Αυτο το κλιπακι με την Τσαπανιδου να ουρλιαζει οταν της λεει οτι αντιμνημονιο με λεφτα στην Ελβετια δεν γινεται,θα πρεπει να παιξει αρκετα τους επομενους μηνες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Ρε συ under, μπορείς να αναφέρεις κάποια σοβαρά τηλεοπτικά πρόσωπα;under έγραψε: 30 Δεκ 2022, 13:50 Καθαρα δημοσιογραφικα,η Τσαπανιδου ειχε περασει σε δευτεροτριτο level τα τελευταια χρονια.
Ηταν στο open το συριζοκαναλο της ποτσας που δεν εχει μεγαλη τηλεθεαση.Και αν η Τσαπανιδου δεν ηταν ζαια δεν θα δουλευε ουτε στο open.
Το peak της το εφτασε την περιοδο του 10-15 οταν εκανε υστερικη αντιμνη προπαγανδα.
Μετα την ξεβρασε το ποταμι οπως και ολους τους πρωταγωνιστες του αντιμνη βοθρου.
Έτσι, από περιέργεια.
Καθαρά δημοσιογραφικά πάντα, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
Αυτο το πραμα ειναι η υπογα του Σύριζαunder έγραψε: 30 Δεκ 2022, 13:55Αυτο το κλιπακι με την Τσαπανιδου να ουρλιαζει οταν της λεει οτι αντιμνημονιο με λεφτα στην Ελβετια δεν γινεται,θα πρεπει να παιξει αρκετα τους επομενους μηνες.
Εγώ πάντως έχω μια πρόταση για τη νδ, που θα κάνει μια χαψιά την Πόπη.
Και δεν είναι καν ωραίος.
Και δεν είναι καν ωραίος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν μιλαω για σοβαροτητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2022, 13:57Ρε συ under, μπορείς να αναφέρεις κάποια σοβαρά τηλεοπτικά πρόσωπα;under έγραψε: 30 Δεκ 2022, 13:50 Καθαρα δημοσιογραφικα,η Τσαπανιδου ειχε περασει σε δευτεροτριτο level τα τελευταια χρονια.
Ηταν στο open το συριζοκαναλο της ποτσας που δεν εχει μεγαλη τηλεθεαση.Και αν η Τσαπανιδου δεν ηταν ζαια δεν θα δουλευε ουτε στο open.
Το peak της το εφτασε την περιοδο του 10-15 οταν εκανε υστερικη αντιμνη προπαγανδα.
Μετα την ξεβρασε το ποταμι οπως και ολους τους πρωταγωνιστες του αντιμνη βοθρου.![]()
Έτσι, από περιέργεια.
Μιλαω για δημοσιογραφους που -καλως ή κακως- θεωρουνται μεγαλυτερα ονοματα στο χωρο τους.
Η συγκεκριμενη εδω και πολυ καιρο ειχε περασει στη δευτερη διαλογη.
Ε, αν δεν μιλάς για σοβαρότητα, τότε άσε στην άκρη τα τσιτάτα για δευτεροκλασάτες ή τριτοκλασάτες επιλογές.under έγραψε: 30 Δεκ 2022, 14:03Δεν μιλαω για σοβαροτητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2022, 13:57Ρε συ under, μπορείς να αναφέρεις κάποια σοβαρά τηλεοπτικά πρόσωπα;under έγραψε: 30 Δεκ 2022, 13:50 Καθαρα δημοσιογραφικα,η Τσαπανιδου ειχε περασει σε δευτεροτριτο level τα τελευταια χρονια.
Μετα την ξεβρασε το ποταμι οπως και ολους τους πρωταγωνιστες του αντιμνη βοθρου.![]()
Έτσι, από περιέργεια.
Μιλαω για δημοσιογραφους που -καλως ή κακως- θεωρουνται μεγαλυτερα ονοματα στο χωρο τους.
