!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τί θα φάτε την Πρωτοχρονιά;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Τί θα φάτε την Πρωτοχρονιά;
Κότα γεμιστή
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα συμφωνήσω στο άνοστο, δεν αξίζει να χαραμίζεις ούτε λεφτά ούτε ρεύμα ούτε χρόνο για αυτό το πράγμα.Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:42Ποτέ δεν κατάλαβα, γιατί να ξεκινάς το έτος σου με το πιο άνοστο κρέας από όλα.vantono έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:38 Λόγω και της θερμότερης πρωτοχρονιάς που λέμε και σε άλλο νημα, δεν νομιζω πως τραβιέται κατι βαρύ, και βραδιάτικα.
Σιγουρα κατι σε γλυκοπατάτα, μπρόκολο, αβοκάντο και ενα σκασμό σαλάτες θα υπάρχουν πανω στο τραπεζι.
Το κυριως εγώ θελω να ειναι μοσχάρι, εκεινη θελει γαλοπουλα.
Θα πατήσω πόδι και θα φάμε γαλοπούλα.Φάτε φακές σαν τους Ιταλούς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Ρε εδώ ένα φεγγάρι είχαμε δικές μας και πάλι με καλύτερη τροφή κλπ, μάπα ήταν. Καμία σύγκριση με ένα αλανιάρικο κοκκόρι σε τραπέζι.Gherschaagk έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:44Θα συμφωνήσω στο άνοστο, δεν αξίζει να χαραμίζεις ούτε λεφτά ούτε ρεύμα ούτε χρόνο για αυτό το πράγμα.Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:42Ποτέ δεν κατάλαβα, γιατί να ξεκινάς το έτος σου με το πιο άνοστο κρέας από όλα.vantono έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:38 Λόγω και της θερμότερης πρωτοχρονιάς που λέμε και σε άλλο νημα, δεν νομιζω πως τραβιέται κατι βαρύ, και βραδιάτικα.
Σιγουρα κατι σε γλυκοπατάτα, μπρόκολο, αβοκάντο και ενα σκασμό σαλάτες θα υπάρχουν πανω στο τραπεζι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Libre arbitre
Μια χαρά είναι η γαλοπούλα. Αρκεί να ξέρεις να την μαγειρεύεις σωστά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αγριογουρουνο κοκκινιστό ψημένο σε παλαιού καιρού γάστρα με μπόλικες πατάτες και ρύζι.
αυτά ανήμερα της πρωτοχρονιάς.
γιατί παραμονη θα φτιάξω τσιγαριδες πάλι σε εξωτερικό χώρο με καζάνι να βράσει η λιπα και να βουτήξω μέσα το χοιρινό.
Ή τρώμε ή δεν τρώμε.
αυτά ανήμερα της πρωτοχρονιάς.
γιατί παραμονη θα φτιάξω τσιγαριδες πάλι σε εξωτερικό χώρο με καζάνι να βράσει η λιπα και να βουτήξω μέσα το χοιρινό.
Ή τρώμε ή δεν τρώμε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ναι, ουτε εμενα μ'αρεσει ο γάλος (παροτι ειμαι κοτοπουλάς γενικα). Θα προτιμούσα μοσχάρι ή ακομα και χοιρινο.Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:42Ποτέ δεν κατάλαβα, γιατί να ξεκινάς το έτος σου με το πιο άνοστο κρέας από όλα.vantono έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:38 Λόγω και της θερμότερης πρωτοχρονιάς που λέμε και σε άλλο νημα, δεν νομιζω πως τραβιέται κατι βαρύ, και βραδιάτικα.
Η μάνα μου την κάνει με μια τοπ γέμιση βεβαια, με ρύζι, κιμά και κάτι μπαχαρικά, αλλά άντε να της πεις της αλλης οτι προτιμώ τη γαλοπούλα της μάνας μου, θα εχομεν μαλλιοτραβήγματα αρχιχρονιάτικα.
- Cecily Anne
Ναι, σαφώς, αν βάλεις 15 κιλά μαρινάδα και σάλτσα, τρώγεται. Και σκύλο μαριναρισμένο να σου σερβίρουν, καλός θα σου φανεί.Libre arbitre έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:47 Μια χαρά είναι η γαλοπούλα. Αρκεί να ξέρεις να την μαγειρεύεις σωστά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Libre arbitre
Εγώ έχω φάει στην Καβάλα εξαιρετική γαλοπούλα με ελάχιστη μαρινάδα. Δεν ξέρω τι μπαχαρικά έβαλαν αλλά εγλειφα τα δάχτυλα μου.Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:49Ναι, σαφώς, αν βάλεις 15 κιλά μαρινάδα και σάλτσα, τρώγεται. Και σκύλο μαριναρισμένο να σου σερβίρουν, καλός θα σου φανεί.Libre arbitre έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:47 Μια χαρά είναι η γαλοπούλα. Αρκεί να ξέρεις να την μαγειρεύεις σωστά.
Σε σπίτι?Libre arbitre έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:51Εγώ έχω φάει στην Καβάλα εξαιρετική γαλοπούλα με ελάχιστη μαρινάδα. Δεν ξέρω τι μπαχαρικά έβαλαν αλλά εγλειφα τα δάχτυλα μου.Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:49Ναι, σαφώς, αν βάλεις 15 κιλά μαρινάδα και σάλτσα, τρώγεται. Και σκύλο μαριναρισμένο να σου σερβίρουν, καλός θα σου φανεί.Libre arbitre έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:47 Μια χαρά είναι η γαλοπούλα. Αρκεί να ξέρεις να την μαγειρεύεις σωστά.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Libre arbitre
ΝαιLugozzi έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:52Σε σπίτι?Libre arbitre έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:51Εγώ έχω φάει στην Καβάλα εξαιρετική γαλοπούλα με ελάχιστη μαρινάδα. Δεν ξέρω τι μπαχαρικά έβαλαν αλλά εγλειφα τα δάχτυλα μου.Cecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:49
Ναι, σαφώς, αν βάλεις 15 κιλά μαρινάδα και σάλτσα, τρώγεται. Και σκύλο μαριναρισμένο να σου σερβίρουν, καλός θα σου φανεί.
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Ανήμερα εννοούσα αλλά πειτε και για παραμονή, κακο δεν κάνειCecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:40 Την παραμονή ή ανήμερα; Την παραμονή για βράδυ είπαμε μια κρεατόσουπα απλή να ξεμπερδεύουμε και ανήμερα που θα μαζευτούμε αρνί.
Εν τω μεταξύ εγώ δεν είμαι καθόλου φαν του αρνιού, αλλά κι εμάς για αρνί μας κόβω.
- Belladonna
Την γλυκοπατάτα έτσι βραστή θα την φάτε;vantono έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:38 Λόγω και της θερμότερης πρωτοχρονιάς που λέμε και σε άλλο νημα, δεν νομιζω πως τραβιέται κατι βαρύ, και βραδιάτικα.
Θα πατήσω πόδι και θα φάμε γαλοπούλα.
εγώ για παραμονή βράδυ έγραψα πάντωςBelladonna έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:53Ανήμερα εννοούσα αλλά πειτε και για παραμονή, κακο δεν κάνειCecily Anne έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:40 Την παραμονή ή ανήμερα; Την παραμονή για βράδυ είπαμε μια κρεατόσουπα απλή να ξεμπερδεύουμε και ανήμερα που θα μαζευτούμε αρνί.![]()
Εν τω μεταξύ εγώ δεν είμαι καθόλου φαν του αρνιού, αλλά κι εμάς για αρνί μας κόβω.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Φουρνιστή λογικά, θα δουμε.Belladonna έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:54Την γλυκοπατάτα έτσι βραστή θα την φάτε;vantono έγραψε: 28 Δεκ 2022, 11:38 Λόγω και της θερμότερης πρωτοχρονιάς που λέμε και σε άλλο νημα, δεν νομιζω πως τραβιέται κατι βαρύ, και βραδιάτικα.
Θα πατήσω πόδι και θα φάμε γαλοπούλα.
- Belladonna
Πες και ανήμερα.