Εχεις και μπούκωμα στη μύτη;GoBack έγραψε: 02 Ιαν 2023, 19:50Ειμαι πολυ απογοητευμενος απο το chad immune system μου,που το πηρε το θεμα στα σοβαρα μονο για 2 μερες και μολις ειδε οτι το προβιντακι ειναι της πλακας ειπε fuck it βγαλτα περα μονος σου εγω φευγω.Καπως ετσι ηρθε και η ανοσμια απο το πουθενα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Ιαν 2023, 16:47Εγώ το γλιτωσα αυτό, με έσωσε το εμβόλιοGoBack έγραψε: 01 Ιαν 2023, 11:28 Καθυστερημενη απωλεια οσφρησης(οχι 100%),εμφανιστηκε σημερα.Με τρολαρει ο προβιντ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έκανα τεστ μόλις και ήταν αρνητικό.
Αύριο πάλι. Αν είναι αρνητικό, πάω για pcr
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περαστικά. Δεν είναι απαραίτητα κόβιντ πάντως.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σωστά. Σε 3 μήνες μπαίνω στα 40
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι ρε χαλαρά. Μπορεί και να μην είναι.
Spoiler
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λες να είναι γεράματα από τώρα;Ερμής έγραψε: 02 Ιαν 2023, 21:50Σωστά. Σε 3 μήνες μπαίνω στα 40Gherschaagk έγραψε: 02 Ιαν 2023, 21:49Περαστικά. Δεν είναι απαραίτητα κόβιντ πάντως.Ερμής έγραψε: 02 Ιαν 2023, 21:45
Έκανα τεστ μόλις και ήταν αρνητικό.
Αύριο πάλι. Αν είναι αρνητικό, πάω για pcr
Τέζα και ο άντρας της διπλανής που της είχα δώσει το οξύμετρο. Με κόβιντ. Η γυναίκα συνήλθε, αυτός έχει δυο μέρες πυρετό χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και καλή οξυγόνωση. Εμβολιασμένοι και οι δύο. Τα παιδιά τους, που δεν είχαν κάνει εμβόλιο, επίσης τέζα για δεύτερη φορά. Δεν μένουν μαζί.
Το είχα βάλει σε λάθος θέμα.
Το είχα βάλει σε λάθος θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα γίνει του ραγκναροκ.
Θα τον πατάξουμε τον πστ.
Έτσι. Να δείξουμε ποιο πραγματικά είναι το δυνατό φύλο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σας βλέπει ο κόβιντ και αυτοκτονεί προκαταβολικά .
- hellegennes
Εγώ είμαι μια χαρά. Τα υπέρτατα ΦΥΣΙΚΑ αντισώματα ξεκώλιασαν τον κόβιντ πριν προλάβει να φταρνιστεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Θα τα δούμε τα υπέρτατα στην γρίπη.hellegennes έγραψε: 02 Ιαν 2023, 22:40 Εγώ είμαι μια χαρά. Τα υπέρτατα ΦΥΣΙΚΑ αντισώματα ξεκώλιασαν τον κόβιντ πριν προλάβει να φταρνιστεί.
Παρατηρητής...
Εγω υπενθυμιζω οτι περασα τον covid no2 (την 1η μεταλλαξη δηλαδη) και με ταλαιπωρησε πολυ.
Εμφανισα συμπτωματα long covid, τα οποια αρχισαν να υποχωρουν σημαντικα μετα τους 4,5 μηνες.
1 χρονο μετα, δεν εχουν φυγει 100%, αλλα ευτυχως εχω επανελθει κατα 80% περιπου.
Μονο η στυση δεν επηρεαστηκε καθολου. Μπετον αρμε. Μην σου πω οτι βελτιωθηκε κι'ολας. Ασε που νομιζω οτι αυξηθηκαν και οι διαστασεις.
Εμφανισα συμπτωματα long covid, τα οποια αρχισαν να υποχωρουν σημαντικα μετα τους 4,5 μηνες.
1 χρονο μετα, δεν εχουν φυγει 100%, αλλα ευτυχως εχω επανελθει κατα 80% περιπου.
Μονο η στυση δεν επηρεαστηκε καθολου. Μπετον αρμε. Μην σου πω οτι βελτιωθηκε κι'ολας. Ασε που νομιζω οτι αυξηθηκαν και οι διαστασεις.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- hellegennes
Η γρίπη είναι πολύ πιο δύσκολη ίωση γιατί μεταλάσσεται πολύ πιο γρήγορα. Θεωρητικά τα αντισώματα κρατάνε ισόβια, πρακτικά με νεότερα στελέχη μπορεί να μην φτουράνε καθόλου.ksk έγραψε: 02 Ιαν 2023, 23:03Θα τα δούμε τα υπέρτατα στην γρίπη.hellegennes έγραψε: 02 Ιαν 2023, 22:40 Εγώ είμαι μια χαρά. Τα υπέρτατα ΦΥΣΙΚΑ αντισώματα ξεκώλιασαν τον κόβιντ πριν προλάβει να φταρνιστεί.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις