Ηρέμησε θείτσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2022, 22:31Ρε άντε να πλύνετε κάποιο πιάτο οι επιπεδικοί ευαισθητοποιημένοι. Και το εννοώ.Ναύτης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 22:27Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 21:43 θλιβερό που υπάρχει τέτοια ανοχή σε χυδαίες περσονές τύπου φιλιτσα. τέτοια τραγελαφικά τρολ ρίχνουν το επίπεδο του φορουμ στα τάρταρα.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Καλό μου παιδί, γιατί νομίζεις ότι άνοιξα το νήμα;
Επειδή περίμενα σοβαρές απαντήσεις ή σχόλια;
Όπως ακριβώς περίμενα, εξελίχθηκε.
Γαβ γαβ, γάου γάου κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έχει άλλο μπισκοτάκι, βρες άλλο κόλπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ψάχνω τίποτα για να το βρω, δεν σού απευθύνω καν τον λόγο -αν δεν το προκαλέσεις όπως τώρα- γιατί είσαι δήθεν από την κορφή ως τα νύχια.
Εσύ ψάχνεσαι όλη την ώρα, σαν την κακιασμένη συμπεθέρα, και ζαλίζεις παπάρια.
οι ζαιοι ζαιειζουν κ η ζωη συνεχιζεται .
επι του θέματος εμπ1 .
επι του θέματος εμπ1 .
-
talaipwros
Η κρατική αρωγή σε ολον τον τυπο είναι πραξις αλτρουιστικη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2022, 22:27Ο Κούλης τους δωροδοκεί με τα λεφτά μας. Δηλαδή κάπου λίγη τσίπα.talaipwros έγραψε: 29 Δεκ 2022, 21:54 Το οτι ουσιαστικα ο Τσιπρας δωροδοκεί δημοσιογραφους μοιράζοντας βουλευτικες θέσεις το αφήνετε ασχολίαστο βλέπω.
Ο Τσίπρας δωροδοκει ωσαν κοινός μαφιόζος
Ναύτης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 22:43Δεν ψάχνω τίποτα για να το βρω, δεν σού απευθύνω καν τον λόγο -αν δεν το προκαλέσεις όπως τώρα- γιατί είσαι δήθεν από την κορφή ως τα νύχια.
Εσύ ψάχνεσαι όλη την ώρα, σαν την κακιασμένη συμπεθέρα, και ζαλίζεις παπάρια.
Ουδέν σχόλιο.
Εγώ, στα ανεμοδαρμένα ύψη επιπέδου, ζαλίζομαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καμια θεση για τον πρωην της ετσι στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης εσωτερικου περισσευει η να καταγγείλω το θεμα ως γυναικοκεντρικο ? 
- Dwarven Blacksmith
Δράττομαι πάντως της ευκαιρίας να καταγγείλω εμένα και τους ομοίους μου για σεξισμό.
Όοοοοοοοοοοοοοοχχχχιιιιιιιιι ρε συ...!!!Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 23:18 Δράττομαι πάντως της ευκαιρίας να καταγγείλω εμένα και τους ομοίους μου για σεξισμό.
- Dwarven Blacksmith
Ε κι όμως. Σόρρυ αν σου έθιξα τον αγαπημένο σου πόστερ.stella έγραψε: 29 Δεκ 2022, 23:19Όοοοοοοοοοοοοοοχχχχιιιιιιιιι ρε συ...!!!Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 23:18 Δράττομαι πάντως της ευκαιρίας να καταγγείλω εμένα και τους ομοίους μου για σεξισμό.
-
likosmokeses
talaipwros έγραψε: 29 Δεκ 2022, 22:00Η παροχη αρωγης του κράτους στο σύνολο του τυπου δεν μπορει να συγκριθει με την κομματική στοχευμενη δωροδοκία που κανει ο Τσίπρας. Αλλα ετσι εξηγείται το γιατι τα ΜΜΕ κρυβουν τα ζαιικα εγκλήματα και αδικούν συστηματικά την κυβέρνηση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 21:58Ε όταν ο άλλος δωροδοκει 100, εσύ για να ψήσεις τον έναν πρέπει να δώσεις κάτι έξτρα.talaipwros έγραψε: 29 Δεκ 2022, 21:54 Το οτι ουσιαστικα ο Τσιπρας δωροδοκεί δημοσιογραφους μοιράζοντας βουλευτικες θέσεις το αφήνετε ασχολίαστο βλέπω.
Κυριάκο παρε μέτρα!
Ποπη θελω να κατσεις στη μαπα μου

georgebi έγραψε: 29 Δεκ 2022, 22:11
Όποιος πειράξει την filitsa (με σήμα τον tweety) θα έχει να κάνει μαζί μου

(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 89 Απαντήσεις