Ενώ εσύ ο ψηφοφόρος του Κούλη και κατά φαντασία φιλελές είσαι διάνοια.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2023, 18:28Το οτι την καταλαβαίνεις πιο εύκολα εσυ, δε σημαίνει ότι έχει και μεγαλύτερη βαρύτηταnyxtovios έγραψε: 06 Ιαν 2023, 18:26Σαφώς η γνώμη της νυχούς έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από του Πορδοσάλτη.Hector Buas έγραψε: 06 Ιαν 2023, 16:16
Σε ευχαριστούμε για την συνεισφορά...
Και ας περάσουμε τώρα στην Ρούλα την νυχού από το Ζεφύρι...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πορτοσάλτε: «Να αυξηθούν οι τιμές των φαρμάκων για να μην εξάγονται, τσάμπα δεν υπάρχει»
Re: Πορτοσάλτε: «Να αυξηθούν οι τιμές των φαρμάκων για να μην εξάγονται, τσάμπα δεν υπάρχει»
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Πορτοσάλτε: «Να αυξηθούν οι τιμές των φαρμάκων για να μην εξάγονται, τσάμπα δεν υπάρχει»
Εδω και πολλα χρονια ειναι γνωστο οτι στον κλαδο των φαρμακοποιων η νουδουλα κερδιζει ποσοστα Τσαουσεσκουnyxtovios έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:23Ενώ εσύ ο ψηφοφόρος του Κούλη και κατά φαντασία φιλελές είσαι διάνοια.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2023, 18:28Το οτι την καταλαβαίνεις πιο εύκολα εσυ, δε σημαίνει ότι έχει και μεγαλύτερη βαρύτηταnyxtovios έγραψε: 06 Ιαν 2023, 18:26
Σαφώς η γνώμη της νυχούς έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από του Πορδοσάλτη.
εσυ ακομα τον υπνο του δικαιου κοιμασαι συντρολλε;
- Otto Weininger
Φιλελες δεν είμαι ούτε κατά φαντασίαν, ούτε κανονικά.nyxtovios έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:23Ενώ εσύ ο ψηφοφόρος του Κούλη και κατά φαντασία φιλελές είσαι διάνοια.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2023, 18:28Το οτι την καταλαβαίνεις πιο εύκολα εσυ, δε σημαίνει ότι έχει και μεγαλύτερη βαρύτηταnyxtovios έγραψε: 06 Ιαν 2023, 18:26
Σαφώς η γνώμη της νυχούς έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από του Πορδοσάλτη.
Επίσης, δεν ξέρω αν είμαι διάνοια αλλά εσύ σίγουρα είσαι βλάκας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
OANNHSEA έγραψε: 06 Ιαν 2023, 13:39
Βάλανε το λαγό μπροστά να τρέχει, μετρήσαν αντιδράσεις, είδανε οτι η ΕΛ κοινωνία ΚΟΙΜΑΤΑΙ ολόρθια και πληρώνει ξενοδοχείο, και μας τον φορέσανε.
Με τις υγείες μας.
Καλώς τον παντογνώστη.
Μίλησε μας για την σκευωρία των τιμών. Θύμισε μας πριν χρόνια τι έχει παιχτεί με την ασπιρίνη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Eθνικοκοινωνιστης
plouf έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:33Εδω και πολλα χρονια ειναι γνωστο οτι στον κλαδο των φαρμακοποιων η νουδουλα κερδιζει ποσοστα Τσαουσεσκουnyxtovios έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:23Ενώ εσύ ο ψηφοφόρος του Κούλη και κατά φαντασία φιλελές είσαι διάνοια.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2023, 18:28
Το οτι την καταλαβαίνεις πιο εύκολα εσυ, δε σημαίνει ότι έχει και μεγαλύτερη βαρύτητα
εσυ ακομα τον υπνο του δικαιου κοιμασαι συντρολλε;![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εσύ πήγες όμως ρουμανία να σπουδάσεις επειδή δεν πέρναγες ούτε σε τειOtto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2023, 20:21Φιλελες δεν είμαι ούτε κατά φαντασίαν, ούτε κανονικά.nyxtovios έγραψε: 06 Ιαν 2023, 19:23Ενώ εσύ ο ψηφοφόρος του Κούλη και κατά φαντασία φιλελές είσαι διάνοια.Otto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2023, 18:28
Το οτι την καταλαβαίνεις πιο εύκολα εσυ, δε σημαίνει ότι έχει και μεγαλύτερη βαρύτητα
Επίσης, δεν ξέρω αν είμαι διάνοια αλλά εσύ σίγουρα είσαι βλάκας.
