 Ιαν 2023, 22:43Είναι πολύ μακροσκελή τα run, για να τα παρακολουθήσω, έχω low attention span.vantono έγραψε: 08 Ιαν 2023, 22:41Όντως. Πρέπει να ξεκινήσουν οι ίντριγκες για να αποκτήσει ενδιαφέρον. Μεγάλο φάουλ που ξεκίνησε με στίβο από πρώτο επεισόδιο.
Στα επόμενα 2-3 επεισόδια θα το κόβω να αποκτάει ενδιαφέρον. Και Καραγκούνια έχομεν, και Κονδυλατο και απ' όλα. Πάμε γερά.
Τουλάχιστον πάνε πολύ κοντά , στο 6-6 ειναι οι δύο ομάδες και έχει ένα ενδιαφέρον αυτό.
Το πιο ενδιαφέρον έρχεται σε λίγο, που θα έχει και ψηφοφορία.
- Cecily Anne
Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι τόσο μακροσκελή. Μπορείς να κάνεις σύντομα δύσκολα run ρε συ.vantono έγραψε: 08 Ιαν 2023, 23:11Εγω δεν το 'χω αυτό, αλλά και πάλι μου φαίνεται βαρετός ο στίβος. Το ραν όσο το βαριέμαι να το κάνω, βαριέμαι και να το βλέπω. Θα έπρεπε να τα σκιπαρουν τα αγωνίσματα στη μέση τουλάχιστον, όταν είναι μεγάλο το ραν και να το πάνε απευθειας στους στόχους.Cecily Anne έγραψε: 08 Ιαν 2023, 22:43Είναι πολύ μακροσκελή τα run, για να τα παρακολουθήσω, έχω low attention span.vantono έγραψε: 08 Ιαν 2023, 22:41
Όντως. Πρέπει να ξεκινήσουν οι ίντριγκες για να αποκτήσει ενδιαφέρον. Μεγάλο φάουλ που ξεκίνησε με στίβο από πρώτο επεισόδιο.
Τουλάχιστον πάνε πολύ κοντά , στο 6-6 ειναι οι δύο ομάδες και έχει ένα ενδιαφέρον αυτό.
Το πιο ενδιαφέρον έρχεται σε λίγο, που θα έχει και ψηφοφορία.
Όλοι σαν σε ριπλέι παιζουν, έφαγαν έφαγαν να χουν να χάσουν, όλοι-ολες με πατσοκοιλα είναι
- vantono
Ακριβώς. Για αυτό και εγώ ανέκαθεν ήμουν φαν της διαλειμματικης στο τρέξιμο, και όχι του τζογκινγκ και των μαραθωνιων φάση. Αυτά περισσότερο τα βαριέμαι, παρά με κουράζουν.Cecily Anne έγραψε: 08 Ιαν 2023, 23:12Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι τόσο μακροσκελή. Μπορείς να κάνεις σύντομα δύσκολα run ρε συ.vantono έγραψε: 08 Ιαν 2023, 23:11Εγω δεν το 'χω αυτό, αλλά και πάλι μου φαίνεται βαρετός ο στίβος. Το ραν όσο το βαριέμαι να το κάνω, βαριέμαι και να το βλέπω. Θα έπρεπε να τα σκιπαρουν τα αγωνίσματα στη μέση τουλάχιστον, όταν είναι μεγάλο το ραν και να το πάνε απευθειας στους στόχους.Cecily Anne έγραψε: 08 Ιαν 2023, 22:43
Είναι πολύ μακροσκελή τα run, για να τα παρακολουθήσω, έχω low attention span.
Το πιο ενδιαφέρον έρχεται σε λίγο, που θα έχει και ψηφοφορία.![]()
Μινιμαλ τρέξιμο αλλά στα όρια του εξαντλητικου, με τους παλμούς στο θεό, και μετα ηρεμία. Το καλύτερο.
Αλλά αυτό απαιτεί σταθερές προπονήσεις, όχι μια στο τόσο.
Αν τους έβαζαν να κάνουν τέτοιο εδώ, από 2-3 φορές ο καθένας σε κάθε αγώνα που κάνουν, μάλλον θα έπεφταν σαν τα κοτόπουλα.
- Cecily Anne
Ναι, γιατί αν κάνουν τα συγκεκριμένα 2-3 φορές δε θα πέσουν ξεροί; Νταξ τώρα. Είναι και ένα κάρο. Γεμίζουν τηλεοπτικό χρόνο με μαλακίες.vantono έγραψε: 08 Ιαν 2023, 23:21Ακριβώς. Για αυτό και εγώ ανέκαθεν ήμουν φαν της διαλειμματικης στο τρέξιμο, και όχι του τζογκινγκ και των μαραθωνιων φάση. Αυτά περισσότερο τα βαριέμαι, παρά με κουράζουν.Cecily Anne έγραψε: 08 Ιαν 2023, 23:12Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι τόσο μακροσκελή. Μπορείς να κάνεις σύντομα δύσκολα run ρε συ.vantono έγραψε: 08 Ιαν 2023, 23:11
Εγω δεν το 'χω αυτό, αλλά και πάλι μου φαίνεται βαρετός ο στίβος. Το ραν όσο το βαριέμαι να το κάνω, βαριέμαι και να το βλέπω. Θα έπρεπε να τα σκιπαρουν τα αγωνίσματα στη μέση τουλάχιστον, όταν είναι μεγάλο το ραν και να το πάνε απευθειας στους στόχους.
Το πιο ενδιαφέρον έρχεται σε λίγο, που θα έχει και ψηφοφορία.![]()
Μινιμαλ τρέξιμο αλλά στα όρια του εξαντλητικου, με τους παλμούς στο θεό, και μετα ηρεμία. Το καλύτερο.
Αλλά αυτό απαιτεί σταθερές προπονήσεις, όχι μια στο τόσο.
Αν τους έβαζαν να κάνουν τέτοιο εδώ, από 2-3 φορές ο καθένας σε κάθε αγώνα που κάνουν, μάλλον θα έπεφταν σαν τα κοτόπουλα.
Survivor χωρίς Ντανο, δεν λέει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1981 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-