Δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική γνώμη, γιατί είναι σα το θείο μου το Στράτο κι επειδή τον λατρεύω, είμαι biased.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:15Αυτός είναι εντελώς διαφορετικός ισχυρισμός, δεν είπε τίποτα που υπονοεί ότι η σύγκριση γίνεται μόνο με άλλες συριζαίες.Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:10Πιστεύω ότι σου λέει το αυτονόητο. Επέλεξαν την Πόπη, γιατί είναι ωραία με "συριζαϊκά κριτήρια", κρίνοντας από τη μέση μπεκατσομύτα που είναι στο κόμμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:07
Νορμάλ εννοείς ότι οι μισές 50άρες είναι χειρότερες και οι μισές καλύτερες;
Αν ναι, δεν αναγνωρίζω ότι ισχύει. Αν όχι, θα πρέπει να εξηγήσεις τι εννοείς νορμάλ.
Ίσως την επέλεξαν γι αυτό, διαφωνώ βέβαια στο ότι δεν είναι αντικειμενικά ωραία αλλά μόνο σχετικά. Είναι αντικειμενικά ωραία, και classy ωραία, όχι trashy.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
- Cecily Anne
Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Οργισμένος
Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Ιδιωτικά σχολεία το παιδί της, ύφος 100 καρδιναλιων εκτός τιβι κτλ. Αγνή αριστεριλα.Jimmy81 έγραψε: 28 Δεκ 2022, 17:53 Να τονιστεί το "μητέρα" από την ανακοίνωση μπας και τσιμπήσουμε καμιά ψήφο από απογοητευμένους δεξιο-πατριώτες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Dwarven Blacksmith
Yes you are. More than a little.Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:16Δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική γνώμη, γιατί είναι σα το θείο μου το Στράτο κι επειδή τον λατρεύω, είμαι biased.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:15Αυτός είναι εντελώς διαφορετικός ισχυρισμός, δεν είπε τίποτα που υπονοεί ότι η σύγκριση γίνεται μόνο με άλλες συριζαίες.Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:10
Πιστεύω ότι σου λέει το αυτονόητο. Επέλεξαν την Πόπη, γιατί είναι ωραία με "συριζαϊκά κριτήρια", κρίνοντας από τη μέση μπεκατσομύτα που είναι στο κόμμα.
Ίσως την επέλεξαν γι αυτό, διαφωνώ βέβαια στο ότι δεν είναι αντικειμενικά ωραία αλλά μόνο σχετικά. Είναι αντικειμενικά ωραία, και classy ωραία, όχι trashy.
Εγώ δεν επιχειρώ αποκρυπτογραφήσεις των δηλώσεων της Τσαπανίδου, γιατί τη θεωρώ μια έξυπνη γυναίκα και επαγγελματία. Κι όπως όλοι οι έξυπνοι επαγγελματίες θεώρησε ότι αυτό ήταν το καλύτερο χρονικό διάστημα για να μπει ενεργά στο χώρο της πολιτικής. Και στη συγκεκριμένη φάση, παίζει χωρίς αντίπαλο, τόσο μεταξύ των κομματικών στελεχών του σύριζα, όσο και των δημοσιογράφων ζαίων (αντρών και γυναικών).georgebi έγραψε: 29 Δεκ 2022, 12:41Κάνοντας ένα προσωρινό διάλειμμα απ την πλάκαΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2022, 12:20 Το πιο ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου, είναι το τουίτ του Τσίπρα.
Τί ακριβώς σημαίνει "πολιτική αλλαγή";Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά.
Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής.
Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.
Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας.
Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα.
Το ότι μετακινήθηκε η Πόπη στον πρότζεκτ σύριζα ή ότι μετακινήθηκε ο σύριζα στο πρότζεκτ Πόπη;
Για πείτε.
θεωρώ την Ποπη αξιοπρεπέστατη για τα δεδομένα του χώρου της
και ειναι απογοητευτικό το ότι πήγε Σύριζα
Αποκρυπτογραφώντας τη δήλωση της κρατάω αυτό:
'' Εγώ πιστεύω ότι με τον Αλέξη Τσίπρα και με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα τα καταφέρουμε. Εσύ μπορεί να πιστεύεις διαφορετικά.
Κι αν εσύ δεν το τολμήσεις το βήμα που έκανα εγώ, ή δεν μπορείς να το κάνεις, τότε αξιοποίησε την άλλη τεράστια δύναμη που έχεις. Ψήφισε. Πήγαινε στην κάλπη όταν στηθεί και ψήφισε αυτόν που πιστεύεις. Μην αφήσεις την οργή να σε αποδυναμώσει. ».
πράγμα που μου δείχνει στόχευση σε αμφιταλαντευόμενους, όπως και στη απολιτικ νεολαία που δεν θέλει μεν Μητσοτάκη αλλά βαριέται να πάει να ψηφίσει
Όπερ σημαίνει, ότι το δημοσιογραφικό της κύρος πλέον δεν την ενδιαφέρει. Έβαλε πλώρη γι' αλλού και μαγκιά της.
Αλλά επειδή η συγκεκριμένη επιλογή έκανε εμφανές ότι ΚΑΙ ο Τσίπρας έβαλε πλώρη γι' αλλού και προς το παρόν μόνον η Βάκη ψέλλισε κάτι, αν και είναι πασιφανής η κεντρώα/συστημική πλεύση και η πολιτική αλλαγή που επιχειρεί το πρώην σέξυ άιντολ της αριστεράς, το μόνον που μπορώ να πω είναι ότι πιθανόν η Τσαπανίδου να είναι η επόμενη αρχηγός.