Το θέμα είναι η αποτελεσματικότητα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η αποτελεσματικοτητα στον συγκεκριμενο χωρο αποτυπωνεται απο την επομενη θεση.Οταν καταληγεις στο open δεν χρειαζονται περισσοτερα σχολια.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2022, 14:07Ε, αν δεν μιλάς για σοβαρότητα, τότε άσε στην άκρη τα τσιτάτα για δευτεροκλασάτες ή τριτοκλασάτες επιλογές.under έγραψε: 30 Δεκ 2022, 14:03Δεν μιλαω για σοβαροτητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2022, 13:57
Ρε συ under, μπορείς να αναφέρεις κάποια σοβαρά τηλεοπτικά πρόσωπα;![]()
Έτσι, από περιέργεια.
Αν ηταν αποτελεσματικη θα ηταν στο Μεγκα ή το Σκαι που στις ειδησεις ειναι στις πρωτες θεσεις.
Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τη διαφορά μεταξύ ενός εκπρόσωπου τύπου του οποιουδήποτε κόμματος, με την οτοκιου απαγγελία, έτσι; Ούτε το τι σημαίνει να απαντάς σε ερωτήσεις και να ανταπεξέρχεσαι σε ζωντανό διάλογο, σε προεκλογική περίοδο χωρίς τις οδηγίες του κοντρόλ.under έγραψε: 30 Δεκ 2022, 14:15Η αποτελεσματικοτητα στον συγκεκριμενο χωρο αποτυπωνεται απο την επομενη θεση.Οταν καταληγεις στο open δεν χρειαζονται περισσοτερα σχολια.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2022, 14:07Ε, αν δεν μιλάς για σοβαρότητα, τότε άσε στην άκρη τα τσιτάτα για δευτεροκλασάτες ή τριτοκλασάτες επιλογές.under έγραψε: 30 Δεκ 2022, 14:03
Δεν μιλαω για σοβαροτητα.
Αν ηταν αποτελεσματικη θα ηταν στο Μεγκα ή το Σκαι που στις ειδησεις ειναι στις πρωτες θεσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προφανως δεν εχεις καταλαβει οτι δεν μιλαω για τη δουλεια της απο δω και περα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2022, 14:20Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τη διαφορά μεταξύ ενός εκπρόσωπου τύπου του οποιουδήποτε κόμματος, με την οτοκιου απαγγελία, έτσι; Ούτε το τι σημαίνει να απαντάς σε ερωτήσεις και να ανταπεξέρχεσαι σε ζωντανό διάλογο, σε προεκλογική περίοδο χωρίς τις οδηγίες του κοντρόλ.under έγραψε: 30 Δεκ 2022, 14:15Η αποτελεσματικοτητα στον συγκεκριμενο χωρο αποτυπωνεται απο την επομενη θεση.Οταν καταληγεις στο open δεν χρειαζονται περισσοτερα σχολια.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2022, 14:07
Ε, αν δεν μιλάς για σοβαρότητα, τότε άσε στην άκρη τα τσιτάτα για δευτεροκλασάτες ή τριτοκλασάτες επιλογές.
Μα για το από δω και πέρα, μιλάμε για under. Kαι ακριβώς γι' αυτό σ' έπιασε τώρα ο καημός για την προηγούμενη της δουλειά.under έγραψε: 30 Δεκ 2022, 14:59Προφανως δεν εχεις καταλαβει οτι δεν μιλαω για τη δουλεια της απο δω και περα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2022, 14:20Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τη διαφορά μεταξύ ενός εκπρόσωπου τύπου του οποιουδήποτε κόμματος, με την οτοκιου απαγγελία, έτσι; Ούτε το τι σημαίνει να απαντάς σε ερωτήσεις και να ανταπεξέρχεσαι σε ζωντανό διάλογο, σε προεκλογική περίοδο χωρίς τις οδηγίες του κοντρόλ.under έγραψε: 30 Δεκ 2022, 14:15
Η αποτελεσματικοτητα στον συγκεκριμενο χωρο αποτυπωνεται απο την επομενη θεση.Οταν καταληγεις στο open δεν χρειαζονται περισσοτερα σχολια.
Εκτός αν θεωρείς ότι όλοι είναι κοινό του Αυτιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Κι εγώ την ίδια προσέγγιση έχω. Τουλάχιστον ο Τσίπρας προσπάθησε να είναι τίμιος και συνεπής. Ο Άδωνης αν ήταν συνεπής θα ίδρυε δικό του κόμμα, δεν θα φιλούσε εκεί που είχε κατουρήσει πρώτα.Beria έγραψε: 30 Δεκ 2022, 10:14Εγώ έχω άλλη άποψη για την κωλοτουμπα του Αλέξη.stavmanr έγραψε: 30 Δεκ 2022, 09:57Πρόσεξε τώρα τη διαφορά:ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2022, 09:46
Εντάξει τώρα, μετά την ιστορική κωλοτούμπα του Αλέξη, ο Μπουμπούκος δεν παίρνει ούτε χάλκινο.
- μετά την "κωλοτούμπα", ο Αλέξης ξανακέρδισε τις εκλογές. Δεν έκανε την "κωλοτούμπα" για να κερδίσει τις εκλογές
- πριν την "κωλοτούμπα" ο Μπουμπούκος ήταν ένα τίποτα σε ένα τηλεοπτικό κανάλι. Μετά την κωλοτούμπα έγινε υπουργός στην κυβέρνηση που έβριζε.
Διαπιστώνεις μία ποιοτική διαφορά κωλοτούμπας;
Θεωρούσα τόσο δεδομένο ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα από όσα έλεγαν προεκλογικά το 14, περί μάχης με τους Ευρωπαίους και περί νταουλιων και άλλων οργάνων, οπότε το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης σύριζα το είδα ως μια ανόητη, άχρηστη, επικίνδυνη στάση, αλλά τουλάχιστον μία απόπειρα να τηρήσουν την δέσμευση τους.
Θα προτιμούσα να ήταν εξαρχής λιγότερο αφελείς και περισσότερο κυνικοί; Ναι, χωρίς συζήτηση
Θα προτιμούσα να είχε η αριστερά μια σοβαρή ανάγνωση των συνθηκών και να μη λέει ανοησίες; Ασφαλώς
Αλλά εγώ περίμενα κωλοτουμπα τρεις μέρες μετά τις εκλογές, όχι μετά από έξι μήνες.
Άξιζε τίποτα από όλα αυτά τον κόπο; Επί της ουσίας όχι
Γιατί και χάιδεψε τα αυτιά των ψηφοφόρων με μεγαλοστομίες και ανοησίες και πήγε στη μάχη χωρίς κανένα όπλο και μάζεψαν τα μούτρα τους από το πάτωμα.
Απλως επισημαίνω ότι η κυνική κωλοτουμπα του Άδωνι (πάω όπου έχει εξουσία) μου φαίνεται πιο απεχθής από την (πιο επικίνδυνη, ομολογουμένως) αφέλεια του σύριζα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ακριβώς, προσπάθησε. Μετά τί έγινε;hellegennes έγραψε: 30 Δεκ 2022, 15:14Κι εγώ την ίδια προσέγγιση έχω. Τουλάχιστον ο Τσίπρας προσπάθησε να είναι τίμιος και συνεπής. Ο Άδωνης αν ήταν συνεπής θα ίδρυε δικό του κόμμα, δεν θα φιλούσε εκεί που είχε κατουρήσει πρώτα.Beria έγραψε: 30 Δεκ 2022, 10:14Εγώ έχω άλλη άποψη για την κωλοτουμπα του Αλέξη.stavmanr έγραψε: 30 Δεκ 2022, 09:57
Πρόσεξε τώρα τη διαφορά:
- μετά την "κωλοτούμπα", ο Αλέξης ξανακέρδισε τις εκλογές. Δεν έκανε την "κωλοτούμπα" για να κερδίσει τις εκλογές
- πριν την "κωλοτούμπα" ο Μπουμπούκος ήταν ένα τίποτα σε ένα τηλεοπτικό κανάλι. Μετά την κωλοτούμπα έγινε υπουργός στην κυβέρνηση που έβριζε.
