ωραιο θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 15:55 Επειδή διαβάζω διάφορες αναφορές, καλό θα είναι να ανοιχτεί και κάποιο θέμα με τίτλο "Πόσους χρήστες του πχόρουμ έχετε γνωρίσει;"
Εγώ, δεν προτίθεμαι να κάνω την αρχή, θα προσθέσω απλώς ότι δεν γνώρισα τον hell γιατί σε μια συνάντηση που είχε κανονισθεί στη Θεσσαλονίκη, τα είχα πάρει μαζί του και είχα πει ότι δεν θα πάω. Δεν θυμάμαι γιατί.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα χρόνια γράφετε στο φόρουμ (όχι απαραίτητα συνεχόμενα);
Re: Πόσα χρόνια γράφετε στο φόρουμ (όχι απαραίτητα συνεχόμενα);
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν και έχω το χρυσό στο τσεπάκι, είμαι διακριτική.Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2023, 15:56ωραιο θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 15:55 Επειδή διαβάζω διάφορες αναφορές, καλό θα είναι να ανοιχτεί και κάποιο θέμα με τίτλο "Πόσους χρήστες του πχόρουμ έχετε γνωρίσει;"
Εγώ, δεν προτίθεμαι να κάνω την αρχή, θα προσθέσω απλώς ότι δεν γνώρισα τον hell γιατί σε μια συνάντηση που είχε κανονισθεί στη Θεσσαλονίκη, τα είχα πάρει μαζί του και είχα πει ότι δεν θα πάω. Δεν θυμάμαι γιατί.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Από ποιον τα πήρες, τύπε;Υδράργυρος έγραψε: 03 Ιαν 2023, 14:20 15. Κάπου είχα δει για το φασιστο-phorum. Έγραφαν ταυγέτηδες κλπ. Μπήκα τα πήρα χοντρα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Διακριτικά τότε ανοιξέ τοΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 15:58Αν και έχω το χρυσό στο τσεπάκι, είμαι διακριτική.Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2023, 15:56ωραιο θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 15:55 Επειδή διαβάζω διάφορες αναφορές, καλό θα είναι να ανοιχτεί και κάποιο θέμα με τίτλο "Πόσους χρήστες του πχόρουμ έχετε γνωρίσει;"
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Αν ήθελα, θα το άνοιγα εδώ και καιρό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νόμιζα ότι γράφτηκα πριν 2 χρόνια αλλά το τσέκαρα και είναι 4!
Βρε πώς περνάει ο καιρός...
Βρε πώς περνάει ο καιρός...
Yippie Kay Yay
Κι όμως, είναι και γαμώτ τα κόμπο, μπην δερ, ξελαμπικάρεις, εξάλλου "λίγη" καλτίλα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.klg έγραψε: 03 Ιαν 2023, 14:57Για κάποιο λόγο όταν σκέφτομαι τι σκατά πέρναγα τότε στο linux, στο μυαλό εσύ και ο Χαοτικός. Αν και tbf μου έχει λείψει το slackware. Σκέψου τώρα όμως να καταλήξεις από linux να διαβάζεις τις μαλακίες του ταϋγέτη και επίσης τότε νομίζω είχε ξεκινήσει το arc με τους ακροδεξιούς a la ΛΑΟΣ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σιγά τα άπειρα που έχεις αλλάξει. Ακόμα θυμάμαι το νήμα σου, "Εγκλήματα αλλοδαπών".Γάταρος έγραψε: 03 Ιαν 2023, 14:30 Αν θυμάμαι καλά, από το 2008. Μη με ρωτήσετε με τη νικ όμως, έχω αλλάξει άπειρα.
Έγραφες και εσύ στο linuxformat;sys3x έγραψε: 03 Ιαν 2023, 16:21Κι όμως, είναι και γαμώτ τα κόμπο, μπην δερ, ξελαμπικάρεις, εξάλλου "λίγη" καλτίλα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.klg έγραψε: 03 Ιαν 2023, 14:57Για κάποιο λόγο όταν σκέφτομαι τι σκατά πέρναγα τότε στο linux, στο μυαλό εσύ και ο Χαοτικός. Αν και tbf μου έχει λείψει το slackware. Σκέψου τώρα όμως να καταλήξεις από linux να διαβάζεις τις μαλακίες του ταϋγέτη και επίσης τότε νομίζω είχε ξεκινήσει το arc με τους ακροδεξιούς a la ΛΑΟΣ.
Υπονοείς οτι έχεις γνωρίσει περισσότερους από οποιοδήποτε άλλο μέλος;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 15:58Αν και έχω το χρυσό στο τσεπάκι, είμαι διακριτική.Ερμής έγραψε: 03 Ιαν 2023, 15:56ωραιο θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 15:55 Επειδή διαβάζω διάφορες αναφορές, καλό θα είναι να ανοιχτεί και κάποιο θέμα με τίτλο "Πόσους χρήστες του πχόρουμ έχετε γνωρίσει;"
![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγγραφή 2005, είμαστε πολλοί οι "αρχαίοι".
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aπο το 12 αραια και συνεχομενα απο το 15.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- hellegennes
What? Πότε συνέβη αυτό; Θυμάμαι μια συνάντηση που είχα κανονίσει και είχαν μαζευτεί πολλοί Χαμουτζήδες, αλλά αυτό που λες δεν το θυμάμαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 15:55 Επειδή διαβάζω διάφορες αναφορές, καλό θα είναι να ανοιχτεί και κάποιο θέμα με τίτλο "Πόσους χρήστες του πχόρουμ έχετε γνωρίσει;"
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Όχι ρε, τι με πέρασες, για κάνα σπασίκλα;John Dear έγραψε: 03 Ιαν 2023, 16:29Έγραφες και εσύ στο linuxformat;sys3x έγραψε: 03 Ιαν 2023, 16:21Κι όμως, είναι και γαμώτ τα κόμπο, μπην δερ, ξελαμπικάρεις, εξάλλου "λίγη" καλτίλα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.klg έγραψε: 03 Ιαν 2023, 14:57
Για κάποιο λόγο όταν σκέφτομαι τι σκατά πέρναγα τότε στο linux, στο μυαλό εσύ και ο Χαοτικός. Αν και tbf μου έχει λείψει το slackware. Σκέψου τώρα όμως να καταλήξεις από linux να διαβάζεις τις μαλακίες του ταϋγέτη και επίσης τότε νομίζω είχε ξεκινήσει το arc με τους ακροδεξιούς a la ΛΑΟΣ.
Εγώ έγραφα σε διάφορα μουσικοτεχνολογικά φόρα από το 1999~, το sonikmatter θυμάμαι κυρίως το αμερικλάνικο με τους kurzweilάδες, ένα από την Αστραλία κ μερικά άλλα αγγλόφωνα πάλι αμερικλάνικα, τα ελληνικά τα σνόμπαρα κ τα σνομπάρω ακόμη εχτός από την υπερπχωρουμάρα μας, την αρρώστχια μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 03 Ιαν 2023, 16:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 129 Απαντήσεις
- 3324 Προβολές
-