Επειδή κι εγώ ήμουν πέρα δώθε τα τελευταία χρόνια, πρώτη φορά το ακούω από εσένα. Τεσπα.Antares έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:42Και οι φοιτητές ενήλικες είναι. Έχω ακούσει ότι μένουν σε δωμάτια με συγκατοίκηση νεαροί εργαζόμενοι αλλά και μεγαλύτεροι singles που ενδεχομένως θα ήθελαν να κάνουν οικονομία για κάτι άλλο ή για να έχουν παρέα. Να μας ενημερώσει ο under. Για σπουδές πηγαίνεις μαφιόζος γυρίζεις, ειδικά από την Νότια Ιταλία, τι να πω.Cecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:33Oι φοιτητές ναι, για ενήλικες πρώτη φορά το ακούω για Ιταλία.Antares έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:30
Για φοιτητές. Δεν γνωρίζω αν εργαζόμενοι με 30 χρόνια ένσημα μένουν σε δωμάτια σε διαμέρισμα συγκατοίκησης ειλικρινά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένα απο τα φτηνότερα ενοίκια στην Ευρώπη έχει η Ελλάδα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Ένα απο τα φτηνότερα ενοίκια στην Ευρώπη έχει η Ελλάδα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θέλω άμεσο δικαίωμα έξωσης οποίου ενοικιαστή δεν πληρώνει το ενοίκιο στην ώρα τουParrot έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:40Φτιάξτε πρώτα τα σπίτια σας που είναι σαν κοτέτσια και μετά κάνετε και μητρώα ενοικιαστών..
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Dwarven Blacksmith
[ταλαίπωρος mode]
470 ευρώ το μήνα. Αν βρεις 6 συγκατοίκους από κάποιο app που σίγουρα έχει ο ευλογημένος καπιταλισμός, 470/7 = 67 ευρώ. Δια 30, μας κάνει 2 ευρώ και 20 λεπτά τη μέρα. Λιγότερα δηλαδή απ' όσα δίνει ο μιλλένιαλ για το φρέντο του κάθε μέρα.
Μιλάμε για εξωφρενική αχαριστία. Πρέπει ο Κυριάκος να τους αλλάξει τη νοοτροπία, αρχίζοντας με την καμπάνια "Είναι σέξι να μένεις μ' άλλους έξι".
[/ταλαίπωρος mode]
470 ευρώ το μήνα. Αν βρεις 6 συγκατοίκους από κάποιο app που σίγουρα έχει ο ευλογημένος καπιταλισμός, 470/7 = 67 ευρώ. Δια 30, μας κάνει 2 ευρώ και 20 λεπτά τη μέρα. Λιγότερα δηλαδή απ' όσα δίνει ο μιλλένιαλ για το φρέντο του κάθε μέρα.
Μιλάμε για εξωφρενική αχαριστία. Πρέπει ο Κυριάκος να τους αλλάξει τη νοοτροπία, αρχίζοντας με την καμπάνια "Είναι σέξι να μένεις μ' άλλους έξι".
[/ταλαίπωρος mode]
Δέσμευση.Libre arbitre έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:30Εξαρτάται και από το κόστο ζωής. Πάντως το καλύτερο είναι να έχεις δικό σου σπίτι.nick έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:27Το ποσοστό του μισθού δεν λέει πολλά. Καλυτερα να βγάζω 5000 και να δίνω 3000 για ενοίκιο παρά 500 και να δίνω 100.Beria έγραψε: 31 Δεκ 2022, 14:54
42% του μισθού για ενοίκιο διαμερίσματος ενός δωματίου σε σχέση με το 28% της Αυστρίας και το 21% (!!) της Ελβετίας
Θαύμα είμαστε!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Το πουλάς και αγοράζεις άλλο.sharp έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:51Δέσμευση.Libre arbitre έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:30Εξαρτάται και από το κόστο ζωής. Πάντως το καλύτερο είναι να έχεις δικό σου σπίτι.nick έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:27
Το ποσοστό του μισθού δεν λέει πολλά. Καλυτερα να βγάζω 5000 και να δίνω 3000 για ενοίκιο παρά 500 και να δίνω 100.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ναι καλά, εύκολο τό έχεις.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:48 [ταλαίπωρος mode]
[/ταλαίπωρος mode]
Πρωτοχρονιάτικο ποστ, τέλειο να κλείσουμε με χιούμορ.
Δεν ξερω τι εννοεις με το περα δωθε και που ησουν περα δωθε αλλα ετσι ειναι.Cecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:43Επειδή κι εγώ ήμουν πέρα δώθε τα τελευταία χρόνια, πρώτη φορά το ακούω από εσένα. Τεσπα.Antares έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:42Και οι φοιτητές ενήλικες είναι. Έχω ακούσει ότι μένουν σε δωμάτια με συγκατοίκηση νεαροί εργαζόμενοι αλλά και μεγαλύτεροι singles που ενδεχομένως θα ήθελαν να κάνουν οικονομία για κάτι άλλο ή για να έχουν παρέα. Να μας ενημερώσει ο under. Για σπουδές πηγαίνεις μαφιόζος γυρίζεις, ειδικά από την Νότια Ιταλία, τι να πω.Cecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:33
Oι φοιτητές ναι, για ενήλικες πρώτη φορά το ακούω για Ιταλία.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Cecily Anne
Bορρά και μόνο παντρεμένους ξέρω με 30 χρόνια ένσημα.under έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:55Δεν ξερω τι εννοεις με το περα δωθε και που ησουν περα δωθε αλλα ετσι ειναι.Cecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:43Επειδή κι εγώ ήμουν πέρα δώθε τα τελευταία χρόνια, πρώτη φορά το ακούω από εσένα. Τεσπα.Antares έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:42
Και οι φοιτητές ενήλικες είναι. Έχω ακούσει ότι μένουν σε δωμάτια με συγκατοίκηση νεαροί εργαζόμενοι αλλά και μεγαλύτεροι singles που ενδεχομένως θα ήθελαν να κάνουν οικονομία για κάτι άλλο ή για να έχουν παρέα. Να μας ενημερώσει ο under. Για σπουδές πηγαίνεις μαφιόζος γυρίζεις, ειδικά από την Νότια Ιταλία, τι να πω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
εισαι τελειως αουτ !talaipwros έγραψε: 31 Δεκ 2022, 13:43 https://www.geografikoi.gr/xartis-enoikia-eurwph/
αχάριστοι γκρινιάρηδες
Αν μενουν σε μικρη πολη και δεν εχουν τον κατωτατο μισθο προφανως δεν εχουν προβλημα.Cecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2022, 18:10Bορρά και μόνο παντρεμένους ξέρω με 30 χρόνια ένσημα.under έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:55Δεν ξερω τι εννοεις με το περα δωθε και που ησουν περα δωθε αλλα ετσι ειναι.Cecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2022, 16:43
Επειδή κι εγώ ήμουν πέρα δώθε τα τελευταία χρόνια, πρώτη φορά το ακούω από εσένα. Τεσπα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Χρόνια πολλά παίδες. Βλέπω ο ταλαίπωρας έχει αναλάβει βάρδια παραμονή Πρωτοχρονιάς. Παλιά την λάντζα τέτοιες μέρες την έκανε ο under και ο oto. Τώρα πάλιωσαν και είσαι εσύ. Κατά το 2028 θα αποδεσμευτείς και εσύ για να μπορείς να χαρείς αυτές τις μέρες όπως πρέπει και όχι σαν πατσαβούρα. Υπομονή.
Πολλές γυναίκες που μένουν μόνες και έχουν δουλειά ή καριέρα, γίνονται στόχος από παλιοπου...ες, αρσενικές και θηλυκές. Ακόμη και μέσα από την οικογένεια.
Καλή χρονιά εύχομαι.
Καλή χρονιά εύχομαι.
- Otto Weininger
Όσο και αγαπώ τον Πειραιά, το γεγονός ότι έχει ακριβότερα ενοίκια από την Τεργέστη, είναι αστείο.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ο χάρτης συνολικά αλλά για την Ιταλία δεν ισχύει.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ο χάρτης συνολικά αλλά για την Ιταλία δεν ισχύει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- EKPLIKTIKOS
Στο κέντρο λέει της πρωτεύουσας. Ε το κέντρο σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο είναι απλησίαστο. Εδώ κανένας δε θέλει να μείνει αγκαλιτσα με τους λαθρομετανάστες, τους αριστερους φοιτητες και τους πρεζονιους στη χαβουζα. Αν κάτι λέει ο χάρτης είναι το ποσό υποβαθμισμενο είναι το κέντρο συγκριτικά με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-
- 0 Απαντήσεις