!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με ποιον εν ενεργεία ηγέτη χώρας θα πίνατε καφέ;
Re: Με ποιον εν ενεργεία ηγέτη χώρας θα πίνατε καφέ;
Ζελένσκι
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Ναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2022, 13:33πιστεύετε πραγματικά ότι η νοητική κατάσταση του μπάιντεν είναι τέτοια που να μπορεί ο ίδιος να κάνει κουβέντα για το οτιδήποτε;Belladonna έγραψε: 27 Δεκ 2022, 12:31 Μπάιντεν. Θα ήταν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον ηγέτη της ισχυρότερης του κόσμου
Με τον Νετανιαχου βεβαια.
Με κανέναν. Δεν πίνω καφέ. 
Επέλεξα Σι γιατί είναι πραγματικός ηγέτης. Ο Μπάϊντεν ειναι περσόνα/διαχειριστης PR στην καλύτερη. Θα προτιμουσα Πουτιν να πω την αληθεια αλλα θα επέμενε σε τσάι και εχω λίγα χρόνια ακομα να βγω στη συνταξη και θα 'ταν κρίμα. Οι υπόλοιποι εινια εντολοδόχοι, όχι ηγέτες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Με Μελόνι για να την ψυχολογησω.
.
.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Με Μελόνι στο Caffe Greco.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μπακάλης λεβελ 1000hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2022, 13:43Ιδανικά με όλους. Αλλά αν έπρεπε να επιλέξω έναν, θα διάλεγα τον Μακρόν, για να διαπιστώσω αν στ' αλήθεια είναι τόσο αμόρφωτος και ηλίθιος όσο φαίνεται.Scouser έγραψε: 27 Δεκ 2022, 08:31 Έχετε τρεις ώρες για να πιείτε καφέ (ή μπύρα ή ούζο ή σάκε κτλ) τον ηγέτη της επιλογής σας. Θα είστε οι δυο σας και η ατζέντα είναι τελείως χαλαρή, από το να συζητήσετε για τον πόλεμο στην Ουκρανία μέχρι να παίξετε τάβλι ή να συζητήσετε για σειρές ή για γκόμενες/γκόμενους. Ποιον θα επιλέγατε;
Edit Γραψτε αν έχετε όρεξη και τι θα θέλατε να συζητήσετε μαζί του.
Η τακτική μου με οποιονδήποτε απ' αυτούς θα ήταν να τους κάνω ερωτήσεις εγκυκλοπαιδικής φύσης και ερωτήσεις λογικής. Θα ήθελα να διαπιστώσω ποιος απ' όλους έχει μόρφωση επιπέδου δημοτικού τουλάχιστον. Οι προσδοκίες μου είναι πολύ μικρές για τους περισσότερους. Απ' όλους αυτούς ίσως ο Πούτιν να έδινε τις περισσότερες σωστές απαντήσεις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν έχουν ακουστεί πάντως και πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο το 2014 λίγο πριν τις εκλογές είχε ακουστεί κάτι για μια ηθοποιό, αλλά τίποτα επιβεβαιωμενο. Συνηθως τέτοιοι τύποι δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το σεξ, έχουν αλλα πάθη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2022, 14:27έλα ρε, μπίχτης είναι - τάρανδο θα την έχει κάνει τη γυναίκα του, φαίνεται ο τύπος
η θρησκεία είναι για το πόπολο
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Με τον Μακρόν και θα τον ρωτούσα πως την κατάφερε την μικρούλα.
- Οργισμένος
ΓελοιεΛίνο Βεντούρα έγραψε: 27 Δεκ 2022, 10:47Πιο γκέης τον παίρνειςJimmy81 έγραψε: 27 Δεκ 2022, 09:33 Με τον Τριντό. Θα του ζήταγα ιδέες για το πώς μπορούμε να προωθήσουμε και να πείσουμε τους συμπολίτες μου στην Ελλάδα να αποδεχτούν τον γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια όπως το έχει καταφέρει η χώρα του.
Μετά θα συζητούσαμε για το ζήτημα της εκμετάλλευσης των αυτόχθονων του Καναδά από τους χριστιανούς και την σημασία της πρόσφατης συγγνώμης του Πάπα για την διάλυση του ινδιάνικου πολιτισμού και την κακοποίηση των παιδιών των ινδιάνων στα χριστιανικά οικοτροφεία-κολαστήρια ψυχών της καθολικής εκκλησίας.
https://www.cbc.ca/news/canada/edmonton ... -1.6530947
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
κούλης-αλ6-νίκος....σαν μια στάλα ίδιοι
θά με ενδέφερε νά μάθω πώς λειτουργεί τό κόνσεπτ:
humanoid_cyborg στό πρότζεκτ: ""carrying out orders relentlessly using reductive tactics and pretense"

θά με ενδέφερε νά μάθω πώς λειτουργεί τό κόνσεπτ:
humanoid_cyborg στό πρότζεκτ: ""carrying out orders relentlessly using reductive tactics and pretense"
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Ο πιο παρεξηγημένος είναι ο Τράμπ, για τον Πούτιν ας πούμε να το δικαιολογήσω λόγω του πολέμου, για τον Τράμπ δεν καταλαβαίνω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 1357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 22 Απαντήσεις