ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:22
Κι επειδή εδώ που φτάσαμε το πράγμα έχει καταντήσει παρωδία, περιμένω από τον Μητσοτάκη να κάνει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τύπου τη Βίβιαν, να γίνει το έλα να δεις.
Θα παρακολουθώ δελτίο για κωφάλαλους.
Ρε συ, έχω λιώσει στο γέλιο από χθες. Απλώς γιατί αυτό που συνέβη με την Τσαπανίδου, ήταν η πιο ξεκάθαρη εικόνα της σημερινής ελληνικής/πολιτικής πραγματικότητας και των αντανακλαστικών που δημιούργησε σε ψηφοφόρους και μη.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:27
Με μακριά μαλλιά έχεις;
Με κοντά εμένα μου μοιάζουν όλες ασέξουαλ.
Κράτα αυτό το στεήτμεντ κι έλα πάλι να τα πούμε σε 6-7 χρόνια.
Eιναι μικρός ο Dwarven, ε;
Θα μάθει
Τι να μάθω ρε σεις, αν είδατε εσείς την αλλαγή στον εαυτό σας απλά σημαίνει ότι είναι κάτι που συνηθίζεται.
Αν το συνηθίσω κι εγώ δεν σας επιβεβαιώνει.
There are decades where you fuck around and days where you find out
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:22
Κι επειδή εδώ που φτάσαμε το πράγμα έχει καταντήσει παρωδία, περιμένω από τον Μητσοτάκη να κάνει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τύπου τη Βίβιαν, να γίνει το έλα να δεις.
Θα παρακολουθώ δελτίο για κωφάλαλους.
Ρε συ, έχω λιώσει στο γέλιο από χθες. Απλώς γιατί αυτό που συνέβη με την Τσαπανίδου, ήταν η πιο ξεκάθαρη εικόνα της σημερινής ελληνικής/πολιτικής πραγματικότητας και των αντανακλαστικών που δημιούργησε σε ψηφοφόρους και μη.
Τέρμα κούταβοι.
Ναι, αλλά με αυτές τις δύο είναι σα να βλέπεις πάνελ με Βούλτεψη και Παπακώστα. Θες να κουφαθείς κυριολεκτικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Την κυρία δεν την γνωρίζω. Πληρώνω και θα συνεχίζω να πληρώνω αμερικανικά και ευρωπαϊκά κανάλια και τύπο, γιατί αν έρθει κάτι καλό από εκεί θα έρθει που κάνουν και καμιά σοβαρή δουλειά. Τα ευρώ μας θα πάνε εκεί που θέλουμε, όσο είναι εφικτό ατομικά.
Σιγά το σουργελο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 29 Δεκ 2022, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2022, 12:20
Το πιο ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου, είναι το τουίτ του Τσίπρα.
Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά.
Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής.
Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.
Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας.
Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα.
Τί ακριβώς σημαίνει "πολιτική αλλαγή";
Το ότι μετακινήθηκε η Πόπη στον πρότζεκτ σύριζα ή ότι μετακινήθηκε ο σύριζα στο πρότζεκτ Πόπη;
Για πείτε.
Αλλάζει το "look", την βιτρίνα του μαγαζιού ΣΥΡΙΖΑ.
Σου λέει όραση έχουν όλοι όσοι μας ψηφίζουν ή μπορεί να μας ψηφίσουν, ακόμη και ο sys3x π.χ.
Αντίληψη όμως λίγοι.
Είναι λίγο πιθανότερο να ψηφίσω την νουδούλα του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη παρά σρζ αλλά δε γαμείς, δε θα βρίσω αυτή τη φορά.
Κράτα αυτό το στεήτμεντ κι έλα πάλι να τα πούμε σε 6-7 χρόνια.
Θα μάθει
Τι να μάθω ρε σεις, αν είδατε εσείς την αλλαγή στον εαυτό σας απλά σημαίνει ότι είναι κάτι που συνηθίζεται.
Beria έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:39
Θα μάθει
Υπομονή, μην βιάζεσαι για το αναπόφευκτο.
Είδες κάπου να βιάζομαι;
There are decades where you fuck around and days where you find out
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:42
Τέρμα κούταβοι.
Ναι, αλλά με αυτές τις δύο είναι σα να βλέπεις πάνελ με Βούλτεψη και Παπακώστα. Θες να κουφαθείς κυριολεκτικά.
Καμμία σχέση. Η Βούλτεψη και η Παπακώστα παίζουν άλλη κατηγορία.
Οπότε, πραγματικά αναρωτιέμαι ποια θα είναι η αντίδραση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τώρα που ο σύριζα επιχείρησε είσοδο στα μίλια του κέντρου και της συστημικότητας. Και άσε τους άλλους να ψάχνονται για τους κώλους και χαρτάκια προτεραιότητας στο αν θα έμπαιναν ή όχι στους κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους.
Μοιάζει και με ομολογία αποτυχίας πάντως.
Δεν τραβάνε τα στελέχη του Σύριζα και βάζεις κάποιον τηλεοπτικό.
Συν την όποια βελτίωση μπορεί αυτό να δώσει στη Β. Ελλάδα εκεί που ο Σύριζα πάσχει ιδιαίτερα.
independent44 έγραψε: 29 Δεκ 2022, 14:15
Μοιάζει και με ομολογία αποτυχίας πάντως. Δεν τραβάνε τα στελέχη του Σύριζα και βάζεις κάποιον τηλεοπτικό.
Συν την όποια βελτίωση μπορεί αυτό να δώσει στη Β. Ελλάδα εκεί που ο Σύριζα πάσχει ιδιαίτερα.