!!! DEVELOPMENT MODE !!!
↣ Εκτός Θέματος
Re: Πόσους χρήστες από το πχωρουμ έχετε γνωρίσει από κοντά;
και εκεινη του εκανε μπουλνγκ παντως, εχει πανσέληνο σε τετράγωνο με τον χείρωνα και δεν το θυμάται.
Ρε συ, τα τελευταία νικ που έχει κάνει η filitsa, τα καταλαβαίνω γιατί ήταν στο ίδιο στυλ γραφής. Αλλά από Μένιο δεν θυμάμαι κάτι και ακριβώς γι' αυτό ρώτησα για την κατηγορία, μπορεί να έχω χάσει επεισόδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγραψα οσα εγραψα για το διαστημα που ειμαι συντονιστης. Και για αυτο το διαστημα τα οσα εγραψα ισχυουν αντικειμενικα, τοσο για τον συντονιστικο φορτο οσο και για το στολκαρισμα του. Τα περι συμπαθειων , με χρηστη που ζητημα να εχω κουωταρει 5 φορες, ασχολιαστα.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:19Δεν έχει περμαμπαν ο Μενιος; πλάκα μας κάνεις;Bazoomba έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:14 Καλα μην τρελαθουμε, δεν μας εχει ταλαιπωρησει (τουλαχιστον οσο διαστημα ειμαι συντονιστης) ο Μενιος. Δεν εχει μπαναριστει κανενας λογαριασμος του, απλως τους παραταει και φτιαχνει αλλους.
Σχετικα με το μπουλινγκ στην Ναιδα, δεν μας εχει αποσταλει καμια αναφορα απο την ιδια, ουτε στο ιγκνορ εχει μπει ο "στοκερ" ουτε βεβαιως εχουν γραφτει πραγματα χειροτερα απ'οσα βλεπουμε στο συνολο των ενεργων νηματων.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Cecily Anne
Dude, το γεγονός ότι δεν σου καταγγέλει η Νάιδα το νήμα, δε σημαίνει ότι δεν υφίσταται παρενόχληση και στωλκάρισμα. Εσύ έχεις δει το νήμα, έχεις άποψη, θεωρείς ότι δεν τρέχει μία, τα αφήνεις εκεί όλα και το πετάς από πάνω σου με την ατάκα "ααα μα δεν έχει παραπονεθεί η Νάιδα".Bazoomba έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:36Εγραψα οσα εγραψα για το διαστημα που ειμαι συντονιστης. Και για αυτο το διαστημα τα οσα εγραψα ισχυουν αντικειμενικα, τοσο για τον συντονιστικο φορτο οσο και για το στολκαρισμα του. Τα περι συμπαθειων , με χρηστη που ζητημα να εχω κουωταρει 5 φορες, ασχολιαστα.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:19Δεν έχει περμαμπαν ο Μενιος; πλάκα μας κάνεις;Bazoomba έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:14 Καλα μην τρελαθουμε, δεν μας εχει ταλαιπωρησει (τουλαχιστον οσο διαστημα ειμαι συντονιστης) ο Μενιος. Δεν εχει μπαναριστει κανενας λογαριασμος του, απλως τους παραταει και φτιαχνει αλλους.
Σχετικα με το μπουλινγκ στην Ναιδα, δεν μας εχει αποσταλει καμια αναφορα απο την ιδια, ουτε στο ιγκνορ εχει μπει ο "στοκερ" ουτε βεβαιως εχουν γραφτει πραγματα χειροτερα απ'οσα βλεπουμε στο συνολο των ενεργων νηματων.