Διαπιστώνεις μία ποιοτική διαφορά κωλοτούμπας;
Θεωρούσα τόσο δεδομένο ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα από όσα έλεγαν προεκλογικά το 14, περί μάχης με τους Ευρωπαίους και περί νταουλιων και άλλων οργάνων, οπότε το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης σύριζα το είδα ως μια ανόητη, άχρηστη, επικίνδυνη στάση, αλλά τουλάχιστον μία απόπειρα να τηρήσουν την δέσμευση τους.
Θα προτιμούσα να ήταν εξαρχής λιγότερο αφελείς και περισσότερο κυνικοί; Ναι, χωρίς συζήτηση
Θα προτιμούσα να είχε η αριστερά μια σοβαρή ανάγνωση των συνθηκών και να μη λέει ανοησίες; Ασφαλώς
Αλλά εγώ περίμενα κωλοτουμπα τρεις μέρες μετά τις εκλογές, όχι μετά από έξι μήνες.
Άξιζε τίποτα από όλα αυτά τον κόπο; Επί της ουσίας όχι
Γιατί και χάιδεψε τα αυτιά των ψηφοφόρων με μεγαλοστομίες και ανοησίες και πήγε στη μάχη χωρίς κανένα όπλο και μάζεψαν τα μούτρα τους από το πάτωμα.
Απλως επισημαίνω ότι η κυνική κωλοτουμπα του Άδωνι (πάω όπου έχει εξουσία) μου φαίνεται πιο απεχθής από την (πιο επικίνδυνη, ομολογουμένως) αφέλεια του σύριζα.
Μετά κατούρησε αυτούς που φιλούσε πρώτα. Ακόμη και αυτούς που είχε κάνει ο ίδιος υπουργούς.
Τρομερή συνέπεια, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Συμφωνώ σε μεγάλο μέρος της ανάλυσής σου όσον αφορά ρεύματα εκτός Ελλάδας, αλλά κάθε φορά που κάνεις συγκρίσεις μεταξύ χωρών πρέπει να λαμβάνεις υπόψη τις διαφορές στην κουλτούρα τους. Για παράδειγμα, δεν μπορείς να συγκρίνεις την αμερικανική "αριστερά" με τις ευρωπαϊκές. Ουδέποτε ήταν οι Δημοκρατικοί έστω κοντά στην έννοια της ευρωπαϊκής αριστεράς. Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτικών τους θα χαρακτηρίζονταν δεξιές από όλους εμάς.Jimmy81 έγραψε: 30 Δεκ 2022, 10:22Γερνάω κι εγώ ρε Χέλι τι να κάνουμε. Πέρα από την πλάκα τώρα (προφανώς το μήνυμά μου έχει μια δόση χιούμορ και ειρωνείας), φυσικά και δεν είναι αδιάφορη ούτε ασήμαντη η μητρότητα για τους μη δεξιούς. Όμως η εμπειρία μου μέχρι τώρα παρακολουθώντας τα ιδεολογικά ρεύματα είναι ότι από τα δεξιά και δεξιότερα ο ρόλος και ο συμβολισμός της μητέρας υπερτονίζονται συχνότερα στην ιδεολογική ατζέντα και τη συνθηματολογία τους. Συχνά συνδέονται με το concept της διατήρησης της φυλής ή του έθνους. Διάβασε άρθρα του "πατριωτικού" ή εθνικιστικού χώρου ή δες ομιλίες τέτοιων ατόμων σε δεξιά/πατριωτικα κανάλια στο youtube (π.χ. Right Society, Right to the Bone κλπ) και θα το διαπιστώσεις.hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 12:50Jimmy, πρόσεξε. Είσαι στο σημείο που αρχίζεις και διαβάζεις πράγματα που δεν είναι εκεί. Δηλαδή αυτοί που δεν είναι "δεξιο-πατριώτες" βλέπουν την μητρότητα ως κάτι αδιάφορο κι ασήμαντο;Jimmy81 έγραψε: 28 Δεκ 2022, 17:53 Να τονιστεί το "μητέρα" από την ανακοίνωση μπας και τσιμπήσουμε καμιά ψήφο από απογοητευμένους δεξιο-πατριώτες.
