!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Elon Musk Says Around 100 Starlinks Now Active in Iran
December 26th, 2022
If it wasn’t clear after Ukraine, it should be now: Elon Musk is a CIA contractor, whether he knows it or not.
China will be the big one.
The thing about China is that they have anti-satellite weapons.
Also, Musk would be risking substantial Tesla operations in China if he goes against that regime.
Via: Reuters:
SpaceX Chief Executive Elon Musk said on Monday that the company
is now close to having 100 active Starlinks, the firm’s satellite internet service, in Iran,
three months after he tweeted he would activate the service there amid protests around the Islamic country.
Musk said, “approaching 100 starlinks active in Iran”, in a tweet on Monday.
The billionaire had said in September that he would activate Starlink in Iran
as part of a U.S.-backed effort “to advance internet freedom and the free flow of information” to Iranians.
The satellite-based broadband service could help Iranians circumvent the government’s restrictions
on accessing the internet and certain social media platforms amid protests around the country.
December 26th, 2022
If it wasn’t clear after Ukraine, it should be now: Elon Musk is a CIA contractor, whether he knows it or not.
China will be the big one.
The thing about China is that they have anti-satellite weapons.
Also, Musk would be risking substantial Tesla operations in China if he goes against that regime.
Via: Reuters:
SpaceX Chief Executive Elon Musk said on Monday that the company
is now close to having 100 active Starlinks, the firm’s satellite internet service, in Iran,
three months after he tweeted he would activate the service there amid protests around the Islamic country.
Musk said, “approaching 100 starlinks active in Iran”, in a tweet on Monday.
The billionaire had said in September that he would activate Starlink in Iran
as part of a U.S.-backed effort “to advance internet freedom and the free flow of information” to Iranians.
The satellite-based broadband service could help Iranians circumvent the government’s restrictions
on accessing the internet and certain social media platforms amid protests around the country.
- hellegennes
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Pathetic. Συγγνώμη, δεν έχω δει την ταινία, αλλά είναι αξιοθρήνητο να κάνεις κριτική σε κάποιο δημόσιο πρόσωπο προσλαμβάνοντας έναν ηθοποιό να τον υποδυθεί ως καρνάβαλο. Εκτός κι αν είναι δικτάτορας ή κάτι άλλο εξτρήμ.Beria έγραψε: 27 Δεκ 2022, 17:16 Είδατε την ταινία με τον Daniel Craig, που κάνει τον ντετεκτιβ και πάει στο σπίτι του Ελον Μασκ στις Σπέτσες;
O Elon παρουσιάζεται ως ένα αγράμματο σούργελο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, η πρώτη φορά είναι που μια ταινία περιλαμβάνει έναν διάσημο και τον γλεντάειhellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2022, 17:38Pathetic. Συγγνώμη, δεν έχω δει την ταινία, αλλά είναι αξιοθρήνητο να κάνεις κριτική σε κάποιο δημόσιο πρόσωπο προσλαμβάνοντας έναν ηθοποιό να τον υποδυθεί ως καρνάβαλο.Beria έγραψε: 27 Δεκ 2022, 17:16 Είδατε την ταινία με τον Daniel Craig, που κάνει τον ντετεκτιβ και πάει στο σπίτι του Ελον Μασκ στις Σπέτσες;
O Elon παρουσιάζεται ως ένα αγράμματο σούργελο
Ο Ελον είναι εκτός κριτικής;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- hellegennes
Δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποια ταινία που να κάνει αυτό που έγραψες. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δει την ταινία, σχολιάζω με βάση το ποστ σου.Beria έγραψε: 27 Δεκ 2022, 17:39Ναι, η πρώτη φορά είναι που μια ταινία περιλαμβάνει έναν διάσημο και τον γλεντάειhellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2022, 17:38Pathetic. Συγγνώμη, δεν έχω δει την ταινία, αλλά είναι αξιοθρήνητο να κάνεις κριτική σε κάποιο δημόσιο πρόσωπο προσλαμβάνοντας έναν ηθοποιό να τον υποδυθεί ως καρνάβαλο.Beria έγραψε: 27 Δεκ 2022, 17:16 Είδατε την ταινία με τον Daniel Craig, που κάνει τον ντετεκτιβ και πάει στο σπίτι του Ελον Μασκ στις Σπέτσες;
O Elon παρουσιάζεται ως ένα αγράμματο σούργελο![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Καταρχάς η ταινία δεν λέει τίποτα για Έλον Μασκ, αν την έδειχνες σε κάποιον το 2000 και τον ρώταγες γι αυτό το χαρακτήρα, θα σου έλεγε "μάλλον είναι παρωδία/ομάζ των Bond villains". Ένα ποσοστό θα έλεγε Στηβ Τζομπς. Σήμερα σαφώς οι περισσότεροι θα σκεφτούν Μασκ. Σε λίγες δεκαετίες πάλι κανείς δεν θα μπορεί να κάνει τη σύνδεση χωρίς να γκουγκλάρει.
