Βρε τρόμπα , υπάρχει oculosan, septobore ήδη, μάζεψε τα σύγκαλα σου , τράβα σε μια γωνιά και ψόφα αυτοκτονώντας για τη ΝΔ.Hector Buas έγραψε: 08 Ιαν 2023, 21:34Στην Ελλάδα με ευθύνη κυρίως της αριστεράς (που ζεί στην καρακοσμάρα της) τα πράγματα έχουν ξεφύγει...
Το TobraDex είναι ένα απλό κολλύριο αλλά, όπως και με άλλα φάρμακα, η τιμή του έχει αυξηθεί σημαντικά σε όλον τον κόσμο...
TobraDex.jpg
TobraDex
Όταν στον Καναδά η χαμηλότερη τιμή του είναι γύρω στα 50 δολλάρια, το να περιμένει κανείς πως μπορεί να "συντηρήσει" τιμές όπως αυτές που ορίζει η κυβέρνηση στην Ελλάδα, αγγίζει τα όρια της ανοησίας...
Η κυβέρνηση πρέπει να κάνει ότι απαιτείται για να εξασφαλισθεί επάρκεια φαρμάκων...
Στύγιος έγραψε: 08 Ιαν 2023, 21:21 Παραιτούμαι , ο άλλος βρήκε το αντίστοιχο oculοsan των 5 ευρώ.
Για τα χιλιάδες άλλες φάρμακα που έχουν γαμηθεί στις αυξήσεις και υπερτιμολογήσεις ... λέξη!!!Παραιτήσου, δεν θα λείψεις...Στύγιος έγραψε: 08 Ιαν 2023, 21:27 Με 30 φάρμακα που παίρνουν οι γονείς μου , ξέρω και παρακολουθώ καλύτερα κι από γιατρούς και φαρμακοποιούς τις τιμές .
Όχι σε μένα αυτά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πορτοσάλτε: «Να αυξηθούν οι τιμές των φαρμάκων για να μην εξάγονται, τσάμπα δεν υπάρχει»
Re: Πορτοσάλτε: «Να αυξηθούν οι τιμές των φαρμάκων για να μην εξάγονται, τσάμπα δεν υπάρχει»
- Hector Buas
Re: Πορτοσάλτε: «Να αυξηθούν οι τιμές των φαρμάκων για να μην εξάγονται, τσάμπα δεν υπάρχει»
Αυτά επίσης δεν θα υπάρχουν σε λίγο...Στύγιος έγραψε: 08 Ιαν 2023, 21:39 ...
Βρε τρόμπα , υπάρχει oculosan, septobore ήδη, μάζεψε τα σύγκαλα σου , τράβα σε μια γωνιά και ψόφα αυτοκτονώντας για τη ΝΔ.
Πόσο μυαλό χρειάζεται για να το καταλάβεις αυτό?
Ντίπ στούλτος είσαι?
Κάνε Μπανζάι για τη ΝΔ
Και σεπούκου εν ευθέτω χρόνω.
- Hector Buas
Λατινικά είναι ρε όργιο...
Που μου παριστάνεις και τον δόκτορα στην γλώσσα αυτή...
Τώρα ανοήμονα νομίζεις ότι έγραψες κάτι;
Γιατί μαλάκα έφαγες μπάιτ;
Γιατί μαλάκα έφαγες μπάιτ;
- taxalata xalasa
που παραγεται το συγκεκριμενο ;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ιταλία πήγε νομίζω ο Όττος, και είναι καλό παιδί, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Από τους λίγους καλούς σ' αυτή τη παράταξη.nyxtovios έγραψε: 06 Ιαν 2023, 20:46Εσύ πήγες όμως ρουμανία να σπουδάσεις επειδή δεν πέρναγες ούτε σε τειOtto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2023, 20:21Φιλελες δεν είμαι ούτε κατά φαντασίαν, ούτε κανονικά.nyxtovios έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:23
Ενώ εσύ ο ψηφοφόρος του Κούλη και κατά φαντασία φιλελές είσαι διάνοια.
Επίσης, δεν ξέρω αν είμαι διάνοια αλλά εσύ σίγουρα είσαι βλάκας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Ό,τι χειρότερο σου εύχομαι πούστη.Hector Buas έγραψε: 07 Ιαν 2023, 11:09Είχα, όπως και πολλοί άλλοι, καταλάβει πως έχεις προβλήματα αντίληψης...έργο_μακέτο έγραψε: 07 Ιαν 2023, 03:00 ...
Αυτό ακριβώς είπα ρε καραγκιόζη.
Σταμάτα να παριστάνεις τον εριστικό μην σου σπάσω τα κόκκαλα γαμημένε.
Τώρα βλέπω πως είσαι και νευρικός...
Δες το αυτό με έναν γιατρό...
Όλη η γκαντεμιά του Κυριάκου να πέσει πάνω σου.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
-
Δημοκράτης
οκ παίδες ο πορτοκαλιές εχει άδικο
μείνετε τώρα χωρίς φάρμακα
μείνετε τώρα χωρίς φάρμακα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Hector Buas
Καλά, καλά, ας περάσουμε στο επόμενο παρατράγουδο τώρα...έργο_μακέτο έγραψε: 08 Ιαν 2023, 23:20Ό,τι χειρότερο σου εύχομαι πούστη.Hector Buas έγραψε: 07 Ιαν 2023, 11:09Είχα, όπως και πολλοί άλλοι, καταλάβει πως έχεις προβλήματα αντίληψης...έργο_μακέτο έγραψε: 07 Ιαν 2023, 03:00 ...
Αυτό ακριβώς είπα ρε καραγκιόζη.
Σταμάτα να παριστάνεις τον εριστικό μην σου σπάσω τα κόκκαλα γαμημένε.
Τώρα βλέπω πως είσαι και νευρικός...
Δες το αυτό με έναν γιατρό...
Όλη η γκαντεμιά του Κυριάκου να πέσει πάνω σου.
Που θα μας σπάσεις και τα κόκκαλα...
- Hector Buas
Τι τραβάτε κι εσείς τα δόλια ορφανά...Kauldron έγραψε: 08 Ιαν 2023, 23:23https://www.slang.gr/lemma/6801-mpouas
Όνομα και πράμα είναι ο τύπος.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
ΝαιKauldron έγραψε: 08 Ιαν 2023, 23:19Ιταλία πήγε νομίζω ο Όττος, και είναι καλό παιδί, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Από τους λίγους καλούς σ' αυτή τη παράταξη.nyxtovios έγραψε: 06 Ιαν 2023, 20:46Εσύ πήγες όμως ρουμανία να σπουδάσεις επειδή δεν πέρναγες ούτε σε τειOtto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2023, 20:21
Φιλελες δεν είμαι ούτε κατά φαντασίαν, ούτε κανονικά.
Επίσης, δεν ξέρω αν είμαι διάνοια αλλά εσύ σίγουρα είσαι βλάκας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 0 Απαντήσεις