Ή αν πας στο 1980, το ΠΑΣΟΚ είχε πολύ πιο παραδοσιακές απόψεις από ό,τι η σημερινή ΝΔ.
Η δε επιστροφή στις αναφορές σε μητρότητα είναι παγκόσμια και αφορά όλα τα φάσματα της πολιτικής. Είναι πολύ συχνό σημείο αναφοράς στην σημερινή αριστερά οπουδήποτε στην Ευρώπη αλλά προφανώς περισσότερο σε χώρες που οι γυναίκες άργησαν περισσότερο να βγουν στην αγορά εργασίας και παραδοσιακά εθεωρείτο πιο σημαντικός ο ρόλος της μητρότητας.
Τώρα, το ότι ο Φαήλος ή οποιοσδήποτε δεξιός έχει αυτήν την οπτική γωνία, και συμφωνώ με την παρατήρησή σου στο συγκεκριμένο του ποστ, δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη χρήση από αριστερούς επιδιώκει την προσέγγιση δεξιών. Είναι λογικό σφάλμα αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μετά τον χτύπησε σαν αμαξοστοιχία η πραγματικότητα και έπρεπε είτε να παραιτηθεί είτε να κάνει κωλοτούμπα. Μια απ' τις δυο επιλογές είχε, πήρε την πιο ρεαλιστική και πιο ανώδυνη για το κράτος (όχι γι' αυτόν). Αντιθέτως ο Άδωνης πήρε την πιο ανώδυνη γι' αυτόν επιλογή και είναι μακράν πιο γλιτσώδες αυτό που έκανε γιατί είχε κι άλλες επιλογές, δεν αναγκάστηκε να κατέβει με την ΝΔ.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2022, 15:21 Ακριβώς, προσπάθησε. Μετά τί έγινε;
Μετά κατούρησε αυτούς που φιλούσε πρώτα. Ακόμη και αυτούς που είχε κάνει ο ίδιος υπουργούς.
Τρομερή συνέπεια, δε λέω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δηλαδη για ποιον αλλο λογο θα επρεπε να μιλησει κανεις για την Τσαπανιδου;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2022, 15:03Μα για το από δω και πέρα, μιλάμε για under. Kαι ακριβώς γι' αυτό σ' έπιασε τώρα ο καημός για την προηγούμενη της δουλειά.under έγραψε: 30 Δεκ 2022, 14:59Προφανως δεν εχεις καταλαβει οτι δεν μιλαω για τη δουλεια της απο δω και περα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2022, 14:20
Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τη διαφορά μεταξύ ενός εκπρόσωπου τύπου του οποιουδήποτε κόμματος, με την οτοκιου απαγγελία, έτσι; Ούτε το τι σημαίνει να απαντάς σε ερωτήσεις και να ανταπεξέρχεσαι σε ζωντανό διάλογο, σε προεκλογική περίοδο χωρίς τις οδηγίες του κοντρόλ.![]()
Εκτός αν θεωρείς ότι όλοι είναι κοινό του Αυτιά.
Τωρα βγηκε στην πολιτικη επικαιροτητα,τωρα σχολιαζω.
Ασε που ως πολιτικο προσωπο θα ειναι πιο ευκολος αντιπαλος απ οσο ηταν και ιδιως με τα φιδια που θα λεει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 89 Απαντήσεις