!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Αλλά δεν βλέπω ανταπόκριση βρε παιδιά, αν και ξαναέκανα την πρόταση.
Γιατί;
Πέσαμε πάλι σε πλεονάζοντες από χιούμορ και προσωπικότητα;
Γιατί;
Πέσαμε πάλι σε πλεονάζοντες από χιούμορ και προσωπικότητα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Εγώ τουλάχιστον δεν είπα πουθενά οτι ειναι μπας κλας, ασχημη ή οτιδήποτε άλλο αρνητικο. Η συζήτηση ξεκίνησε από τη φώτο με τον (μη) κώλο της που ανεβασε ο Τζιτζιετσι. Αν κάποιος θεωρεί γυναικάρα τη συγκεκριμένη ή τελος πάντως θεωρει οτι η σεξουαλικοποιηση της ειναι σημαντικό άσετ για τον ρόλο της, έχει κατα τη γνώμη μου χαμηλά στάνταρ στις γυναίκες και/ή ειναι λιγούρι. That is all.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2022, 19:38 Εγώ ακόμη περιμένω φωτο με μαγιώ των εκπροσώπων των άλλων κομμάτων και ειδικώς αυτών που βρίσκουν μπας κλας την Τσαπανίδου.
Έτσι για να υπάρξει πιο σαφής εκτίμηση των πραγμάτων.
Κατά τα λοιπά, μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση για το κατα ποσό είναι ηθικό (λέμε και καμιά μαλακια να περάσει η ώρα) ή δέον να το παίζεις αντικειμενικος δημοσιογραφος και μετά να πολιτεύεσαι, το ποσό καλή θα είναι ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, που στοχεύει ο Τσίπρας με την κίνηση κτλ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Dwarven Blacksmith
Εντάξει, για αφίσα "η δυναμική μπαμπουσκα" στην ΕΣΣΔ μια χαρά θα ήταν.Scouser έγραψε: 29 Δεκ 2022, 19:31Οντως, και εδώ jaw dropping είναι. Μιλαμε για γυναικάρα και ετσι θα είναι και στα '50s της. Αλλά να είσαι ξηγημενος, φώτο με μπικινι έβαλες για την ακωλη-αβυζη Τσαπ, αντίστοιχη πρέπει να μπει για σύγκριση:Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2022, 17:07Scouser έγραψε: 29 Δεκ 2022, 14:25
Δεν είναι jaw-dropping γυναίκα, με οποιοσδήποτε στάνταρ, και δεν ήταν ποτέ. Δεν είναι ξέρω γω Καιλή ή Ράπτη.
Η Τζο ,η ντροπινγκ.
![]()
Η Τσαπανιδου εχει τσακωθει αρκετες φορες στον αερα ως παρουσιαστρια, καποιες φορες ουρλιαζοντας κιολας
Σε αυτη τη θεση θελει πολύ ψυχραιμια σε προσωπικες επιθεσεις και σε περιπτωσεις που σε στριμωχνει ο συνομιλητης
Σε αυτη τη θεση θελει πολύ ψυχραιμια σε προσωπικες επιθεσεις και σε περιπτωσεις που σε στριμωχνει ο συνομιλητης
- Dwarven Blacksmith
Eh, η αλήθεια είναι ότι το έκοψε παραπλανητικά, απλά κάνει shilling για τη Leaseplan, για την οποία shillάρει κι άλλα αμάξια.talaipwros έγραψε: 29 Δεκ 2022, 19:48 Και με τον Μασκ η ποπη
https://mobile.twitter.com/ElenaNikolai ... 88/photo/1

- hellegennes
Δεν ήξερες πού να βάλεις τον τόνο, ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 19:50 Εντάξει, για αφίσα "η δυναμική μπαμπουσκα" στην ΕΣΣΔ μια χαρά θα ήταν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ απλώς βλέπω το που εστιάσατε όλα τα ελληνικά αγάλματα, καλέ μου. Και από τη στιγμή που ανοίξατε το κρασί, καλό είναι να το τελειώνουμε. Τους ζαίους, τους ξέρω. Το αντίθετο στον προχωκαγκουρισμό τους, με ενδιαφέρει.Scouser έγραψε: 29 Δεκ 2022, 19:49Εγώ τουλάχιστον δεν είπα πουθενά οτι ειναι μπας κλας, ασχημη ή οτιδήποτε άλλο αρνητικο. Η συζήτηση ξεκίνησε από τη φώτο με τον (μη) κώλο της που ανεβασε ο Τζιτζιετσι. Αν κάποιος θεωρεί γυναικάρα τη συγκεκριμένη ή τελος πάντως θεωρει οτι η σεξουαλικοποιηση της ειναι σημαντικό άσετ για τον ρόλο της, έχει κατα τη γνώμη μου χαμηλά στάνταρ στις γυναίκες και/ή ειναι λιγούρι. That is all.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2022, 19:38 Εγώ ακόμη περιμένω φωτο με μαγιώ των εκπροσώπων των άλλων κομμάτων και ειδικώς αυτών που βρίσκουν μπας κλας την Τσαπανίδου.
