Τέτοιον είχα όταν είχα πνευμονίαGoBack έγραψε: 01 Ιαν 2023, 11:57Ειναι τελειως αδιαφορος βηχας,ουτε λαιμος ποναει ουτε πνευμονας ουτε τπτ.Ισα να τρομαζω την πολυκατοικια τα βραδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αν ακούν τον βήχα ακούν και τα άλλα.Naida έγραψε: 01 Ιαν 2023, 12:02 Και εγώ ημουν φάση ωχ τι ακούνκαι μου λέει παίρνεις αντιβίωση και κατάλαβα
![]()
Πιστεύω πως όχι, ο βήχας ήταν πολύ δυνατός.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μετα απο κανα μηνα θα μου ρθει το ξαφνικο;Τον πνευμονα θα τον τεσταρω μονος μου οταν ερθει η ωραOtto Weininger έγραψε: 01 Ιαν 2023, 11:59Τράβα σε κάνα μήνα να κάνεις όλες τις post covid αιματολογικές καθώς και μια εξέταση σε πνευμονολογο.
Μην έχουμε κάνα ξαφνικό και σου φταίει το εμβόλιο που δεν έκανες.

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Tωρα που το ανεφερες.Ετσι ανακαλυψα την ανοσμια σημερα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Να σου πω, αν χρειαστείς καμία εγχείριση σκωλικοειδοτετοια μην πας γιατρό, ξέρεις εσύ. Μόνος σου.GoBack έγραψε: 01 Ιαν 2023, 12:06Μετα απο κανα μηνα θα μου ρθει το ξαφνικο;Τον πνευμονα θα τον τεσταρω μονος μου οταν ερθει η ωραOtto Weininger έγραψε: 01 Ιαν 2023, 11:59Τράβα σε κάνα μήνα να κάνεις όλες τις post covid αιματολογικές καθώς και μια εξέταση σε πνευμονολογο.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σε βλέπω μετά την ανάρρωση να πηγαίνεις να κάνεις εμβόλιο, σκυφτός και σκυθρωπός σαν κατάδικος που πάει στον αρχηγό της φυλακής για τον εθιμοτυπικό αρραβώνα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Επαιξες κ εχασεςNaida έγραψε: 01 Ιαν 2023, 12:12
Να σου πω, αν χρειαστείς καμία εγχείριση σκωλικοειδοτετοια μην πας γιατρό, ξέρεις εσύ. Μόνος σου.
viewtopic.php?f=13&t=35339&p=2199873&hi ... 1#p2199852
Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Ιαν 2023, 12:13 Σε βλέπω μετά την ανάρρωση να πηγαίνεις να κάνεις εμβόλιο, σκυφτός και σκυθρωπός σαν κατάδικος που πάει στον αρχηγό της φυλακής για τον εθιμοτυπικό αρραβώνα.
- Otto Weininger
Ο,τι καταλαβαίνεις. Ενήλικος είσαι.GoBack έγραψε: 01 Ιαν 2023, 12:06Μετα απο κανα μηνα θα μου ρθει το ξαφνικο;Τον πνευμονα θα τον τεσταρω μονος μου οταν ερθει η ωραOtto Weininger έγραψε: 01 Ιαν 2023, 11:59Τράβα σε κάνα μήνα να κάνεις όλες τις post covid αιματολογικές καθώς και μια εξέταση σε πνευμονολογο.
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Είναι, ναι. Πάντα υπήρχαν ελλείψεις αλλά τελευταία οι φαρμακαποθηκες έχουν ξεπατωθει στις εξαγωγές. Τους έβαλε κωλοδαχτυλο ο Πλεύρης όμως.mao mao έγραψε: 01 Ιαν 2023, 12:02Tο θέμα με την έλλειψη στα φάρμακα πόσο σοβαρό είναι;Otto Weininger έγραψε: 01 Ιαν 2023, 11:58Μακάρι να έκανα εξαγωγές να είχα παντελονιασει καμία 10αρια μυρια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Ιαν 2023, 11:16 εσύ Ότο μαυραγορίτη, σταμάτα το hoarding και τις εξαγωγές, και δώσε φάρμακα στον λαό.
Και μετά είναι οι ελλείψεις σε σιρόπια/αντιβιοτικά που είναι παγκόσμιο θέμα. Αλλά εδώ έχουν ευθύνη και οι πολίτες πάνε και μαζεύουν τα πάντα να τα καβατζωσουν σπίτι τους λες και έχουν ανάγκη από 10 κουτιά σιρόπια ξέρω γω ο καθένας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
talaipwros
GoBack έγραψε: 01 Ιαν 2023, 12:16Επαιξες κ εχασεςNaida έγραψε: 01 Ιαν 2023, 12:12
Να σου πω, αν χρειαστείς καμία εγχείριση σκωλικοειδοτετοια μην πας γιατρό, ξέρεις εσύ. Μόνος σου.
viewtopic.php?f=13&t=35339&p=2199873&hi ... 1#p2199852
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ακούγεται όμως ότι επηρρεάζει το ανώτερο ορθογραφικό.tanipteros έγραψε: 01 Ιαν 2023, 01:59 πάντως παρατήρησα πως ο κορονοιός του Δεκ 2022 δεν είναι τόσο μεταδωτικός όσο του Ιουλ-Αυγ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις