μην το λες βρήκα πολύ φευγατη απάντηση που δεν μου περνούσε από το μυαλό μου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
μια ερώτηση που αποκλείεται ποτέ να απαντηθει
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: μια ερώτηση που αποκλείεται ποτέ να απαντηθει
- taxalata xalasa
ειπαμε σπανιζει, οχι δεν υπαρχει... αλλοτονα αλλοταλλο...Αλητάκι88 έγραψε: 31 Δεκ 2022, 23:16μην το λες βρήκα πολύ φευγατη απάντηση που δεν μου περνούσε από το μυαλό μου![]()
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
taxalata xalasa έγραψε: 31 Δεκ 2022, 23:21ειπαμε σπανιζει, οχι δεν υπαρχει... αλλοτονα αλλοταλλο...Αλητάκι88 έγραψε: 31 Δεκ 2022, 23:16μην το λες βρήκα πολύ φευγατη απάντηση που δεν μου περνούσε από το μυαλό μου![]()
- taxalata xalasa
περίμενε όμως να σε πάρει μυρουδιά η Νατάσα και θα σου ξηγήσει τόνειρο...Αλητάκι88 έγραψε: 31 Δεκ 2022, 23:23taxalata xalasa έγραψε: 31 Δεκ 2022, 23:21ειπαμε σπανιζει, οχι δεν υπαρχει... αλλοτονα αλλοταλλο...Αλητάκι88 έγραψε: 31 Δεκ 2022, 23:16
μην το λες βρήκα πολύ φευγατη απάντηση που δεν μου περνούσε από το μυαλό μου![]()
![]()
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
ποια είναι η νατάσα; δεν σας ξέρω ακόμα, μόνο τον kongrosian ξέρω από δω, αν κάτσω πιο πολύ καιρό θα σας μαθωtaxalata xalasa έγραψε: 31 Δεκ 2022, 23:26περίμενε όμως να σε πάρει μυρουδιά η Νατάσα και θα σου ξηγήσει τόνειρο...Αλητάκι88 έγραψε: 31 Δεκ 2022, 23:23taxalata xalasa έγραψε: 31 Δεκ 2022, 23:21
ειπαμε σπανιζει, οχι δεν υπαρχει... αλλοτονα αλλοταλλο...![]()
έχει το καλύτερο σενάριο ever... blockbuster!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Για φύλλο συκής μιλάμε και όχι για γεννητικά όργανα γιγάντων.Αλητάκι88 έγραψε: 31 Δεκ 2022, 23:15και στην πουτσα το φύλλο θα πιάνει μόνο τις τρίχες, δεν φτάνει μέχρι κατωΖενίθεδρος έγραψε: 31 Δεκ 2022, 22:00Το μουνί έχει τρίχα μπροστά. Έτσι, δεν έχει το φύλλο συκής άμεση επαφή με το δέρμα.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
ναι ρε συ η πουτσα πάλι θα εξεχειΖενίθεδρος έγραψε: 01 Ιαν 2023, 00:16Για φύλλο συκής μιλάμε και όχι για γεννητικά όργανα γιγάντων.Αλητάκι88 έγραψε: 31 Δεκ 2022, 23:15και στην πουτσα το φύλλο θα πιάνει μόνο τις τρίχες, δεν φτάνει μέχρι κατωΖενίθεδρος έγραψε: 31 Δεκ 2022, 22:00
Το μουνί έχει τρίχα μπροστά. Έτσι, δεν έχει το φύλλο συκής άμεση επαφή με το δέρμα.![]()
- tanipteros
δεν έχεις δει πουλάκι σε αρχαιοελληνικά αγάλματα να δεις πόσο μικρό είναι όταν δεν είναι σε στύση ? το φύλλο το καλύπτειΑλητάκι88 έγραψε: 01 Ιαν 2023, 00:18ναι ρε συ η πουτσα πάλι θα εξεχειΖενίθεδρος έγραψε: 01 Ιαν 2023, 00:16Για φύλλο συκής μιλάμε και όχι για γεννητικά όργανα γιγάντων.Αλητάκι88 έγραψε: 31 Δεκ 2022, 23:15
και στην πουτσα το φύλλο θα πιάνει μόνο τις τρίχες, δεν φτάνει μέχρι κατω![]()
![]()
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

παρε ρε μαλακα ενα φύλλο και βάλτο πάνω στο παπαρι σου να δεις αν εξεχειtanipteros έγραψε: 01 Ιαν 2023, 00:24δεν έχεις δει πουλάκι σε αρχαιοελληνικά αγάλματα να δεις πόσο μικρό είναι όταν δεν είναι σε στύση ? το φύλλο το καλύπτει
- tanipteros
