Οχι,απο μεθ σας γραφω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ελπίζω να τρολαρεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε συ Νάιδα, τώρα θυμήθηκα μια φωτο που είχε ανεβάσει ο Τριανταφυλλόπουλος από μια κοπελιά που ήταν κι αυτή στη μεθ, με διακριτικό μακιγιάζ και έβγαζε σέλφις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Περίμενε μωρέ μπέρδεψα την μεθ με την μαφ. ΝομίζωΓΑΛΗ έγραψε: 31 Δεκ 2022, 13:12Ρε συ Νάιδα, τώρα θυμήθηκα μια φωτο που είχε ανεβάσει ο Τριανταφυλλόπουλος από μια κοπελιά που ήταν κι αυτή στη μεθ, με διακριτικό μακιγιάζ και έβγαζε σέλφις.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βρε όπου και να' ναι, αν μπορεί να πληκτρολογεί όλα καλά.
Και σταμάτα να αγχώνεσαι τόσο πολύ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όχι και τόσο διακριτικό το μακιγιάζ, είναι η αλήθεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Δεκ 2022, 13:12Ρε συ Νάιδα, τώρα θυμήθηκα μια φωτο που είχε ανεβάσει ο Τριανταφυλλόπουλος από μια κοπελιά που ήταν κι αυτή στη μεθ, με διακριτικό μακιγιάζ και έβγαζε σέλφις.![]()
Λες και ο γκομπακης να είναι έτσι, σε κρεβάτι με "διακριτικό" μακιγιάζ και κασκόλ της αεκ?
Περιμενω φωτο.
Και εγώ κορωνιασμένος θετικός. Χαμός γίνεται θερίζει. Τα χριστούγεννα το βούτηξα σε τραπέζι με συγγενείς. Είμαι στα τελειώματα. 2 μέρες μου έκανε 38,5 την τρίτη μέρα άρχισε να πέφτει σήμερα είναι η 4η μέρα. Έχω τρομερό πονόλαιμο ακόμα δεν μπορώ να καταπιώ. Εκεί χτυπάει μάλλον.
Ανοησίες. Το τριπλό έκανε τη δουλειά του, διαφορετικά θα με είχε θερίσει η Δέλτα για τα καλά. Η μαλακία είναι που δεν έκανα το τέταρτο στην ώρα του.GoBack έγραψε: 31 Δεκ 2022, 12:47
Το ποστ απευθυνοταν στο μεσο τριδοσικο ψεκμπολ,μην ψειριζεις λεπτομερειες.
Επειδή είναι κωλοϊός μωρέ. Και επειδή είδα πόσο γρήγορα ένας γερός και δυνατός άνθρωπος μπορεί να φτάσει σε σημείο να κινδυνεύσει να χαθεί, μου έχει μείνει ψυχολογικό. Αλλά το έχω και εμφυτο όταν κάποιος είναι άρρωστος να είμαι αλερτ.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Δεκ 2022, 13:20Βρε όπου και να' ναι, αν μπορεί να πληκτρολογεί όλα καλά.![]()
Και σταμάτα να αγχώνεσαι τόσο πολύ.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μύθος , η αδερφή κόλλησε χειρότερα σε σχέση με μένα την Δ με 18 oct,ανοσμία, αγευσία . Γω ασυμπτωματικός με Α+ και 26 oct.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Δεκ 2022, 00:19Άκουσα πως οι έχοντες ομάδα αίματος 0 δεν κολλάνε.taliban έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:36όχι όλοι.Στύγιος έγραψε: 29 Δεκ 2022, 12:50 Τώρα που πνέει τα λοίσθια ο κόβιντ, τώρα βρήκατε να κολλήσετε;Περαστικά![]()
είμαι τυχερός.
μετά από 3 μέρες σερί κρεπαλη και κολλητηλικια με μια κοβιντιασμενη δεν κόλλησα...ακόμη.
ίσως είμαι σε εκείνη την ομάδα ανθρώπων που δεν κολλάνε ποτέ και έχει ανοσία...
![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
το πιθανότερο είναι στη διαθήκη του να έγραψε πως αφήνει την μεγάλη περιουσία του στους συγγενείς, υπό την προϋπόθεση πως θα γράφουν στο φόρουμ με το όνομα του και το στυλ του για ένα 6μηνο τουλάχιστο, μέχρι να βρει κάποια πρόφαση να αποχωρήσει, και να μην πάρει κάνεις χαμπάρι.sharp έγραψε: 31 Δεκ 2022, 00:07Πάς στοίχημα ότι και να πέθαινε από κόβιντ ποτέ δεν θα το παραδεχόταν;EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Δεκ 2022, 16:46 Τι του λέτε περαστικά μωρε; Περαστικά από τι, από τη δεύτερη γραμμουλα σε ένα πλαστικό κουτακι;
hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:28
Δεν έχω βήχα, δεν έχω πονόλαιμο, δεν έχω κόπωση, δεν έχω πυρετό, δεν έχω πονοκέφαλο.![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
3 φορές ασυμπτωματικός ( Δ+Δ +Ο) + 1 μία με πονοκέφαλο 2 μέρες ( Ο παραλλαγή)
Τι κερδίζω;
Τι κερδίζω;
Πιο πολύ φοβάμαι τη γρίπη φέτος και την εποχική γαστρεντερίτιδα, παρά τον ψόφιο κορωνοιό. Αποφεύγετε εσωτερικούς χώρους και συνωστισμό και φυσικά μάσκα και αποστάσεις, όπου χρειάζεται.
Μπορεί να έχεις ανοσία επειδή έχεις πετάξει με Corsair, τύπε.Στύγιος έγραψε: 31 Δεκ 2022, 13:43Μύθος , η αδερφή κόλλησε χειρότερα σε σχέση με μένα την Δ με 18 oct,ανοσμία, αγευσία . Γω ασυμπτωματικός με Α+ και 26 oct.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Δεκ 2022, 00:19Άκουσα πως οι έχοντες ομάδα αίματος 0 δεν κολλάνε.taliban έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:36
όχι όλοι.
είμαι τυχερός.
μετά από 3 μέρες σερί κρεπαλη και κολλητηλικια με μια κοβιντιασμενη δεν κόλλησα...ακόμη.
ίσως είμαι σε εκείνη την ομάδα ανθρώπων που δεν κολλάνε ποτέ και έχει ανοσία...
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Bill Hicks

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις