Δεν έχω κατέβει ο ίδιος στην Χαμουτζία, αλλά έχουν ανέβει στην Ελλάδα διάφοροι νότιοι χρήστες. Αρκετοί, για την ακρίβεια. Τους δε περισσότερους από την Θεσσαλονίκη τους έχω γνωρίσει.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:08Πρακτικό είναι το θέμα. Η Γαλή παίζει μπάλα σε Αττική, Θεσσαλονίκη.stella έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:06 Χέλι, άνετα σε έχει η Γαλή, άραξε στα κυβικά σου να ονειροπολείς για τις συναντήσεις με το Amber Alert trio.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα χρόνια γράφετε στο φόρουμ (όχι απαραίτητα συνεχόμενα);
- hellegennes
Re: Πόσα χρόνια γράφετε στο φόρουμ (όχι απαραίτητα συνεχόμενα);
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Sid Vicious
Ειναι οπως συναντας και γνωριζεις γενικα κοσμο σιγα.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:18Καλά εγώ βγάζω φλύκταινες και μόνο στην ιδέα τέτοιων συναντήσεων, απορώ με τα κουράγια σας.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:13Έπαιζα, το έχω κόψει το άθλημα γιατί έχω δει την ίδια ταινία πολλές φορές.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:08
Πρακτικό είναι το θέμα. Η Γαλή παίζει μπάλα σε Αττική, Θεσσαλονίκη.
Η αλήθεια είναι ότι πέρασα καλά, γέλασα πολύ, χαλάλι.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κι εγώ που νόμιζα ότι ήμουν παλαίουρας..
μόλις το 2013 ξεκίνησα
μόλις το 2013 ξεκίνησα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
έκανα εγγραφή το 2011, Ιανουάριο νομίζω, ως Chimaera
είχα πάει και σε τρεις συναντήσεις τότε, μία στου Σιντ, μία στη Ρομάνς
και μία κάπου σε μια στοά σε ταβερνάκι
πόσο αθωωωωώα χρόνια
οι περισσότεροι δεν γράφουν καν, πια
είχα πάει και σε τρεις συναντήσεις τότε, μία στου Σιντ, μία στη Ρομάνς
και μία κάπου σε μια στοά σε ταβερνάκι
πόσο αθωωωωώα χρόνια
οι περισσότεροι δεν γράφουν καν, πια
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Cecily Anne
Καλά, κατέβηκες στη Χαμουτζα και δεν με φώναξες; Μπαν.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:20Δεν έχω κατέβει ο ίδιος στην Χαμουτζία, αλλά έχουν ανέβει στην Ελλάδα διάφοροι νότιοι χρήστες. Αρκετοί, για την ακρίβεια. Τους δε περισσότερους από την Θεσσαλονίκη τους έχω γνωρίσει.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:08Πρακτικό είναι το θέμα. Η Γαλή παίζει μπάλα σε Αττική, Θεσσαλονίκη.stella έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:06 Χέλι, άνετα σε έχει η Γαλή, άραξε στα κυβικά σου να ονειροπολείς για τις συναντήσεις με το Amber Alert trio.![]()

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ είμαι σειρά με τον Σιντ
2006
2006
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ρε συ, μην μπερδεύεις τα πράγματα. Είναι άλλο οι στημένες/προγραμματισμένες συναντήσεις και άλλο αυτές που προκύπτουν από τις παρέες που δημιουργούνται.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:18Καλά εγώ βγάζω φλύκταινες και μόνο στην ιδέα τέτοιων συναντήσεων, απορώ με τα κουράγια σας.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:13Έπαιζα, το έχω κόψει το άθλημα γιατί έχω δει την ίδια ταινία πολλές φορές.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:08
Πρακτικό είναι το θέμα. Η Γαλή παίζει μπάλα σε Αττική, Θεσσαλονίκη.
Προσωπικώς, περνούσα πάντα καλά. Και το εννοώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Μαρή, τυφλή είσαι; Δεν έχω κατέβει, είπα.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:24Καλά, κατέβηκες στη Χαμουτζα και δεν με φώναξες; Μπαν.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:20Δεν έχω κατέβει ο ίδιος στην Χαμουτζία, αλλά έχουν ανέβει στην Ελλάδα διάφοροι νότιοι χρήστες. Αρκετοί, για την ακρίβεια. Τους δε περισσότερους από την Θεσσαλονίκη τους έχω γνωρίσει.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:08
Πρακτικό είναι το θέμα. Η Γαλή παίζει μπάλα σε Αττική, Θεσσαλονίκη.![]()
Έχω κατέβει βέβαια σε ανύποπτο χρόνο για να συναντηθώ με μέλη ενός άλλου φόρουμ (Lexilogia) αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:27Μαρή, τυφλή είσαι; Δεν έχω κατέβει, είπα.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:24Καλά, κατέβηκες στη Χαμουτζα και δεν με φώναξες; Μπαν.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:20
Δεν έχω κατέβει ο ίδιος στην Χαμουτζία, αλλά έχουν ανέβει στην Ελλάδα διάφοροι νότιοι χρήστες. Αρκετοί, για την ακρίβεια. Τους δε περισσότερους από την Θεσσαλονίκη τους έχω γνωρίσει.![]()
Έχω κατέβει βέβαια σε ανύποπτο χρόνο για να συναντηθώ με μέλη ενός άλλου φόρουμ (Lexilogia) αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κάπου το καλοκαίρι του 2008.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Cecily Anne
Κοίτα με τα φορουμικά στατιστικά μου, από μία συνάντηση 20 ατομων, θα συμπαθώ έναν και αν, οπότε μου περιγράφεις ένα μαρτύριο. Η συνάντηση επιλεκτικά με ένα-δυο άτομα που συμπαθείς είναι άλλη ιστορία.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:26Ρε συ, μην μπερδεύεις τα πράγματα. Είναι άλλο οι στημένες/προγραμματισμένες συναντήσεις και άλλο αυτές που προκύπτουν από τις παρέες που δημιουργούνται.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:18Καλά εγώ βγάζω φλύκταινες και μόνο στην ιδέα τέτοιων συναντήσεων, απορώ με τα κουράγια σας.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 17:13
Έπαιζα, το έχω κόψει το άθλημα γιατί έχω δει την ίδια ταινία πολλές φορές.
Προσωπικώς, περνούσα πάντα καλά. Και το εννοώ.
Καλοκαίρι του 2006.
Αφορμή αποτέλεσαν κάποια κείμενα του Ταϋγέτη για τον Εθνικό Διχασμό, αλλά και οι ενδιαφέρουσες απόψεις του μαρξιστή Άρη.
Γνώρισα δύο άτομα, το ένα από σπόντα.
Ωστόσο, τις περιόδους 2008-10, 2012-15 και 2017-18 έμπαινα πολύ αραιά, όπως και στο καινούργιο την περίοδο 2018-20.
Αφορμή αποτέλεσαν κάποια κείμενα του Ταϋγέτη για τον Εθνικό Διχασμό, αλλά και οι ενδιαφέρουσες απόψεις του μαρξιστή Άρη.
Γνώρισα δύο άτομα, το ένα από σπόντα.
Ωστόσο, τις περιόδους 2008-10, 2012-15 και 2017-18 έμπαινα πολύ αραιά, όπως και στο καινούργιο την περίοδο 2018-20.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Με το νόμο Κουτσόγιωργα βγαίνεις στη σύνταξη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πρεπει να βγάλουμε βαθμους αναλογα με την παλαιοτητα. Κατι σαν επετηριδα πχορουμ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 129 Απαντήσεις
- 3324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Cecily Anne
-
- 138 Απαντήσεις