Discuss

Ο Αλκιβιάδης ήταν ο Μπραντ Πιτ της εποχής,πανέμορφος ,αλαζόνας και αυτοκαταστροφικός.
Θα έλεγα και λιιιιίγο πιο έξυπνος από τους Μπραντ Πιτ της εποχής.Στύγιος έγραψε: 01 Ιαν 2023, 16:45Ο Αλκιβιάδης ήταν ο Μπραντ Πιτ της εποχής,πανέμορφος ,αλαζόνας και αυτοκαταστροφικός.
Eπισης έπασχε εκ γενετής και απο ραιβοκρανο (νομίζω δλδ ότι έτσι λέγεται η πάθηση του)Στύγιος έγραψε: 01 Ιαν 2023, 16:40 1,68 ήταν ο Μεγαλέκος ,αλλά μ΄ένα παπάρι νααα. Κατέκτησε τα πάντα ,τι άλλο να κάνει στα 33 του;
Δεν το αμέλησα,πανέξυπνος , εξαίρετος στρατηγός και διπλωμάτης ,αλλά τον έφαγε η υπεροψία του.
George_V έγραψε: 01 Ιαν 2023, 16:50Eπισης έπασχε εκ γενετής και απο ραιβοκρανο (νομίζω δλδ ότι έτσι λέγεται η πάθηση του)Στύγιος έγραψε: 01 Ιαν 2023, 16:40 1,68 ήταν ο Μεγαλέκος ,αλλά μ΄ένα παπάρι νααα. Κατέκτησε τα πάντα ,τι άλλο να κάνει στα 33 του;
Δλδ ένας από τους μυς του ματιού είχε παραλύσει και δεν γύριζε το μάτι φυσιολογικά αναγκάζοντας τον να στρέφει όλο το κεφαλι για να δει αριστερά δεξιά.
η στροφή της κεφαλής στα αγάλματα του (σχεδον σε ολα εχειβστραμμενο το κεφαλι προς μια πλευρα και προςντα πανω) δεν ήταν σημείο επαρσης η αλαζονείας αλλά η αποτυπωση της πραγματικότητας.
ρε συ εμείς 17 χρονών με τα Nitendo είμαστεDwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιαν 2023, 16:56 Το θέμα είναι ότι δεν ήταν femboy, εγώ είχα δει μόνο προτομές τύπου δεξιά.
Αργείς αλλά τα πιάνεις (τα υψηλά νοήματα) σγα σγα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιαν 2023, 16:56 Το θέμα είναι ότι δεν ήταν femboy, εγώ είχα δει μόνο προτομές τύπου δεξιά.
καλή παρατήρησηnostromos έγραψε: 01 Ιαν 2023, 17:21 το ενα αγαλμα ειναι ενηλικα πολεμιστη το αλλο γυμνασμενου εφηβου ...