Λινκ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Re: Αλ. Τσίπρας: Η Πόπη Τσαπανίδου εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα χρονιά
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Καλά κάνεις και μας έχεις αδυναμία, είπαμε ισότητα αλλά όχι χωρίς μπενεφιτς χιχιχι.
Τι είναι αυτά ρε; Αυτός δεν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της; Τώρα τι ανακατεύεται; Κρίμα, με απογοήτευσε...
αραέτσ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ε ναι. Γνωστός ο φαηλος για το επίπεδο και το τακτ του. Ποιος θα το πίστευε...filitsa έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:42
Καλά κάνεις και μας έχεις αδυναμία, είπαμε ισότητα αλλά όχι χωρίς μπενεφιτς χιχιχι.
Τι είναι αυτά ρε; Αυτός δεν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της; Τώρα τι ανακατεύεται; Κρίμα, με απογοήτευσε...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Από υπερασπιστές εγκληματιών σαν του λόγου σου, δεν γίνονται δεκτές ειρωνείες. Βλήμα.
Συμπαθέστατη και γλυκύτατη. Καλή επιλογή.
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Στην εκπομπή της Γιάμαλη εννοώ βρε. Και δεν ήταν απλά καλεσμένος, ήταν και πολύ φιλικό το κλίμα.
https://twitter.com/failosK/status/1608 ... S8XRonoplQ
Είπαμε, κλασικός δεξιός: παραλής, μπρούτος, ενίοτε καθ' έξιν χυδαίος, χοντρόπετσος, σεξιστής, ένας χίτης κανονικός.
Σαβούρα.
Είπαμε, κλασικός δεξιός: παραλής, μπρούτος, ενίοτε καθ' έξιν χυδαίος, χοντρόπετσος, σεξιστής, ένας χίτης κανονικός.
Σαβούρα.
Σιγά τη Μόνικα Μπελούτσι ρε τύπε. Μια νορμάλ πενηντάρα είναι, η οποία εδώ και 20 χρόνια κάνει καριέρα με βασικό προσόν το οτι "κρατιέται καλά", κάτι που για τους λόγους που ανέφερα στο παραπάνω ποστ, θεωρείται μεταξύ των Ελ "τρομερή επιτυχία".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 09:49Μία χαρά κανονικό στήθος έχει, και στην παραλία προφανώς δεν είναι βαμμένη, άρα ρούφα. Και ναι, το να είναι κάποια 50+ χωρίς κοιλιά, χωρίς ραγάδες, και με φυσικό κορμί χωρίς να είναι πολύ γυμνασμένη, είναι τρομερή επιτυχία, και μπράβο της. Υπόδειγμα για κάθε Ελληνίδα. Να κοιτάξουμε λίγο τα χάλια μας εμείς ως άνδρες θα έλεγα, και να αφήσουμε τις κρίσεις.Scouser έγραψε: 29 Δεκ 2022, 09:09Άκωλη, άβυζη και κρύα ήταν και παραμένει, και τρέμω την προοπτική να τη δω χωρίς μακιγιαζ. Αλλά ο Τσίπρας, for all his many flaws, ξέρει αν μη τι άλλο σε τι κοινό απευθύνεται. Μη δουν οι Ελ μεσήλικες Ελεεινιδα μετά τα 40 να είναι αδύνατη και χωρίς μούρη σα γαμωταναθεμα, να σου οι φώτο με μπικίνια με λεζάντα "καλημέρα κύριοι" και το σαλακι να τρέχει.![]()
![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
filitsaUnique έγραψε: 29 Δεκ 2022, 08:11Μα ειναι μπαζο. Ποιος διαφωνει?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 08:09Μην γίνεσαι κακόβουλος και χυδαίος. Σε αυτά τα θέματα δε χωράνε πολιτικά. Δηλαδή εγώ αν πω πως η Ευγενία του αδωνι είναι μπαζο, θα θεωρούμε σοβαρός; όχι.Unique έγραψε: 29 Δεκ 2022, 08:08
Δε ξερω ρε φιλε. Θα χρειαστω 3-4 βοτκες πριν τολμησω να κανω κατι. Ασε που μπορει να παιζει και καμια ψειρα/κονιδα μπροστα..
Ακου να δεις. Σε γενικες γραμμες η πλειοψηφια των Ελληνιδων δε βλεπεται. Κοντες, χοντρες, κακιασμενες με τουπεδακι "ξες πχια ειμαι εγω" και "πλερω μαλακα για να γαμησεις".
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλά εσύ είσαι γνωστό αριστερό χάπατο
Καλά....καλά....ηρέμησε τώρα....Ναύτης έγραψε: 29 Δεκ 2022, 10:57
Σαβούρα.

Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 89 Απαντήσεις