Otto Weininger έγραψε: 06 Ιαν 2023, 20:25OANNHSEA έγραψε: 06 Ιαν 2023, 13:39
Βάλανε το λαγό μπροστά να τρέχει, μετρήσαν αντιδράσεις, είδανε οτι η ΕΛ κοινωνία ΚΟΙΜΑΤΑΙ ολόρθια και πληρώνει ξενοδοχείο, και μας τον φορέσανε.
Με τις υγείες μας.
Καλώς τον παντογνώστη.
Μίλησε μας για την σκευωρία των τιμών. Θύμισε μας πριν χρόνια τι έχει παιχτεί με την ασπιρίνη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο εκβιασμος του καρτέλ έπιασε. Οι τιμές των φαρμάκων θα ανέβουν.
Όσο επιτρέπονται οι παράλληλες εξαγωγές τόσο ο εκβιασμος θα συνεχίζεται
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τί απέγινε η πολιτική του να μη γίνονται εξαγωγές σε κρίσιμα υλικά σε περίοδο κρίσης?zteo έγραψε: 06 Ιαν 2023, 21:01 Ο εκβιασμος του καρτέλ έπιασε. Οι τιμές των φαρμάκων θα ανέβουν.
Γιατί στην αρχή του κορωνοϊού, δε γίνονταν εξαγωγές αντισηπτικών κλπ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Υπήρχε τέτοια πολιτική από την κυβέρνηση των αρίστων? Δεν την θυμάμαι.Kauldron έγραψε: 06 Ιαν 2023, 21:06Τί απέγινε η πολιτική του να μη γίνονται εξαγωγές σε κρίσιμα υλικά σε περίοδο κρίσης?zteo έγραψε: 06 Ιαν 2023, 21:01 Ο εκβιασμος του καρτέλ έπιασε. Οι τιμές των φαρμάκων θα ανέβουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Νομίζω γενικά ίσχυε, σ' όλη την Ευρώπη.zteo έγραψε: 06 Ιαν 2023, 21:25Υπήρχε τέτοια πολιτική από την κυβέρνηση των αρίστων? Δεν την θυμάμαι.Kauldron έγραψε: 06 Ιαν 2023, 21:06Τί απέγινε η πολιτική του να μη γίνονται εξαγωγές σε κρίσιμα υλικά σε περίοδο κρίσης?zteo έγραψε: 06 Ιαν 2023, 21:01 Ο εκβιασμος του καρτέλ έπιασε. Οι τιμές των φαρμάκων θα ανέβουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγω γιατί θυμάμαι ότι στην πανδημία μια χώρα άρπαζε τα αναλώσιμα της άλλης.
Πάντως αυτό που κάνανε οι φαρμακοβιομηχανίες και οι φαρμακαποθηκες είναι ο ορισμός της αλήτειας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Hector
Τα περί ανταγωνισμού που ρίχνουν τις τιμές και τα περί αυτορύθμισης της αγοράς αποδεικνύεται παραμύθια για προσαρμοσμένους.
Τα περί ανταγωνισμού που ρίχνουν τις τιμές και τα περί αυτορύθμισης της αγοράς αποδεικνύεται παραμύθια για προσαρμοσμένους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καλή χρονιά Χελώνε, με υγεία και ότι άλλο ποθείς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Χαίρε φίλε sys3x, ευχαριστώ πολύ, και σε 'σενα και στους δικούς σου ανθρώπους!
Ορίστε κι εδώ να γελάσεις:
viewtopic.php?f=29&t=45195
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-