Αν δεν εισαι ο Ιανος, σίγουρα παίζεις καλά τον Ιανο.
Τον γνωρίζεις προσωπικά τον Ιανό που λες;
όχι, με βάση τα λεγόμενα σου και τα λεγομενα του, μοιάζετε πολύ. Ακόμη και η περιοχή που ζείτε είναι ίδια.
Ε τότε λοιπόν, φίλε μου καλέ, δεν έχει σημασία ποιος ήμουν και ποιος είμαι σαν διαδικτυακή περσόνα ενός φόρουμ. Γράμματα και τελίτσες είμαστε όλοι εδώ. Σημασία έχει τι γράφουμε και πώς αλληλεπιδρούμε.
Αν ποτέ τύχει να βρεθούμε δια ζώσης σε καμιά μεζεδοκατάνυξη, μπορεί να κουβεντιάσουμε περισσότερα.
btw ένας μόνο ξέρει ποιος ήμουν στο παλιό.
Ναύτης έγραψε: 05 Ιαν 2023, 11:18
όχι, με βάση τα λεγόμενα σου και τα λεγομενα του, μοιάζετε πολύ. Ακόμη και η περιοχή που ζείτε είναι ίδια.
Ε τότε λοιπόν, φίλε μου καλέ, δεν έχει σημασία ποιος ήμουν και ποιος είμαι σαν διαδικτυακή περσόνα ενός φόρουμ. Γράμματα και τελίτσες είμαστε όλοι εδώ. Σημασία έχει τι γράφουμε και πώς αλληλεπιδρούμε.
Αν ποτέ τύχει να βρεθούμε δια ζώσης σε καμιά μεζεδοκατάνυξη, μπορεί να κουβεντιάσουμε περισσότερα.
btw ένας μόνο ξέρει ποιος ήμουν στο παλιό.
Μωρε ναι συμφωνώ, σου ειπα για ποιους λόγους πιστεύω πως εισαι ο Ιανός. Αν λες ο ίδιος πως δεν εισαι, δεν έχω λόγο να πω πως δεν εισαι. Για να το λές ετσι θα είναι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν δεν εισαι ο Ιανος, σίγουρα παίζεις καλά τον Ιανο.
Αν δεν είσαι ο Ιανός, γιατί ρωτάς;
Ε, δεν απευθύνθηκα σ' εσένα. Είχα τούς λόγους μου που έκανα την ερώτηση αυτή στον Ερμή.
Αν θες να με ρωτήσεις κάτι, και δεν έχω ήδη δώσει απάντηση, ρώτα ευθέως.
Ναύτης έγραψε: 05 Ιαν 2023, 11:18
Αν δεν είσαι ο Ιανός, γιατί ρωτάς;
Ε, δεν απευθύνθηκα σ' εσένα. Είχα τούς λόγους μου που έκανα την ερώτηση αυτή στον Ερμή.
Είδα κάτι γραμμένο σε δημόσιο φόρουμ, και ρώτησα.
Εσύ γράφεις εδώ, μόνο όταν σου απευθύνουν το λόγο;
Είδα κάτι γραμμένο σε δημόσιο φόρουμ, και ρώτησα.
Εσύ γράφεις εδώ, μόνο όταν σου απευθύνουν το λόγο;