ε δεν εξέχει αυτό σου λέω...Αλητάκι88 έγραψε: 01 Ιαν 2023, 00:38παρε ρε μαλακα ενα φύλλο και βάλτο πάνω στο παπαρι σου να δεις αν εξεχειtanipteros έγραψε: 01 Ιαν 2023, 00:24δεν έχεις δει πουλάκι σε αρχαιοελληνικά αγάλματα να δεις πόσο μικρό είναι όταν δεν είναι σε στύση ? το φύλλο το καλύπτει
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

παπαριεςtanipteros έγραψε: 01 Ιαν 2023, 00:40ε δεν εξέχει αυτό σου λέω...Αλητάκι88 έγραψε: 01 Ιαν 2023, 00:38παρε ρε μαλακα ενα φύλλο και βάλτο πάνω στο παπαρι σου να δεις αν εξεχειtanipteros έγραψε: 01 Ιαν 2023, 00:24
δεν έχεις δει πουλάκι σε αρχαιοελληνικά αγάλματα να δεις πόσο μικρό είναι όταν δεν είναι σε στύση ? το φύλλο το καλύπτει
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν έχει σημασία αν προεξέχει. Σημασία έχει ότι το πέος δεν έχει τρίχωμα και θα ακουμπάει πάνω στο φύλλο της συκής, που προκαλεί άσχημη φαγούρα.Αλητάκι88 έγραψε: 01 Ιαν 2023, 00:18ναι ρε συ η πουτσα πάλι θα εξεχειΖενίθεδρος έγραψε: 01 Ιαν 2023, 00:16Για φύλλο συκής μιλάμε και όχι για γεννητικά όργανα γιγάντων.Αλητάκι88 έγραψε: 31 Δεκ 2022, 23:15
και στην πουτσα το φύλλο θα πιάνει μόνο τις τρίχες, δεν φτάνει μέχρι κατω![]()
![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ο άνθρωπος όμως έχει επιστροφή και έχει και καθ'ομοίωσηΑλητάκι88 έγραψε: 31 Δεκ 2022, 20:26 ποιος ξύπνιος από δω μέσα μπορεί να μου πει γιατί ο καλός θεούλης εμάς τους ανθρώπους όταν ταχαμ αμαρτησαμε μας έκανε αμέσως υλικούς, μας άλλαξε δηλαδής τα φώτα καθότι άλλαξε άρδην η ύπαρξη μας, ενώ τους δαίμονες παρότι αμάρτησαν και αυτοι τους άφησε να αλωνίζουν παραμένοντας πνεύματα; ε; γιατί δεν μας έσωζε και μας στην πνευματική μας διάσταση; τι στο διαολο συμβαίνει;
πιθανότατα επειδή αν και σε καθημερινή βάση αυτονομούμαστε από τον Θεό,εν τούτοις κληρονομήσαμε αυτή την κατάσταση,δεν γεννηθήκαμε αψεγάδιαστοι
προφανώς για αυτό δόθηκε η δυνατότητα επιστροφής,μετάνοιας κ.λπ
Η ερώτηση που έχω εγώ είναι η εξής. Αφού ο Αδάμ και η Εύα έφαγαν το μήλο, γιατί τιμώρησε κι'εμάς που δε φταίμε; Γιατί δεν τιμωρούσε μόνο αυτούς τους δύο;Αλητάκι88 έγραψε: 31 Δεκ 2022, 20:26 ποιος ξύπνιος από δω μέσα μπορεί να μου πει γιατί ο καλός θεούλης εμάς τους ανθρώπους όταν ταχαμ αμαρτησαμε μας έκανε αμέσως υλικούς, μας άλλαξε δηλαδής τα φώτα καθότι άλλαξε άρδην η ύπαρξη μας, ενώ τους δαίμονες παρότι αμάρτησαν και αυτοι τους άφησε να αλωνίζουν παραμένοντας πνεύματα; ε; γιατί δεν μας έσωζε και μας στην πνευματική μας διάσταση; τι στο διαολο συμβαίνει;
Εκτωρ έγραψε: 01 Ιαν 2023, 04:30Η ερώτηση που έχω εγώ είναι η εξής. Αφού ο Αδάμ και η Εύα έφαγαν το μήλο, γιατί τιμώρησε κι'εμάς που δε φταίμε; Γιατί δεν τιμωρούσε μόνο αυτούς τους δύο;Αλητάκι88 έγραψε: 31 Δεκ 2022, 20:26 ποιος ξύπνιος από δω μέσα μπορεί να μου πει γιατί ο καλός θεούλης εμάς τους ανθρώπους όταν ταχαμ αμαρτησαμε μας έκανε αμέσως υλικούς, μας άλλαξε δηλαδής τα φώτα καθότι άλλαξε άρδην η ύπαρξη μας, ενώ τους δαίμονες παρότι αμάρτησαν και αυτοι τους άφησε να αλωνίζουν παραμένοντας πνεύματα; ε; γιατί δεν μας έσωζε και μας στην πνευματική μας διάσταση; τι στο διαολο συμβαίνει;
Μονος σου αποφασισες το τουρ επι της γης οποτε και δεσμευτηκες απο τους κραδασμους εδω. Καρμα ιζ α μπιτς, μπορεις και να το πεις θεοδικεια αλλα πιο πολυ συμπαντοδικεια ειναι, αυτο που σε ελκει γινεται και το περιβαλλον σου.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση