Ερμής έγραψε: 04 Ιαν 2023, 11:33
Εν τω μεταξύ υπήρχαν χρήστες με 0-100 δημοσιεύσεις για 15 χρόνια, οι οποίοι ήταν κάθε μέρα online.
Θυμάμαι δύο περιπτώσεις.
ένας λεγόταν painintheass που πρέπει να είχε 0 δημοσιεύσεις και ο άλλος λεγόταν godspeed!You με ελάχιστες.
τι να κλάσουν μπρος στον antibeko με τα 0 ποστ φορ έβα;
ετούτος πριν καν γεννηθεί πρέπει να έχει δώσει όρκο σιωπής σαν τους ερημίτες
Εν τω μεταξύ υπήρχαν χρήστες με 0-100 δημοσιεύσεις για 15 χρόνια, οι οποίοι ήταν κάθε μέρα online.
Θυμάμαι δύο περιπτώσεις.
ένας λεγόταν painintheass που πρέπει να είχε 0 δημοσιεύσεις και ο άλλος λεγόταν godspeed!You με ελάχιστες.
Θυμάμαι δύο περιπτώσεις.
ο οποίος βλέπω συνεχίζει το ίδιο βιολί και εδώ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Θυμάμαι δύο περιπτώσεις.
Rakomelofronas έγραψε: 04 Ιαν 2023, 08:09
Δυστυχώς η καταστροφή όντως ακρωτηρίασε το κοινό. Άλλοι έφυγαν και άλλοι ξενέρωσαν, ενώ αρκετοί όπως εγώ έχασαν τον δρόμο. Για μένα το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αλλαγής είναι ο Λεγεών (καλή χρονιά!), που στο παλιό πχόρουμ έγραφε διάφορες περιγραφές χρηστών και πέθαινες απ' τα γέλια και στο νέο πχόρουμ είναι λες κι έγινε άλλος άνθρωπος και το εξηγεί και ο ίδιος:
Εγώ ελπίζω ότι θα επανέλθει κάποτε στον παλιό, χιουμοριστικό, εαυτό του που δεν έχει διαρκώς περίοδο και γράφει ωραία πράγματα. Μου λείπει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
είναι κλώνος, στο σχωρεμένο το νικ του δεν άρχιζε με κεφαλαίο
τον τσιγκλάγαμε να γράψει δυο λέξεις και αυτός τίποτα, ρε παιδί μου, έκανε μονίμως την παλαβή
Είστε σίγουροι πως δεν είναι crawler ή κάποιου είδους bot;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ερμής έγραψε: 04 Ιαν 2023, 12:21
το πρώτο πχώρουμ που ξεκίνησα να γράφω ήταν της νεολαίας του ΛάΟΣ κάπου στο 2005-06, απο εκεί έμαθα για εδώ.
esoterica δεν έμπαινα.
Υπήρχε και το "Εκκλησία του Δήμου" με admin τον Γεωργιάδη. Συμμετείχε και ο ίδιος στις συζητήσεις, μάλιστα πολλές φορές ακόμα και με σεντόνια. Μετά τον κέρδισαν τα mainstream μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τέλος.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
είναι κλώνος, στο σχωρεμένο το νικ του δεν άρχιζε με κεφαλαίο
τον τσιγκλάγαμε να γράψει δυο λέξεις και αυτός τίποτα, ρε παιδί μου, έκανε μονίμως την παλαβή
Είστε σίγουροι πως δεν είναι crawler ή κάποιου είδους bot;
ναι το πιθανότερο, αφού συνδέεται συχνότατα
αλλά μ' αρέσει η ιδέα ότι κάπου υπάρχει ένας χρήστης που χρόνια τώρα θέλει να γράψει κάτι και όλο ντρέπεται και το μετανιώνει γιατί είμαστε μεγάλα κωλόπαιδα και φοβάται μην τον πάρουμε στο ψιλό
Από Δεκέμβριο του 2006 με το nick "favo" (θυμάμαι ο μπαρμπα Harry με έλεγε φάβα όταν έκραζα τους χριστιανογκαγκά) και avatar τη Liv Tyler.
Δεν έχω παρευρεθεί σε συνάντηση αν και παλιότερα μου άρεσε ως ιδέα.
Κορυφαίες στιγμές που θυμάμαι απ'το παλιό,αν και δεν εξελίχθηκαν και πολύ καλά μάλλον,το σούσουρο με αφορμές 1)το κίτρινο μαγιό και 2)την πόζα στο κρεβάτι(;),πέρασε καιρός και δε θυμάμαι καλά τη φάση,πάντως ήταν wow για τα δεδομένα του πχόρουμ