Σύριζα - Τσαπανίδου, σημειώσατε 2.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Dude, χωρίς πλάκα εμένα μ'αρέσει η Πόπη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:18Yes you are. More than a little.Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:16Δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική γνώμη, γιατί είναι σα το θείο μου το Στράτο κι επειδή τον λατρεύω, είμαι biased.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:15
Αυτός είναι εντελώς διαφορετικός ισχυρισμός, δεν είπε τίποτα που υπονοεί ότι η σύγκριση γίνεται μόνο με άλλες συριζαίες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Classy είναι, ωραία σήμερα με αντικειμενικά κριτήρια δεν είναι. Είναι καλή, κρατιέται καλά (με ό,τι κρύβει το μέικαπ). Τώρα μην μου ζητήσεις να σου δείξω ωραίες 50άρες. Καλύτερη από τον μέσο όρο είναι, ωραία δεν είναι (πλέον). Βασικά ποτέ δεν ήταν καμμιά γκομενάρα, απλά είναι εμφανίσιμη και προσέχει το στυλ της.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:15Αυτός είναι εντελώς διαφορετικός ισχυρισμός, δεν είπε τίποτα που υπονοεί ότι η σύγκριση γίνεται μόνο με άλλες συριζαίες.Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:10Πιστεύω ότι σου λέει το αυτονόητο. Επέλεξαν την Πόπη, γιατί είναι ωραία με "συριζαϊκά κριτήρια", κρίνοντας από τη μέση μπεκατσομύτα που είναι στο κόμμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:07
Νορμάλ εννοείς ότι οι μισές 50άρες είναι χειρότερες και οι μισές καλύτερες;
Αν ναι, δεν αναγνωρίζω ότι ισχύει. Αν όχι, θα πρέπει να εξηγήσεις τι εννοείς νορμάλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κι επειδή εδώ που φτάσαμε το πράγμα έχει καταντήσει παρωδία, περιμένω από τον Μητσοτάκη να κάνει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τύπου τη Βίβιαν, να γίνει το έλα να δεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Με τρόμαξες για μια στιγμή!Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:19Dude, χωρίς πλάκα εμένα μ'αρέσει η Πόπη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:18Yes you are. More than a little.Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:16
Δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική γνώμη, γιατί είναι σα το θείο μου το Στράτο κι επειδή τον λατρεύω, είμαι biased.
- Cecily Anne
Θα παρακολουθώ δελτίο για κωφάλαλους.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:22 Κι επειδή εδώ που φτάσαμε το πράγμα έχει καταντήσει παρωδία, περιμένω από τον Μητσοτάκη να κάνει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τύπου τη Βίβιαν, να γίνει το έλα να δεις.
![]()
Μπα, τις παντρέψαμε όλες ρε γμτ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:23Με τρόμαξες για μια στιγμή!Δε μου λες, ο θείος ο Στράτος έχει καμια κόρη ελεύθερη;
- hellegennes
Για όποιον δεν θυμάται πώς ήταν η Τσαπανίδου στα νιάτα της, ορίστε μια υπενθύμιση:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Με μακριά μαλλιά έχεις;hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:24 Για όποιον δεν θυμάται πώς ήταν η Τσαπανίδου στα νιάτα της, ορίστε μια υπενθύμιση:
Με κοντά εμένα μου μοιάζουν όλες ασέξουαλ.
Σε όλους τους σεξουαλικά ενεργούς ανθρώπους αρέσει, είναι αρχετυπική ναραμού.Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:19Dude, χωρίς πλάκα εμένα μ'αρέσει η Πόπη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:18Yes you are. More than a little.Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:16
Δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική γνώμη, γιατί είναι σα το θείο μου το Στράτο κι επειδή τον λατρεύω, είμαι biased.
.
.
Μια χαρά είναι από όλες τις απόψεις. Και να μιλάει ξέρει και να ελίσσεται ξέρει και έλεγχο του κοντρόλ έχει και εμφανισιακά στηρίζει το κλάσι και το κυριώτερο, παραμένει μια ωραία γυναίκα που δεν έχει κολλήσει το μικρόβιο της μεσήλικης μπίμπο, που δεν εννοεί να συμβιβασθεί με την ηλικία της.hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:20Classy είναι, ωραία σήμερα με αντικειμενικά κριτήρια δεν είναι. Είναι καλή, κρατιέται καλά (με ό,τι κρύβει το μέικαπ). Τώρα μην μου ζητήσεις να σου δείξω ωραίες 50άρες. Καλύτερη από τον μέσο όρο είναι, ωραία δεν είναι (πλέον). Βασικά ποτέ δεν ήταν καμμιά γκομενάρα, απλά είναι εμφανίσιμη και προσέχει το στυλ της.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:15Αυτός είναι εντελώς διαφορετικός ισχυρισμός, δεν είπε τίποτα που υπονοεί ότι η σύγκριση γίνεται μόνο με άλλες συριζαίες.Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:10
Πιστεύω ότι σου λέει το αυτονόητο. Επέλεξαν την Πόπη, γιατί είναι ωραία με "συριζαϊκά κριτήρια", κρίνοντας από τη μέση μπεκατσομύτα που είναι στο κόμμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κράτα αυτό το στεήτμεντ κι έλα πάλι να τα πούμε σε 6-7 χρόνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:27Με μακριά μαλλιά έχεις;hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 13:24 Για όποιον δεν θυμάται πώς ήταν η Τσαπανίδου στα νιάτα της, ορίστε μια υπενθύμιση:
Με κοντά εμένα μου μοιάζουν όλες ασέξουαλ.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-