https://www.womantoc.gr/stories/article ... s-elladas/
Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη χώρα στην Ευρώπη αν είσαι gay;
Καλύτερη η Μάλτα και το Βέλγιο. Χειρότερη η Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν.

Libre arbitre έγραψε: 06 Ιαν 2023, 08:08 Τι διαφορές έχει η Ρωσία από το Αζερμπαϊτζάν; Ξέρει κανείς;
Τι σχέση έχει αυτό με το θέμα; Διάβασε στην βικιπαίδεια γιατί έχεις εσφαλμένη αντίληψη. Η κάνε άλλο θέμα και θα πάρεις απάντησηΑρίστος έγραψε: 06 Ιαν 2023, 08:11Libre arbitre έγραψε: 06 Ιαν 2023, 08:08 Τι διαφορές έχει η Ρωσία από το Αζερμπαϊτζάν; Ξέρει κανείς;
Εχω μια αλλη ερωτηση. ΓΙατι η Δυση δεν επεβαλε κυρωσεις στο Αζερμπαιτζαν οταν αυτο επιτεθηκε στην Αρμενια που μαλιστα ειχε φιλοδυτικη κυβερνηση;
.
Libre arbitre έγραψε: 06 Ιαν 2023, 08:12Τι σχέση έχει αυτό με το θέμα; Διάβασε στην βικιπαίδεια γιατί έχεις εσφαλμένη αντίληψη. Η κάνε άλλο θέμα και θα πάρεις απάντησηΑρίστος έγραψε: 06 Ιαν 2023, 08:11Libre arbitre έγραψε: 06 Ιαν 2023, 08:08 Τι διαφορές έχει η Ρωσία από το Αζερμπαϊτζάν; Ξέρει κανείς;
Εχω μια αλλη ερωτηση. ΓΙατι η Δυση δεν επεβαλε κυρωσεις στο Αζερμπαιτζαν οταν αυτο επιτεθηκε στην Αρμενια που μαλιστα ειχε φιλοδυτικη κυβερνηση;
.
.
Σου είπα κάνε θρεντ και θα πάρεις την απάντησή σου. Φτάνει το whataboutism.Αρίστος έγραψε: 06 Ιαν 2023, 08:23Libre arbitre έγραψε: 06 Ιαν 2023, 08:12Τι σχέση έχει αυτό με το θέμα; Διάβασε στην βικιπαίδεια γιατί έχεις εσφαλμένη αντίληψη. Η κάνε άλλο θέμα και θα πάρεις απάντησηΑρίστος έγραψε: 06 Ιαν 2023, 08:11
.
.
Εχει και παραεχει, απο που κι ως που η Δυση υποστηριζει μια χωρα οπως το Αζερμπαιτζαν που ΔΕΝ σεβεται τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων να επιτιθεται σε φιλοδυτικη χωρα και να της αφαιρει εδαφη;
.
Σαφως λιγοτερο πιθηκοειδεις μεθυστακες το Αζερμπαϊτζαν.Libre arbitre έγραψε: 06 Ιαν 2023, 08:08 Τι διαφορές έχει η Ρωσία από το Αζερμπαϊτζάν; Ξέρει κανείς;
κλασσικός ΑρίστοςΑρίστος έγραψε: 06 Ιαν 2023, 08:07 Αντιθετα στην Ολλανδια βγηκε νομιμο το κομμα των παιδεραστων....
https://www.news247.gr/kosmos/salos-sti ... 01368.html
.