Πριν αρκετά χρόνια.... πάω να κάψω ξύλα με βενζίνη ξεθυμασμένη ( στρατηγικό λάθος) , κάνει ένα μπουφφ κι εγώ πετάγομαι 3 μέτρα μακριάenterprise-psi έγραψε: 08 Ιαν 2023, 20:10Παρόμοια φάση , μαζεύω ξύλα , κόβω και μικρά, παίρνω και προσάναμα γιατί τα πιο πολλά είναι χλωρά, πάω να ανάψω το τζάκι, συνειδητοποιώ ότι εδώ και δέκα χρόνια κανω ηλεκτρονικό και δεν έχω αναπτήραΑσέβαστος έγραψε: 07 Ιαν 2023, 09:21 πηγα χτες να κοψω ξυλα, και να καψω λιοκλαρα.
πριν φυγω πηρα αναπτηρα, τον δοκιμασα κιολας, αναβε. μολις εφτασα, ψοφησε. εριξα και τα δεοντα μπινελικια, δε δουλεψε.
μιση ωρα μακρια απο το κοντινοτερο περιπτερο, και αν ηταν ανοιχτο, λογω της ημερας.
εκανα τον μαγκαιβερ. ειχα βενζινη, κωλοχαρτο, και καλωδια μπαταριας. δουλεψε με την πρωτη.![]()
![]()
Η μπαταρία του ηλεκτρονικού έχει μπόλικα αμπέρ , καλώδιο σπίθα κλπ κλπ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
μετά περιέγραφες σε γνωστούς ότι τραυματίστηκες από τράνταγμα σε αερομαχία;Στύγιος έγραψε: 08 Ιαν 2023, 20:33Πριν αρκετά χρόνια.... πάω να κάψω ξύλα με βενζίνη ξεθυμασμένη ( στρατηγικό λάθος) , κάνει ένα μπουφφ κι εγώ πετάγομαι 3 μέτρα μακριάenterprise-psi έγραψε: 08 Ιαν 2023, 20:10Παρόμοια φάση , μαζεύω ξύλα , κόβω και μικρά, παίρνω και προσάναμα γιατί τα πιο πολλά είναι χλωρά, πάω να ανάψω το τζάκι, συνειδητοποιώ ότι εδώ και δέκα χρόνια κανω ηλεκτρονικό και δεν έχω αναπτήραΑσέβαστος έγραψε: 07 Ιαν 2023, 09:21 πηγα χτες να κοψω ξυλα, και να καψω λιοκλαρα.
πριν φυγω πηρα αναπτηρα, τον δοκιμασα κιολας, αναβε. μολις εφτασα, ψοφησε. εριξα και τα δεοντα μπινελικια, δε δουλεψε.
μιση ωρα μακρια απο το κοντινοτερο περιπτερο, και αν ηταν ανοιχτο, λογω της ημερας.
εκανα τον μαγκαιβερ. ειχα βενζινη, κωλοχαρτο, και καλωδια μπαταριας. δουλεψε με την πρωτη.![]()
![]()
Η μπαταρία του ηλεκτρονικού έχει μπόλικα αμπέρ , καλώδιο σπίθα κλπ κλπ![]()
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
.Στύγιος έγραψε: 08 Ιαν 2023, 20:33Πριν αρκετά χρόνια.... πάω να κάψω ξύλα με βενζίνη ξεθυμασμένη ( στρατηγικό λάθος) , κάνει ένα μπουφφ κι εγώ πετάγομαι 3 μέτρα μακριάenterprise-psi έγραψε: 08 Ιαν 2023, 20:10Παρόμοια φάση , μαζεύω ξύλα , κόβω και μικρά, παίρνω και προσάναμα γιατί τα πιο πολλά είναι χλωρά, πάω να ανάψω το τζάκι, συνειδητοποιώ ότι εδώ και δέκα χρόνια κανω ηλεκτρονικό και δεν έχω αναπτήραΑσέβαστος έγραψε: 07 Ιαν 2023, 09:21 πηγα χτες να κοψω ξυλα, και να καψω λιοκλαρα.
![]()
Για κάντο λιανικά αυτό με τη ξεθυμασμένη.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Τα πότισα μ΄αυτήν , έριξα σπίρτο και την πάτησαΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2023, 20:38.Στύγιος έγραψε: 08 Ιαν 2023, 20:33Πριν αρκετά χρόνια.... πάω να κάψω ξύλα με βενζίνη ξεθυμασμένη ( στρατηγικό λάθος) , κάνει ένα μπουφφ κι εγώ πετάγομαι 3 μέτρα μακριάenterprise-psi έγραψε: 08 Ιαν 2023, 20:10
Παρόμοια φάση , μαζεύω ξύλα , κόβω και μικρά, παίρνω και προσάναμα γιατί τα πιο πολλά είναι χλωρά, πάω να ανάψω το τζάκι, συνειδητοποιώ ότι εδώ και δέκα χρόνια κανω ηλεκτρονικό και δεν έχω αναπτήρα![]()
Για κάντο λιανικά αυτό με τη ξεθυμασμένη.....
.
Με πήρε ωστικό κύμα , ήταν απερίγραπτο ...
Μιλάω με τον λεγαμενο και μου λέει είμαι εκεί(στο γνωστό τους σημείο )θέλεις να έρθω να σε πάρω να ξαναέρθουμε εδώ γιατί είμαι με τον... .(ο φίλος που είναι γεματούλης και λιώνω μαζί του) ή να έρθω πιο μετά; γιατί περιμένει και τον άλλον και του είπε θα καθυστερήσει, μην τον αφήσω μόνο του. Λέω άστο πιο μετά. Το καλοσκέφτομαι, λέω δεν πάω να δω και τον... που έχω καιρό να τον δω να κάνω και ένα ντου και εγώ μια φορά; παίρνω ταξί, φτάνω. Μπαίνω μέσα, καθόταν οι δύο τους στο τραπέζι, με βλέπει ο φίλος του, του κάνω νόημα να μη του πει τίποτα. Του κλείνω τα μάτια και λαχταρισε
Μου κατεβάζει τα χέρια με βλέπει και έμεινε σπιτσλες. Μου λέει τι κάνεις εδώ; λέω βαρέθηκα σπίτι και είπα να έρθω.
Γιατί δεν με πήρες να έρθω;
ε λέω μη σε ξεσήκωνω
Πετάγεται ο φίλος του
-Σιγά μαλακά μη βαρέθηκε, να σε τσεκάρει ήρθε η μικρή. Α ρε που κατάντησες.
Γελάει ο λεγαμενος. Με βάζει ανάμεσα στα πόδια του και μου χαιδευε τα μαλλιά
-Να με τσεκάρεις ήρθες μαρη;
Μην τον ακούς καλέ, τι να σε τσεκάρω, αφού...
Πετάγεται πάλι ο φίλος του
-Ναι καλέ τι να σε τσεκάρει, ευτυχώς πρόλαβε και έφυγε η Κικιτσα να λες.
-Μην της λες έτσι ρε μλκ θα τα πιστέψει.
-Ναι σιγά μην τα πιστέψει, δεν ξέρει ότι χτυπάνε παλαμάκια τα @@ σου όταν την βλέπεις.
Εχω κλάψει από το γέλιο. Δεν υπάρχει ο άνθρωπος και οι ατάκες που πετάει, ο τρόπος που τα λέει. Του λέω
-σ αγαπώ να ξέρεις
-ναι αλλά δεν το δείχνεις
-Γιατί; του λέω
-ούτε μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα γλωσσοφιλο, ένα πίσωκολλητό για καλή χρονιά. Τίποτα.
Του λέει ο δικός μου
-μαλακά ε μαλάκα μαζέψου.
Πάω τον φιλάω σταυρωτά
-πω πω πω τσαχπίνα μυρωδατη
Με τραβάει πάλι πισω ανάμεσα στα πόδια του λεγαμενος και με κράταγε αγκαλιά
-έχουμε και τον κέρβερο εδώ δεν μπορούμε να μιλήσουμε, να αγκαλιαστούμε, να πιάσουμε τίποτα . Χώρισε τον πριγκίπισσα και έλα να το σκάσουμε μαζί.
-τον ακούς πόσο ωραία μου μιλάει; λέω στον λεγαμενο
-άμα φάει κάνα κλωτσιδι δεν θα μιλάει.
-Ασ' τον κοπέλα μου να λέει. Εγω θα σε παντρευτώ.
Παίρνει τηλ αυτός που περίμεναν λέει ψάχνει να παρκάρει.
Παμε φεύγουμε μου λέει ο λεγαμενος να το βάλει εκεί που θα βγω. Μου πατάει ματιά ο φίλος του
-έλα να σε φιλήσω μου λέει.
-Μην τολμήσεις μου κάνει ο δικός μου.
-αλλη φορά του λέω
Του λέει ο φίλος του
-άσε μαλάκα θα πληρώσω εγώ. Εσύ έχεις γυναίκα και παιδί.
Του λέω
-παιδί δεν έχουμε, εκτός κι αν έχει κανένα πουθενά και μου το κρύβει.
-δεν σου έκανε κανένα ακόμα ο άχρηστος; ασφαιρος είναι;
-Αμα μείνω κι άλλο θα σου κάνω εσένα ένα.
-δεν μπορώ επιβήτορα, έχω περίοδο
Ετοιμολογος όσο δεν πάει
αν του τα έλεγε άλλος θα απανταγε αλλιώς ο δικός μου μπορεί και να παρεξηγιοταν , με αυτόν είναι αλλιώς. Σοβαρεύει λίγο αλλά σαν να τον σέβεται κάπως διαφορετικά από τους υπόλοιπους της παρέας τους. Αλλα είναι απαιχτος, ένα θέατρο μόνος του.
Γιατί δεν με πήρες να έρθω;
ε λέω μη σε ξεσήκωνω
Πετάγεται ο φίλος του
-Σιγά μαλακά μη βαρέθηκε, να σε τσεκάρει ήρθε η μικρή. Α ρε που κατάντησες.
Γελάει ο λεγαμενος. Με βάζει ανάμεσα στα πόδια του και μου χαιδευε τα μαλλιά
-Να με τσεκάρεις ήρθες μαρη;
Μην τον ακούς καλέ, τι να σε τσεκάρω, αφού...
-Ναι καλέ τι να σε τσεκάρει, ευτυχώς πρόλαβε και έφυγε η Κικιτσα να λες.
-Μην της λες έτσι ρε μλκ θα τα πιστέψει.
-Ναι σιγά μην τα πιστέψει, δεν ξέρει ότι χτυπάνε παλαμάκια τα @@ σου όταν την βλέπεις.
Εχω κλάψει από το γέλιο. Δεν υπάρχει ο άνθρωπος και οι ατάκες που πετάει, ο τρόπος που τα λέει. Του λέω
-σ αγαπώ να ξέρεις
-ναι αλλά δεν το δείχνεις
-Γιατί; του λέω
-ούτε μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα γλωσσοφιλο, ένα πίσωκολλητό για καλή χρονιά. Τίποτα.
Του λέει ο δικός μου
-μαλακά ε μαλάκα μαζέψου.
Πάω τον φιλάω σταυρωτά
-πω πω πω τσαχπίνα μυρωδατη
Με τραβάει πάλι πισω ανάμεσα στα πόδια του λεγαμενος και με κράταγε αγκαλιά
-έχουμε και τον κέρβερο εδώ δεν μπορούμε να μιλήσουμε, να αγκαλιαστούμε, να πιάσουμε τίποτα . Χώρισε τον πριγκίπισσα και έλα να το σκάσουμε μαζί.
-τον ακούς πόσο ωραία μου μιλάει; λέω στον λεγαμενο
-άμα φάει κάνα κλωτσιδι δεν θα μιλάει.
-Ασ' τον κοπέλα μου να λέει. Εγω θα σε παντρευτώ.
