Είναι σημείο της πόλης που βγαίνουν 100 σελφυ ανά δευτερόλεπτο από στριμωγμένος μεταξύ τους ανθρώπους. Το ότι κοιτάει τον φακό δεν σημαίνει τίποτα. Και η Ναιδα δεν φημίζεται για την ενσυναίσθηση της.Casp έγραψε: 04 Ιαν 2023, 18:25
Την πέτυχε φουλ, εννοείται
Άσε που δεν νομίζω να είναι απλά άκυρη περαστική.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλετε να γραφτεί στο φόρουμ η κολλητή της Ναιδας;
Re: Θέλετε να γραφτεί στο φόρουμ η κολλητή της Ναιδας;
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Η φάτσα μου υπάρχει ακόμα μπροστά στο Skyguard.GoBack έγραψε: 04 Ιαν 2023, 18:14Περιπου 1 χρόνο πρέπει να είχε αβαταρ τη φάτσα του ο χελης.Ποια κακιασμενη συντονιστρια στο είπε;Casp έγραψε: 04 Ιαν 2023, 18:05 Εγώ είχα βάλει άβαταρ εμένα (οκ, βγαίνει θολή λόγω σμίκρυνσης για άβαταρ) και λόγω gdpr μου είπαν να την σβήσω και μάλιστα για να μην έχει τρεχάματα ο Σπύρος.
Ε εξού και τα εισαγωγικά και η αναφορά στην ιδιωτικότητα!
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Η αλήθεια είναι ότι την ανέβασα γιατί την γουστάρω πολύ σαν φώτο, είναι και τροποποιημενη. Όμως όντως τώρα σπάω πλάκα με σένα που φαγγωθηκες να μάθεις ποια είναι και λυσσαξεςfilitsa έγραψε: 04 Ιαν 2023, 18:22Ναιδιές ως συνήθως. Προσέχω όλες τις φωτό και έχω ρωτησει δύο φορές έναν Νικ-κάτι γιατί ανεβάζει πρόσωπα αγνώστων και μου απάντησε με υπεροψία μεγάλου καλλιτέχνη (Naida έγραψε: 04 Ιαν 2023, 18:06Δεν είναι το κυρίως θέμα της φώτο. Το κυρίως θέμα είναι το ποτάμι. Το ότι εσύ εστιάσες σε μια όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα και αδιαφόρησες για το στολισμένο ποτάμι και την όλη σύνθεση δεν φταίω εγώ.). Εγώ πάλι πιθανολογω ότι έβγαλες μια άσχετη που πόζαρε για άλλον φακό και παρανόμως την έχεις ανεβάσει για να σπάσεις πλάκα. Αυτό που δεν πιθανολογω αλλά είμαι σίγουρος είναι ότι η διαχείριση δεν έχει τίποτα να απαντήσει στο ερώτημα που έθεσα, πλην μπερικής ειρωνείας φυσικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χμμμ. Εσύ το κατάλαβες στους 2 μήνες αυτό;Στύγιος έγραψε: 04 Ιαν 2023, 18:30Αν πιστεύεις ότι είναι ο άντρας της ζωής σου, να μη το αναβάλεις. Η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν επιστρέφεται.
Τεσπα. Ας μην χαλάμε το νήμα
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Εντάξει τότε, δεν υπάρχει θέμα. Για οποιαδήποτε παραβίαση νόμου, αν ο παραβάτης το γουσταρε πολύ, καλή καρδιά.
Φέρε μου τον νόμο που παραβαίνω και εγώ θα τον σεβαστώ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Την Στύγαινα την ερωτεύτηκα στο πεντάλεπτο.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ είπα.
Εγώ νομίζω ότι απλώς η Νάιδα ανέβασε ως δική της φωτο, μια έτοιμη φωτο από κάποιο στόρυ.
Η κυρία της φωτογραφίας, δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα. Διαφήμιση της κάνει.
Η κυρία της φωτογραφίας, δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα. Διαφήμιση της κάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είμαι σίγουρος/η. Όσο σεβάστηκες και την καραντίνα που στο ένα παράθυρο κατακεραύνωνες τους ψεκ και από την άλλη μεριά έγραφες ότι δεν μετράει που συναντήθηκες με τον έτσι γιατί έτσι.
Για ποιόν λόγο, αφού έχεις αφιερώσει τόσες εργατο-ώρες, δεν της ζητάς απλά το τηλέφωνο ρε άνθρωπε?
Άντε ο Άγις ειναι μεσήλιξ αγρότης που μένει με την μαμά του, εσύ?
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ο φιλιτσος είναι ο Άγις ή ο Ακτινιδιος;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Πλέριος έγραψε: 04 Ιαν 2023, 19:03 Για ποιόν λόγο, αφού έχεις αφιερώσει τόσες εργατο-ώρες, δεν της ζητάς απλά το τηλέφωνο ρε άνθρωπε?
Δε ξέρω, αλλά το τί ντικ πιξ πρέπει να μαζεύουν τα γυναικεία προφίλ εδώ μέσα απ' τα λιγούρια που τριγυρνάνε, δε λέγεται.filitsa έγραψε: 04 Ιαν 2023, 17:10 viewtopic.php?p=2828040#p2825497
Και αν δεν είναι φίλη της αλλά άγνωστη, επιτρέπεται η εμφάνιση προσώπων σε φωτό σε φορουμς; Και για να είμαστε ακριβοδικαιοι, αφού ούτως η άλλως δεν μπορεί να αποδείξει κάποιος ότι σε φώτο με πρόσωπο έχει ζητήσει την συναίνεση του εικονιζόμενου, επιτρέπεται φωτό γενικώς;
Αφού σκέφτομαι να κάνω κι εγώ γυναικείο προφίλ, να γελάσω με τα μικροσκοπικά τσουτσουνάκια των νεοφιλ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Διπλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος filitsa την 04 Ιαν 2023, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 718 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Tarkovsky
-
- 6 Απαντήσεις