ρε φιλε τι Ρωσους και τι ηλον ... αναπαρηγαγες μια ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ ... δεξου το λαθος σαν ατομο με αξιοπρεπεια και μην το συνεχιζεις ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δεν έχεις δει το Aviator ή το Social Network;hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2022, 17:47Δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποια ταινία που να κάνει αυτό που έγραψες. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δει την ταινία, σχολιάζω με βάση το ποστ σου.Beria έγραψε: 27 Δεκ 2022, 17:39Ναι, η πρώτη φορά είναι που μια ταινία περιλαμβάνει έναν διάσημο και τον γλεντάειhellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2022, 17:38
Pathetic. Συγγνώμη, δεν έχω δει την ταινία, αλλά είναι αξιοθρήνητο να κάνεις κριτική σε κάποιο δημόσιο πρόσωπο προσλαμβάνοντας έναν ηθοποιό να τον υποδυθεί ως καρνάβαλο.![]()
Δες τα. Όπου σε αυτά δεν υπονοοέιται ότι αφορά συγκεκριμένο δημόσιο πρόσωπο ο προβληματικός που απεικονίζεται. Αποτυπώνεται ξεκάθαρα
Τι έγινε ξαφνικά και ο Ελον δεν αγγίζεται ούτε σε αστυνομική παρωδία;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- hellegennes
Το Social Network το έχω δει. Μπορεί ο ίδιος ο Ζάκερμπεργκ να μην συμφωνεί με την αποτύπωση του χαρακτήρα του, πάντως σίγουρα δεν γίνεται character assassination. Δεν υπάρχει καν τέτοια απόπειρα. Δεν παρουσιάζεται σαν ηλίθιος κλόουν ο Ζάκερμπεγκ ούτε κανείς άλλος από τους χαρακτήρες.
Εξάλλου δεν είπα ότι δεν επιτρέπεται, είπα ότι είναι αξιοθρήνητος τρόπος να κάνεις κριτική. Δεν είναι καν απαραίτητο η κριτική σου να είναι γραπτή. Αν θες να σατιρίσεις/κριτικάρεις κάποιον με κάποιο άλλο μέσο, μια χαρά είναι τα κόμικς και οι γελοιογραφίες ας πούμε.
Εξάλλου δεν είπα ότι δεν επιτρέπεται, είπα ότι είναι αξιοθρήνητος τρόπος να κάνεις κριτική. Δεν είναι καν απαραίτητο η κριτική σου να είναι γραπτή. Αν θες να σατιρίσεις/κριτικάρεις κάποιον με κάποιο άλλο μέσο, μια χαρά είναι τα κόμικς και οι γελοιογραφίες ας πούμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ακούγεται εξαιρετική ταινία, κλείνω εισιτήρια.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- hellegennes
Όσο για τον Ίλον, δεν τρέφω κανένα ιδιαίτερα φιλικό συναίσθημα, δεν τον θεωρώ αγνό, καλοκάγαθο επιχειρηματία ούτε ότι είναι υπεράνω κριτικής. Για την ακρίβεια, στο νήμα Nuke Mars, πριν 3-4 χρόνια, όταν ο Νάνος υπερασπιζόταν το ηλίθιο τουίτ του Μασκ, εγώ έγραφα αυτά:
hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2019, 19:25 Ο Ίλον Μασκ είναι αρκετά λαλημένος. Επίσης κρύβεται και ένα θέατρο από πίσω του. Μπορείς να δεις τι εννοώ σ' αυτήν την συνέντευξη (περίπου από το 2:16:30 ως το 2:24). Δηλαδή, άσε μας ρε Ίλον.
Spoiler
hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2019, 23:12 Βέβαια το tweet του Ίλον Μασκ συνοδεύεται από πώληση μπλουζακίων με λογότυπο "nuke Mars", οπότε μάλλον να πουλήσει μπλουζάκια θέλει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 27 Δεκ 2022, 18:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μόλις βρήκα τρόπο να βγάλω λεφτά από συγκεκριμένα μέλη του φόρουμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Δυστυχώς το Νετφλίξ πλήρωσε για να βγει απευθείας στο Νετφλιξ, ενώ άξιζε κινηματογραφική προβολή όπως η πρώτη.
Έχει μπερδευτεί το παιδί, περισσότερο Λεξ Λούθορ είναι παρά οτιδήποτε άλλο.talaipwros έγραψε: 27 Δεκ 2022, 13:21 εχει τρελλαθει τελειως, φερτε ζουρλομανδυα
https://twitter.com/elonmusk/status/1607590239874211847
Αλλά όταν τρώει καθημερινά καρφώματα και τάπες από έναν ταπεινό πόστερ στο φόρουμ.κομ.γρ, προφανώς και είναι loser και έχει γίνει looser το μυαλουδάκι του.
FUCK DONALD TRUMP
Ακόμα καλύτερα, ήθελα να δω το πρώτο Άβαταρ απόψε αλλά τελικά βρήκα κάτι καλύτερο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2022, 18:45Δυστυχώς το Νετφλίξ πλήρωσε για να βγει απευθείας στο Νετφλιξ, ενώ άξιζε κινηματογραφική προβολή όπως η πρώτη.
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-