!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΑΟΛΑ -ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ή ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ -ΠΑΟΛΑ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

ΠΑΟΛΑ -ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ή ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ -ΠΑΟΛΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Δύο τραγούδιαρηδες
Που νομίζουν ότι είναι καλλιτέχνες...
Η ποιότητά τους φαίνεται...
Αμόρφωτοι, ακαλλιέργητοι,
Μέχρι και ανήθικοι!!! και παίρνω και την ευθύνη βέβαια που ανεβάζω αυτο το βιντεο γιατί ξέρω ότι θα κριθώ...
Κάποιοι θα πείτε είναι φωνάρες!!! μη βιαστείτε γιατί έχω κάτι γειτόνισσες που απλώνουν τα ρούχα και μαγειρεύουν και όταν τραγουδούν λέω θεέ μου δώσε μου αυτιά να τις ακούω.
Το θέμα είναι τι τραγουδάνε, και που απευθύνονται, σίγουρα όχι σε ανθρώπους με οικογένεια, από αυτούς που ξυπνάνε 6η ώρα το πρωί να πάνε να βγάλουν ένα μεροκάματο και να πλάσουν παιδιά με αξίες και ήθος μπας και αλλάξει κάτι στην κοινωνια...
Είστε η ξεφτίλα και η ντροπή προσωποποιημένη...
Είστε το κομμάτι εκείνο που βγάζει εκατομμύρια, πουλώντας στην νεολαία ανηθικότητα, δημιουργείται ένα κλίμα εντυπώσεων τάχα μου ότι είστε εκεντρικοι ενώ στην ουσία είστε φτηνοι
και υπεύθυνοι για την κακή πλευρά της κοινωνίας των παιδιών που μεγαλώνουν με τα πιστόλια, με τα μαχαίρια, με τους βιασμούς και με τις δολοφονίες...
Λυπάμαι ειλικρινά!!!
ούτε ο μουσικός σύλλογος ούτε ο σύλλογος των τραγουδιστών δεν παίρνει κ θέση δημόσια, και αυτό είναι που με τρομάζει.
Ίσα ρε καθάρματα.!!

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: ΠΑΟΛΑ -ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ή ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ -ΠΑΟΛΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Κάτω τα χέρια από την Πάολα η οποία είναι και φωνάρα και σωστό άτομο (με την ιδιότητα της μάνας συμπεριλαμβανομένης στην έννοια σωστό άτομο). Τεράστιο φάουλ το OP ως προς αυτήν.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Frappezitis έγραψε: 30 Δεκ 2022, 09:04 Δύο τραγούδιαρηδες
Μέχρι και ανήθικοι!!! και παίρνω και την ευθύνη βέβαια που ανεβάζω αυτο το βιντεο γιατί ξέρω ότι θα κριθώ...
Κάποιοι θα πείτε είναι φωνάρες!!! μη βιαστείτε γιατί έχω κάτι γειτόνισσες που απλώνουν τα ρούχα και μαγειρεύουν και όταν τραγουδούν λέω θεέ μου δώσε μου αυτιά να τις ακούω.
Το θέμα είναι τι τραγουδάνε, και που απευθύνονται, σίγουρα όχι σε ανθρώπους με οικογένεια, από αυτούς που ξυπνάνε 6η ώρα το πρωί να πάνε να βγάλουν ένα μεροκάματο και να πλάσουν παιδιά με αξίες και ήθος μπας και αλλάξει κάτι στην κοινωνια...
Είστε το κομμάτι εκείνο που βγάζει εκατομμύρια, πουλώντας στην νεολαία ανηθικότητα, δημιουργείται ένα κλίμα εντυπώσεων τάχα μου ότι είστε εκεντρικοι ενώ στην ουσία είστε φτηνοι
και υπεύθυνοι για την κακή πλευρά της κοινωνίας των παιδιών που μεγαλώνουν με τα πιστόλια, με τα μαχαίρια, με τους βιασμούς και με τις δολοφονίες...
Λυπάμαι ειλικρινά!!!
ούτε ο μουσικός σύλλογος ούτε ο σύλλογος των τραγουδιστών δεν παίρνει κ θέση δημόσια, και αυτό είναι που με τρομάζει.
Ίσα ρε καθάρματα.!!

Τρολλάρει or what;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

σιγά τα θεία ρε μαλάκες
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Frappezitis έγραψε: 30 Δεκ 2022, 09:04 Δύο τραγούδιαρηδες
Λυπάμαι ειλικρινά!!!
Ίσα ρε καθάρματα.!!

Τραγουδιστές νυχτερινών κέντρων είναι, αυτή είναι η δουλειά τους, την κανουν καλά. Δε μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάς.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Υδράργυρος έγραψε: 30 Δεκ 2022, 09:56 Τραγουδιστές νυχτερινών κέντρων είναι, αυτή είναι η δουλειά τους, την κανουν καλά. Δε μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάς.
Νυχτερινών κέντρων ή στριπτιτζάδικων..;
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

το νέο τεράστιο δίλημμα που θα ταλανίζει για δεκαετίες τους φιλοσόφους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος »

Η μία για σφαλιάρες, ο άλλος για κλωτσιές.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Maspoli έγραψε: 30 Δεκ 2022, 09:19 Κάτω τα χέρια από την Πάολα η οποία είναι και φωνάρα και σωστό άτομο (με την ιδιότητα της μάνας συμπεριλαμβανομένης στην έννοια σωστό άτομο). Τεράστιο φάουλ το OP ως προς αυτήν.

Πουλαει το βυζί φίλε. Πουλάει..
Έτσι όμως κατάντησε η νύχτα.
Πάμε να δούμε και όχι να ακούσουμε.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Σεβασμό στον μαζώνακη και το έργο του. Μέχρι αρχές 00ς έσπερνε, μέχρι να τσιμπήσει κι αυτός στη φοιβοπαρακμη. Εδώ από τα 10 χρόνια μαζώνακης 2004, όταν το village του Ρέντη ήταν στα μεγαλεία του, και όχι με μιζερους χολεριασμενους καναπέδες και κλειστές καφετέριες. Έχω μια θολή ανάμνηση κάποιων σε ένα καφέ να λένε πως θα πάνε, κι εγώ σνόμπαρα επειδή εκουγα προγκρεσιβ ροκ, και ψαγμένα έντεχνα. Ακόμα θρηνώ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Δεν είναι η μουσική που ακούω. Κάποτε την άκουγα με το στανιό (λόγω παρέας). Πλέον είμαι ελεύθερος να μη πατάω το play για να θέτω τα αυτιά μου σε δοκιμασία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Πάολα, Μαζωνάκης είναι από τους ελάχιστους σκυλάδες που θα πήγαινα να ακούσω.

Βανδή,Βίσση,Ρέμος,Κιάμος κλπ κλπ ούτε τζάμπα δεν θα πήγαινα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Frappezitis έγραψε: 30 Δεκ 2022, 12:30
Maspoli έγραψε: 30 Δεκ 2022, 09:19 Κάτω τα χέρια από την Πάολα η οποία είναι και φωνάρα και σωστό άτομο (με την ιδιότητα της μάνας συμπεριλαμβανομένης στην έννοια σωστό άτομο). Τεράστιο φάουλ το OP ως προς αυτήν.

Πουλαει το βυζί φίλε. Πουλάει..
Έτσι όμως κατάντησε η νύχτα.
Πάμε να δούμε και όχι να ακούσουμε.
H Πάολα είναι φωνάρα και μια χαρά άτομο.-
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Μαζώ είχα πάρει το αμάξι και κατεβηκα ένα Σάββατο Αθήνα φοιτητής από Σάλο να τον ακουσω
Γαμάτο προγραμμα, 4 πηγε και τέτοια
Και η Πάολα πολυ καλή, πήγα πριν 3-4 χρόνια, κατά τις 6.30 τελείωσε το προγραμμα, θυμάμαι ότι γυρνούσα και οι άλλοι πηγαιναν εκκλησία
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ποιος Μαζωνακης ρε βέβηλε νηματοθέτη, δεν ντρέπεσαι καθόλου? Μιλάμε για ό,τι πιο ευέλικτο υπάρχει σε Καλλιτέχνη μέσα στη νεοέλ λουμπενοσαπίλα! Σου τραγουδάει αυτο

και καπάκι αυτό

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! ΣΕΒΑΣ ΜΟΝΟ ΡΕ!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 30 Δεκ 2022, 17:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”