Γελοιότητες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- kongrosian
αντικειμενικά λοιπόν, το μπαν με αιτιολογία ως κλώνος, πότε πέφτει; για ένα φίλο ρωτάω.Bazoomba έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:36Εγραψα οσα εγραψα για το διαστημα που ειμαι συντονιστης. Και για αυτο το διαστημα τα οσα εγραψα ισχυουν αντικειμενικα, τοσο για τον συντονιστικο φορτο οσο και για το στολκαρισμα του. Τα περι συμπαθειων , με χρηστη που ζητημα να εχω κουωταρει 5 φορες, ασχολιαστα.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:19Δεν έχει περμαμπαν ο Μενιος; πλάκα μας κάνεις;Bazoomba έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:14 Καλα μην τρελαθουμε, δεν μας εχει ταλαιπωρησει (τουλαχιστον οσο διαστημα ειμαι συντονιστης) ο Μενιος. Δεν εχει μπαναριστει κανενας λογαριασμος του, απλως τους παραταει και φτιαχνει αλλους.
- Cecily Anne
Πέφτει μόνο όταν δεν είσαι από αυτούς που κάνει διπλολογαριασμούς και κάθεσαι σα μαλάκας εκτός, για να είσαι τυπικός. Απλά τα πράγματα.kongrosian έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:40αντικειμενικά λοιπόν, το μπαν με αιτιολογία ως κλώνος, πότε πέφτει; για ένα φίλο ρωτάω.Bazoomba έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:36Εγραψα οσα εγραψα για το διαστημα που ειμαι συντονιστης. Και για αυτο το διαστημα τα οσα εγραψα ισχυουν αντικειμενικα, τοσο για τον συντονιστικο φορτο οσο και για το στολκαρισμα του. Τα περι συμπαθειων , με χρηστη που ζητημα να εχω κουωταρει 5 φορες, ασχολιαστα.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
πανε να σε τρελάνουν νομίζω, δεν εχει ενοχλήσει ανθρωπο, του την πεφτουν απο παλια χωρίς λογο.Bazoomba έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:36 Εγραψα οσα εγραψα για το διαστημα που ειμαι συντονιστης. Και για αυτο το διαστημα τα οσα εγραψα ισχυουν αντικειμενικα, τοσο για τον συντονιστικο φορτο οσο και για το στολκαρισμα του. Τα περι συμπαθειων , με χρηστη που ζητημα να εχω κουωταρει 5 φορες, ασχολιαστα.
καλα όχι όλες, μερικές ειαι συνεργάτες που λεει και Ερμής
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Άρα εννοείς δεν γνώριζες ότι είναι χρήστης παλιός περμαμπαναρισμενιος που δημιουργεί διαρκώς νέους λογαριασμούς γιατί τρώει μπαν.Bazoomba έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:36Εγραψα οσα εγραψα για το διαστημα που ειμαι συντονιστης. Και για αυτο το διαστημα τα οσα εγραψα ισχυουν αντικειμενικα, τοσο για τον συντονιστικο φορτο οσο και για το στολκαρισμα του. Τα περι συμπαθειων , με χρηστη που ζητημα να εχω κουωταρει 5 φορες, ασχολιαστα.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:19Δεν έχει περμαμπαν ο Μενιος; πλάκα μας κάνεις;Bazoomba έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:14 Καλα μην τρελαθουμε, δεν μας εχει ταλαιπωρησει (τουλαχιστον οσο διαστημα ειμαι συντονιστης) ο Μενιος. Δεν εχει μπαναριστει κανενας λογαριασμος του, απλως τους παραταει και φτιαχνει αλλους.
Ίσως επειδή πλέον δεν τρώει μπαν και την κάνει από μόνος του να μην το ήξερες.
Καλά το ότι τον έχεις κουοταρει μόνο 5 φορές δεν σημαίνει κάτι. Ούτε είναι κακό να του έχεις συμπάθεια. Μην αρπάζεσαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Δε γίνεται να μη γνωρίζει, έχει νηματάρα πολυσέλιδη προσωπική με όλα τα μπαν του και τα ποστ αναλυτικά. Πλας τις παρενοχλήσεις σε χρήστριες μέσω πμ. Πλας τις συζητήσεις μου με τις χρήστριες. Επαναλαμβάνω παπαριές.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:55Άρα εννοείς δεν γνώριζες ότι είναι χρήστης παλιός περμαμπαναρισμενιος που δημιουργεί διαρκώς νέους λογαριασμούς γιατί τρώει μπαν.Bazoomba έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:36Εγραψα οσα εγραψα για το διαστημα που ειμαι συντονιστης. Και για αυτο το διαστημα τα οσα εγραψα ισχυουν αντικειμενικα, τοσο για τον συντονιστικο φορτο οσο και για το στολκαρισμα του. Τα περι συμπαθειων , με χρηστη που ζητημα να εχω κουωταρει 5 φορες, ασχολιαστα.
