Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Επιτρέπεται, αν συμφωνεί η πλειοψηφία των ιδιοκτητών/ενοίκων.
Έτσι νομίζω τουλάχιστον, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.
Επιτρέπεται αλλά αυτό προυποθέτει πολλά €€€ αφού θα πρέπει η κάμερα να είναι συνδεδεμένη με μία εταιρεία φύλαξης security, άμα γίνει κάτι να καλέσουν το 100.
Αλλιώς τίθεται το ερώτημα ποιος θα κάθεται όλη νύχτα να παρακολουθεί από την κάμερα το ποιος πλησιάζει στην πολυκατοικία και δε νομίζω να δεχτούν οι ένοικοι να φυλάνε βάρδιες τύπου κυρία Τασούλα 2-3 το βράδυ, κύριος Μπάμπης 3-4, κ.ο.τ.κ.
Και η 24ωρη φύλαξη από security κοστίζει αρκετά για να δεχτούν όλοι την τοποθέτηση της κάμερας.
Άλλο τα συστήματα ασφαλείας, συναγερμοί κλπ και άλλο οι απλές κάμερες. Αυτές κυρίως χρησιμοποιούνται για ταυτοποιήσεις αν γίνει κάποια στραβή.
Η λογική μου μου λέει πως και ο πιο ηλίθιος Γύφτος ξέρει οτί πρέπει να φοράει κουκούλα όταν πάει να μπουκάρει σε κάποιο σπίτι..
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Στο τέλος του γιουαρέλ προσθέτεις "&t=xxs" και το σημείο που επιθυμείς να ξεκινήσει το πλέημπακ σε δευτερόλεπτα , στην περίπτωση μας δηλαδή "&t=125s", ήτοι:
Ναύτης έγραψε: 26 Δεκ 2022, 19:17
Τον μλκα/τη μλκω που τούς άνοιξε την εξώπορτα της πολυκατοικίας χωρίς να κοιτάξει, πρέπει να βρούνε οι ένοικοι, για να του/της δώσουνε το βραβείο της ανοιχτής παλάμης.
Τα ίδια σχεδόν σε όλες τις πολυκατοικίες: βρε κοιτάτε πριν να ανοίξετε λέμε, το γράφουμε και σε χαρτί στη είσοδο, μπααα, πάντα είναι κάνα-δυο τραχανάδες που ζμπουτσατς.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
GreekGuy έγραψε: 26 Δεκ 2022, 20:02
Επιτρέπεται αλλά αυτό προυποθέτει πολλά €€€ αφού θα πρέπει η κάμερα να είναι συνδεδεμένη με μία εταιρεία φύλαξης security, άμα γίνει κάτι να καλέσουν το 100.
Αλλιώς τίθεται το ερώτημα ποιος θα κάθεται όλη νύχτα να παρακολουθεί από την κάμερα το ποιος πλησιάζει στην πολυκατοικία και δε νομίζω να δεχτούν οι ένοικοι να φυλάνε βάρδιες τύπου κυρία Τασούλα 2-3 το βράδυ, κύριος Μπάμπης 3-4, κ.ο.τ.κ.
Και η 24ωρη φύλαξη από security κοστίζει αρκετά για να δεχτούν όλοι την τοποθέτηση της κάμερας.
Άλλο τα συστήματα ασφαλείας, συναγερμοί κλπ και άλλο οι απλές κάμερες. Αυτές κυρίως χρησιμοποιούνται για ταυτοποιήσεις αν γίνει κάποια στραβή.
Η λογική μου μου λέει πως και ο πιο ηλίθιος Γύφτος ξέρει οτί πρέπει να φοράει κουκούλα όταν πάει να μπουκάρει σε κάποιο σπίτι..
Επίσης ξέρει ότι αν μπουκάρει σε ένα σπίτι, ακόμη και αν κρατάει μαχαίρι ή όπλο και δεν προκαλέσει βαρύ τραυματισμό, δεν πρόκειται να πάθει κάτι αν τον αναγνωρίσουν. Θα πάει ακόμη μια επίσκεψη στο τμήμα, θα του πουν "γεια" θα τους πει "γεια, τα ξαναλέμε" και όλα καλά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:53
Επίσης ξέρει ότι αν μπουκάρει σε ένα σπίτι, ακόμη και αν κρατάει μαχαίρι ή όπλο και δεν προκαλέσει βαρύ τραυματισμό, δεν πρόκειται να πάθει κάτι αν τον αναγνωρίσουν. Θα πάει ακόμη μια επίσκεψη στο τμήμα, θα του πουν "γεια" θα τους πει "γεια, τα ξαναλέμε" και όλα καλά.
Ναι φυσικά, αν δεν ξέρουν οι γύφτοι τους νόμους ποιος θα τους ξέρει;
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:53
Ναι φυσικά, αν δεν ξέρουν οι γύφτοι τους νόμους ποιος θα τους ξέρει;
Αυτά τα μαθαίνουν γρήγορα, μην ανησυχείς. Γιατί αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Και αυτό είναι σε όλους ορατό.
independent44 έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:15
Και γιατί να μην επανέλθει ο θεσμός του θυρωρού;
Θα βοηθούσε και την ανεργία, ποια πολυκατοικία δεν έχει άνεργο;
Καλως ηλθατε στο 1960.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Καλως ηλθατε στο 1960.
Τότε δεν χρειαζόταν και είχαμε,
τώρα που χρειάζεται δεν έχουμε