Έτσι για να υπάρξει πιο σαφής εκτίμηση των πραγμάτων.
Κατά τα λοιπά, μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση για το κατα ποσό είναι ηθικό (λέμε και καμιά μαλακια να περάσει η ώρα) ή δέον να το παίζεις αντικειμενικος δημοσιογραφος και μετά να πολιτεύεσαι, το ποσό καλή θα είναι ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, που στοχεύει ο Τσίπρας με την κίνηση κτλ.
Αν δεν υπάρχει, κανένα πρόβλημα.
Στην τελική, δεν θα έβρισκα καθόλου κακό να ψηφίζαμε βάσει σωματομετρικών δεδομένων γιατί με τα υπόλοιπα δεν βρίσκω και κάποιες σημαντικές διαφορές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 29 Δεκ 2022, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Περίπου, το κάνω αυτό συστηματικά με κάποιες λέξεις.hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 19:58Δεν ήξερες πού να βάλεις τον τόνο, ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 19:50 Εντάξει, για αφίσα "η δυναμική μπαμπουσκα" στην ΕΣΣΔ μια χαρά θα ήταν.![]()
-
talaipwros
ακόμα χειρότερα δηλαδήDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 19:57Eh, η αλήθεια είναι ότι το έκοψε παραπλανητικά, απλά κάνει shilling για τη Leaseplan, για την οποία shillάρει κι άλλα αμάξια.talaipwros έγραψε: 29 Δεκ 2022, 19:48 Και με τον Μασκ η ποπη
![]()
Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον ελληνικό λαό με το παραμύθι ότι είναι η αλλαγή του πολιτικου συστήματος, η άσπιλη και αμόλυντη αριστερή δύναμη που δικαιούται μια ευκαιρία να πάει μπροστά τη χώρα. Αποδείχτηκε ότι ήταν ενα γιαλατζι-κομμουνιστικό συνοθίλευμα απο δυνάμεις άσχετες και ότι ναναι με τα προβλήματα του κόσμου και κομμα πιο παρωχημένο πολιτικά απο το ΠΑΣΟΚ. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στη ΝΔ να χτίσει την εικόνα της "εθνοσωτήριας πατριωτικής παράταξης" αλλά στην ουσία παραμένει γραφείο αντιπροσωπείας της ελληνικής πλουτοκρατίας και τραπεζών. Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ ξεφορτώθηκε όλη τη σαβουρα του παρελθόντος και φιγουράρει ώς η πολιτική δύναμη των μεγάλων αλλάγων.. Ακουσον ακουσον. Εν ολίγοις δέν εχει αλλάξει τίποτε στην Ελλαδα πολιτικά και οδεύουμε σε νέες οικονομικές περιπέτειες.. Παραμένει το ίδιο σάπιο πολιτικο σύστημα που προάγει απατεώνες και λαμόγια. Παραμένουν οι ίδιες οικογένειες με τα πολιτικά τζάκια τους. Οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι οι μεσαίοι φυτοζωούν και οι πλούσιοι πλουσιότεροι (σε μαύρο χρήμα κυρίως).. Ολα τα άλλα είναι να χουμε να λεμε..
Γιατί ρε ταλαίπωρε; Κι εσύ από τις προσφορές του λιντλ ξεκίνησες και τώρα πουλάς μούρη.talaipwros έγραψε: 29 Δεκ 2022, 20:05ακόμα χειρότερα δηλαδήDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 19:57Eh, η αλήθεια είναι ότι το έκοψε παραπλανητικά, απλά κάνει shilling για τη Leaseplan, για την οποία shillάρει κι άλλα αμάξια.talaipwros έγραψε: 29 Δεκ 2022, 19:48 Και με τον Μασκ η ποπη
![]()
Όπως και το 90% των Ελλήνων δηλαδή, εντός και εκτός συνόρων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Αν έχεις σπασίκλες συνομιλητές θα ανοίξει η συζήτηση και με null επιλογή, όπως βλέπεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 20:01Περίπου, το κάνω αυτό συστηματικά με κάποιες λέξεις.hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 19:58Δεν ήξερες πού να βάλεις τον τόνο, ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 19:50 Εντάξει, για αφίσα "η δυναμική μπαμπουσκα" στην ΕΣΣΔ μια χαρά θα ήταν.![]()
Δεν είναι ότι δεν ξέρω που θέλω να τον βάλω, αλλά δεν θέλω να ανοίξει συζήτηση για τον τόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Α, επίσης, δεν βρίσκετε ότι μοιάζει πολύ με την Κατερίνα Λέχου; Αλλά η Κατερίνα ήταν πιο όμορφη στα νιάτα της.
-
talaipwros
Μα ακομα προσφορες λιντλ παίρνω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-