Καλά το ότι τον έχεις κουοταρει μόνο 5 φορές δεν σημαίνει κάτι. Ούτε είναι κακό να του έχεις συμπάθεια. Μην αρπάζεσαι.
Ενας τύπος που τον θεωρούσα ελεεινό τρολΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:23 Εγώ πάντως, ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο Μένιος.![]()
Και δεν κάνω πλάκα.
...... μάλλον έχω χάσει πολλά επεισόδια.
μέχρι που κάποια στιγμή ξεχάστηκε και έγραψε αυτό εδώ
viewtopic.php?f=97&t=28295&p=1733014&hi ... 1#p1733014
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 21 Ιαν 2021, 01:03
ο γηγενής μαζί με την έτοιμη ιθαγένεια έχει και μόνιμη κατοικία εδώ, και γυναίκα εδώ και παιδιά εδώ και φίλους εδώ και γκόμενα εδώ, και γονείς με ανάγκες και εισφορές που έδινε τόσα χρόνια και μαύρα λεφτά σε μασούρι αν φοροδιέφευγε , και κάνα κτηματάκι που θέλει πότισμα και καμιά ματιά μην έφαγε κάνα πόντο ο γείτονας και εργασιακό μέλλον ή βαλτωμένο παρόν και ιδεολογία που στήριζε με πράξεις ή μπλα μπλα στο καφενείο/φόρουμ και όνειρα και εφιάλτες συνυφασμένα με το εδώ. Ακόμα και φίλοι μου που ρίξανε μούντζα και φύγαν, όταν βλέπουν φίλους και θάλασσα για 10 μέρες τον χρόνο εδώ, αγαλλιάζει η ψυχή τους.
Όλα τα παραπάνω δεν αρκούνε δυστυχώς για να μην τα ξεχάσεις σε μία στιγμή εν βρασμώ ή με δόλο και να τα καταστρέψεις όλα διαπράττοντας ένα έγκλημα. Αν τα έχεις όμως ήδη ξεχάσει προ πολλού και περιφέρεσαι σαν απελπισμένος ή σαν διψασμένη για αίμα νυφίτσα άλλοτε ανά την υφήλιο, είναι ακόμα πιο εύκολο. Αν έχεις και δέκα ονόματα, ένα για κάθε φορά που σε πιάσανε στο παρελθόν, ακόμα ακόμα πιο εύκολο. Δεν σε συνδέει τίποτα με τις προηγούμενες πράξεις σου. Ούτε η συνείδηση σου, ούτε ένας φάκελος ποινικού μητρώου. Ακόμα και οταν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες, δηλαδή σπανίως, δεν μας διαβεβαιώνει κανένα Κουγιοειδές σαν του λόγου σου ότι ήταν αυτοί που τρέχανε να σωθούν και όχι αυτοί που σκότωναν.
Πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε μια χώρα βασισμένη στην ανομία και είμαι ιδιαίτερα ρατσιστής με τους συμπατριώτες μου, τόσο που εκτός από το ότι την πλειοψηφία την θεωρώ κουμάσια, τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους τους θεωρώ ανίκανους να διαχειριστούν εμάς. Πόσο μάλλον και ένα στίφος από ανθρώπους ξένους που πέρασαν ένα σωρό χώρες ομοειδούς κουλτούρας με αυτούς για να μπαστακωθούν εδώ. Δεν μπαστακώνονται, είμαστε ενδιάμεσος σταθμός; Αλήθεια; Και η ζωή που ζούμε ένας ενδιάμεσος σταθμός είναι, αλλά αμελητέα δεν την λες. Ιδίως αν την κοιτάξεις κατάματα, χωρίς πράσινα λαμπατέρ να σε ζαλίζουν.