Παίρνει τηλ αυτός που περίμεναν λέει ψάχνει να παρκάρει.
Παμε φεύγουμε μου λέει ο λεγαμενος να το βάλει εκεί που θα βγω. Μου πατάει ματιά ο φίλος του
-έλα να σε φιλήσω μου λέει.
-Μην τολμήσεις μου κάνει ο δικός μου.
-αλλη φορά του λέω
Του λέει ο φίλος του
-άσε μαλάκα θα πληρώσω εγώ. Εσύ έχεις γυναίκα και παιδί.
Του λέω
-παιδί δεν έχουμε, εκτός κι αν έχει κανένα πουθενά και μου το κρύβει.
-δεν σου έκανε κανένα ακόμα ο άχρηστος; ασφαιρος είναι;
-Αμα μείνω κι άλλο θα σου κάνω εσένα ένα.
-δεν μπορώ επιβήτορα, έχω περίοδο
Ετοιμολογος όσο δεν πάει
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σύρε για ύπνο, έχεις σχολείο αύριο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
τι μαλακίες ρε πούστη μου.βάρα μένιο
Ήμουνα με την ομάδα μου σήμερα στη δουλειά
βασικά μόνο με τον έναν, τον business. Και με ρωτάει σε μια φάση «Παρασκευή τι δουλεύεις;» και του δείχνω το πρόγραμμα και τον ρωτάω «γιατί τι έχει την Παρασκευή;» και μου λέει «πφφ όχι ρε γμτ, δεν θα είμαστε μαζί. Με έχουν βάλει να κάνω αξιολόγηση στην τάδε πτήση και ήθελα να είσαι και εσύ!» και του λέω «έεεελα ρε γμτ, και εγώ θα ήθελα να μου κάνεις ΕΣΥ αξιολόγηση! Θα μου έβαζες άριστα!
» και μου απαντάει «εε ναιιιι, και θα τους έλεγα ότι είσαι η καλύτερη check in agent!». Ε ρε γλύψιμο και αδυναμίες. Τον αγαπώ

(Πρέπει κάποια στιγμή, εγώ και η συνάδελφος, να του πάρουμε όντως αυτή την κούπα καφέ που να γράφει boss!)
(Πρέπει κάποια στιγμή, εγώ και η συνάδελφος, να του πάρουμε όντως αυτή την κούπα καφέ που να γράφει boss!)
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Don't you worry child το καλο Θα νικήσει που λέει και η Ποπαρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αι γουόρι μπικοζ είναι ενοχλητικά αυτά τα ατελείωτα σεντόνια με εξυπνακίστικους διαλόγους φορουμικής πραγματικότητας της εύθυμης τσαπερδόνας με τους λεβέντες που την πειράζουν και σκέφτομαι ότι θα ακολουθήσει κι άλλο.θα μου πεις χέσε μας μη διαβάζεις,οκ εδώ δεν μπορώ να πω τίποτα
"Τι, θα κάνουμε μάθημα;" " Να πούμε πως περάσαμε στις διακοπές"
Στύγιος , αμίλητος ανοίγει τον κατάλογο.. c'est fini.
Στύγιος , αμίλητος ανοίγει τον κατάλογο.. c'est fini.
Πραγματικα babe. Άξιο απορίας. Ωστόσο λυπάμαι που σου χαλάει η αισθητική. Θα προσπαθήσω να περιορίσω τον εαυτό μου και να μην εκφράζομαι για να μην ενοχλείσαι. Καλύτερα έτσι;nowhere έγραψε: 09 Ιαν 2023, 08:19 αι γουόρι μπικοζ είναι ενοχλητικά αυτά τα ατελείωτα σεντόνια με εξυπνακίστικους διαλόγους φορουμικής πραγματικότητας της εύθυμης τσαπερδόνας με τους λεβέντες που την πειράζουν και σκέφτομαι ότι θα ακολουθήσει κι άλλο.θα μου πεις χέσε μας μη διαβάζεις,οκ εδώ δεν μπορώ να πω τίποτα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-