Κάνοντας ένα προσωρινό διάλειμμα απ την πλάκαΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2022, 12:20 Το πιο ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου, είναι το τουίτ του Τσίπρα.
Τί ακριβώς σημαίνει "πολιτική αλλαγή";Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά.
Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής.
Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.
Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας.
Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα.
Το ότι μετακινήθηκε η Πόπη στον πρότζεκτ σύριζα ή ότι μετακινήθηκε ο σύριζα στο πρότζεκτ Πόπη;
Για πείτε.
θεωρώ την Ποπη αξιοπρεπέστατη για τα δεδομένα του χώρου της
και ειναι απογοητευτικό το ότι πήγε Σύριζα
Αποκρυπτογραφώντας τη δήλωση της κρατάω αυτό:
'' Εγώ πιστεύω ότι με τον Αλέξη Τσίπρα και με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα τα καταφέρουμε. Εσύ μπορεί να πιστεύεις διαφορετικά.
Κι αν εσύ δεν το τολμήσεις το βήμα που έκανα εγώ, ή δεν μπορείς να το κάνεις, τότε αξιοποίησε την άλλη τεράστια δύναμη που έχεις. Ψήφισε. Πήγαινε στην κάλπη όταν στηθεί και ψήφισε αυτόν που πιστεύεις. Μην αφήσεις την οργή να σε αποδυναμώσει. ».
πράγμα που μου δείχνει στόχευση σε αμφιταλαντευόμενους, όπως και στη απολιτικ νεολαία που δεν θέλει μεν Μητσοτάκη αλλά βαριέται να πάει να ψηφίσει