Εγώ ως γνωστόν ένα ταπεινό τρολ είμαι. Αλλά επειδή δεν γράφω στο φόρουμ για μπαρμπαδοπολιτικά και έχω ζήσει γειτονες στο χωριό που τους σπάγαν ένα ένα τα δάχτυλα με τανάλια μέχρι να πούνε πού είναι τα λεφτά (τα νοητά λεφτά, δεν υπήρχαν λεφτά), τους άλλους γείτονες που τους κλέβανε και μετά αφοδεύανε σε όλα τα κρεβάτια, και ξέρω και τι εθνικότητες τα κάνανε, και πού φορτώνουν τα κλοπιαία σε λεωφορεία που φεύγουν για βόρεια και τους αστυνομικούς που τους πιάνουνε και ξανά βγαίνουνε και επειδή εγώ την έχω γλιτώσει από θέμα τύχης, θα σου πω με σιγουριά το εξής. Αν τις πίπες που αραδιάζεις εδώ, σου ξεφύγουν καμία φορά στον έξω κόσμο, κοίτα εσύ για ιθαγένεια και άσυλο.
Έκτοτε σταδιακά αφού κέντρισέ το ενδιαφέρον μου
παρ ολη τη σαβούρα που κατα ριπας αραδιάζει
για κατι τέτοια διάσπαρτα διαμαντάκια
κατάληξε να εχει και την εκτίμηση μου
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- kongrosian
Cecily Anne έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:58Δε γίνεται να μη γνωρίζει, έχει νηματάρα πολυσέλιδη προσωπική με όλα τα μπαν του και τα ποστ αναλυτικά. Πλας τις παρενοχλήσεις σε χρήστριες μέσω πμ. Πλας τις συζητήσεις μου με τις χρήστριες. Επαναλαμβάνω παπαριές.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:55Άρα εννοείς δεν γνώριζες ότι είναι χρήστης παλιός περμαμπαναρισμενιος που δημιουργεί διαρκώς νέους λογαριασμούς γιατί τρώει μπαν.Bazoomba έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:36
Εγραψα οσα εγραψα για το διαστημα που ειμαι συντονιστης. Και για αυτο το διαστημα τα οσα εγραψα ισχυουν αντικειμενικα, τοσο για τον συντονιστικο φορτο οσο και για το στολκαρισμα του. Τα περι συμπαθειων , με χρηστη που ζητημα να εχω κουωταρει 5 φορες, ασχολιαστα.
Δεν ξέρω πως είναι η φάση στον συντονισμό ίσως δεν είναι πάνω πάνω το νήμα και δεν το έχει προσέξει ή δεν έχει καταλάβει ότι πρόκειται για αυτό το άτομο που έχετε το νήμα. Όπως και να έχει εγώ όντως δεν του έχω κάνει ποτέ αναφορά οπότε δεν έχει και λογική να πάει να σβήσει ένα νήμα ή ποστς από μόνος του. Νομίζω.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:58Δε γίνεται να μη γνωρίζει, έχει νηματάρα πολυσέλιδη προσωπική με όλα τα μπαν του και τα ποστ αναλυτικά. Πλας τις παρενοχλήσεις σε χρήστριες μέσω πμ. Πλας τις συζητήσεις μου με τις χρήστριες. Επαναλαμβάνω παπαριές.Naida έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:55Άρα εννοείς δεν γνώριζες ότι είναι χρήστης παλιός περμαμπαναρισμενιος που δημιουργεί διαρκώς νέους λογαριασμούς γιατί τρώει μπαν.Bazoomba έγραψε: 06 Ιαν 2023, 22:36
Εγραψα οσα εγραψα για το διαστημα που ειμαι συντονιστης. Και για αυτο το διαστημα τα οσα εγραψα ισχυουν αντικειμενικα, τοσο για τον συντονιστικο φορτο οσο και για το στολκαρισμα του. Τα περι συμπαθειων , με χρηστη που ζητημα να εχω κουωταρει 5 φορες, ασχολιαστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 06 Ιαν 2023, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καθόλου. Ο τζωρτζμπι είναι του ίδιου συναφειου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania