Δεν έχω κολλήσει ποτέ, ούτε μια. Υπάρχει κάνεις αλλος;vantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:02Και εγώ τα ίδια. Από τότε που κόλλησα μία, έχω τον ακόλλητο.Ερμής έγραψε: 26 Δεκ 2022, 21:24Όταν σύζυγος και γιος βγήκαν θετικοί, έπεσα με τα μούτρα πάνω της για να κολλήσω να ξεμπλέξω. Δε κόλλησα.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 14:42 Ρε σεις, τί έχετε πάθει όλοι;
Ενώ είναι σαφέστατο ότι αυτόν τον καιρό, οι ιώσεις και ο κόβιντ (ακόμη και σε ελαφριά μορφή) θερίζουν, βγαίνετε στο χαλαρό, συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο χωρίς μάσκα και καπάκι ανησυχείτε αν κάποιος από όλους όσους είδατε, βγήκε θετικός;
Εγώ δεν λέω να μη βγαίνετε και να ταμπουρωθείτε στα σπίτια σας ή να κυκλοφορείτε με στολή αστροναύτη.
Να βγαίνετε και να χαίρεστε όσο γουστάρετε αλλά σαφώς και δεν σας φταίνε οι άλλοι γι' αυτό.![]()
Εχω συναναστραφεί με 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα από τις 10 του μήνα και μετά, και τίποτα δεν πιάνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:05Δεν έχω κολλήσει ποτέ, ούτε μια. Υπάρχει κάνεις αλλος;vantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:02Και εγώ τα ίδια. Από τότε που κόλλησα μία, έχω τον ακόλλητο.Ερμής έγραψε: 26 Δεκ 2022, 21:24
Όταν σύζυγος και γιος βγήκαν θετικοί, έπεσα με τα μούτρα πάνω της για να κολλήσω να ξεμπλέξω. Δε κόλλησα.
Εχω συναναστραφεί με 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα από τις 10 του μήνα και μετά, και τίποτα δεν πιάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κοιμόμουν 3 μέρες με το παιδί που ήταν θετικό φουλ και δεν κόλλησα εγώ αλλά κόλλησε ο μπαμπάς του που κοιμόταν στο σαλόνι.Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:05Δεν έχω κολλήσει ποτέ, ούτε μια. Υπάρχει κάνεις αλλος;vantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:02Και εγώ τα ίδια. Από τότε που κόλλησα μία, έχω τον ακόλλητο.Ερμής έγραψε: 26 Δεκ 2022, 21:24
Όταν σύζυγος και γιος βγήκαν θετικοί, έπεσα με τα μούτρα πάνω της για να κολλήσω να ξεμπλέξω. Δε κόλλησα.
Επί 10 μέρες κάθε πρωί τέστ, όλα αρνητικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο γκομπάκης (μέχρι χθες τουλαχιστον) και η ΓΑΛΗ. Αουτσάιντερ ο γκομπακης μεχρι στιγμης, πάει για το αργυρό μετάλλιο. Αν κανει τεστ και δεν τον βγάλει θετικο και εχει καμιά γρίπη, ξαναμπαίνει στο παιχνιδι και το ματς συνεχιζεται και δεχομαι στοιχηματα.Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:05Δεν έχω κολλήσει ποτέ, ούτε μια. Υπάρχει κάνεις αλλος;vantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:02Και εγώ τα ίδια. Από τότε που κόλλησα μία, έχω τον ακόλλητο.Ερμής έγραψε: 26 Δεκ 2022, 21:24
-
Η φωνή της Αληθειας
Ούτε εγώ, αλλά με βγάλανε ερημίτη αντικοινωνικό (που είμαι).Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:05Δεν έχω κολλήσει ποτέ, ούτε μια. Υπάρχει κάνεις αλλος;vantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:02Και εγώ τα ίδια. Από τότε που κόλλησα μία, έχω τον ακόλλητο.Ερμής έγραψε: 26 Δεκ 2022, 21:24
- vantono
Οι πραγματικά κοινωνικοί άνθρωποι, είναι οι αντικοινωνικοί. - Άγιος Βανδών.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:10Ούτε εγώ, αλλά με βγάλανε ερημίτη αντικοινωνικό (που είμαι).
-
Η φωνή της Αληθειας
Σοφός ο Άγιοςvantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:12Οι πραγματικά κοινωνικοί άνθρωποι, είναι οι αντικοινωνικοί. - Άγιος Βανδών.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:10Ούτε εγώ, αλλά με βγάλανε ερημίτη αντικοινωνικό (που είμαι).
Ναι, θα τη γλυτώσουμε απ' τον κόβιντ και μετά θα μας κυνηγάει ο κτηνίατρος
με την απόχη, να μας βάλει σε γυάλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Δεκ 2022, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
vantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:09Ο γκομπάκης (μέχρι χθες τουλαχιστον) και η ΓΑΛΗ. Αουτσάιντερ ο γκομπακης μεχρι στιγμης, πάει για το αργυρό μετάλλιο. Αν κανει τεστ και δεν τον βγάλει θετικο και εχει καμιά γρίπη, ξαναμπαίνει στο παιχνιδι και το ματς συνεχιζεται και δεχομαι στοιχηματα.
- vantono
Δεν ξερω τι λετε, εγώ ακουω κατι μεταλλαγμένες γρίπες που βαρανε τον κοσμο τις τελευταιες μερες πάντως, που με κανουν να θελω να κλάψω σε εμβρυακή στάση στο ντουζ, απο τα συμπτώματα που ακουω.
Κατι 40άρια στρογγυλά και 40παρά, τυπου γκομπακη, αλλά συν βήχες συν κρυάδες συν παραισθήσεις, απ'ολα.
Μου τα λένε άτομα που σχεδον καθε μερα κανουν και απο ενα τεστ και βγαινουν αρνητικοί. Οι κοβιντιασμένοι που ξερω, σε συγκριση με τους γριπιασμένους, θεωρούνται τυχεροί.
Αν με βάλεις να επιλεξω παντως, αναμεσα σε κοβιντ και αυτη την πουστογρίπη που ακουω, κρίνοντας απο τον κοβιντ με τα συμπτώματα που τον ειχα περάσει, επιλέγω κοβιντ δαγκωτό.
Ρε λέτε να εχει δημιουργηθεί καμιά γριπόβιντ, φλουρόνα/λα γιορόνα πωςτηλένε, και να εχουν κολλησει ολοι αυτο?
Κατι 40άρια στρογγυλά και 40παρά, τυπου γκομπακη, αλλά συν βήχες συν κρυάδες συν παραισθήσεις, απ'ολα.
Μου τα λένε άτομα που σχεδον καθε μερα κανουν και απο ενα τεστ και βγαινουν αρνητικοί. Οι κοβιντιασμένοι που ξερω, σε συγκριση με τους γριπιασμένους, θεωρούνται τυχεροί.
Αν με βάλεις να επιλεξω παντως, αναμεσα σε κοβιντ και αυτη την πουστογρίπη που ακουω, κρίνοντας απο τον κοβιντ με τα συμπτώματα που τον ειχα περάσει, επιλέγω κοβιντ δαγκωτό.
Ρε λέτε να εχει δημιουργηθεί καμιά γριπόβιντ, φλουρόνα/λα γιορόνα πωςτηλένε, και να εχουν κολλησει ολοι αυτο?
Για λοκντάουν πάντως, ακόμη και γριποβιντοέμπολα να προκύψει, είναι πλέον αργά, οπότε μην ελπίζεις.vantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:19 Δεν ξερω τι λετε, εγώ ακουω κατι μεταλλαγμένες γρίπες που βαρανε τον κοσμο τις τελευταιες μερες πάντως, που με κανουν να θελω να κλάψω σε εμβρυακή στάση στο ντουζ, απο τα συμπτώματα που ακουω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Δεν είναι αργα μεχρι τα τέλη Μάρτη, έχουμε καιρό ακόμα μπροστά μας.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:23Για λοκντάουν πάντως, ακόμη και γριποβιντοέμπολα να προκύψει, είναι πλέον αργά, οπότε μην ελπίζεις.vantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:19 Δεν ξερω τι λετε, εγώ ακουω κατι μεταλλαγμένες γρίπες που βαρανε τον κοσμο τις τελευταιες μερες πάντως, που με κανουν να θελω να κλάψω σε εμβρυακή στάση στο ντουζ, απο τα συμπτώματα που ακουω.
Ρε λέτε να εχει δημιουργηθεί καμιά γριπόβιντ, φλουρόνα/λα γιορόνα πωςτηλένε, και να εχουν κολλησει ολοι αυτο?![]()
Απο Απρίλη και μετά δεν θα ήθελα να τραβήξει, που ανοίγει ο καιρος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν δεν πέσει το alien στην επιφάνεια του πλανήτη, λοκνταουν δεν έχει.
Το λοκνταουν φταίει που ειμαστε ανυπεράσπιστοι απο τη γρίπη τωρα.
- hellegennes
Υπάρχουν χιλιάδες φορές περισσότερα στελέχη της γρίπης από ό,τι του κορωνοϊού. Λογικό γιατί η γρίπη είναι μαζί μας από την αρχή της ανθρωπότητας. Έχει μεταλλαχτεί ένα πεντάκις εκατομμύριο φορές.vantono έγραψε: 27 Δεκ 2022, 00:19 Δεν ξερω τι λετε, εγώ ακουω κατι μεταλλαγμένες γρίπες που βαρανε τον κοσμο τις τελευταιες μερες πάντως, που με κανουν να θελω να κλάψω σε εμβρυακή στάση στο ντουζ, απο τα συμπτώματα που ακουω.
Κάποιες γρίπες είναι πολύ πιο βαριές για άτομα νεαρής ηλικίας, κάποιες είναι βαρύτερες για την τρίτη ηλικία. Φέτος μπορεί να έκατσε η χρονιά της βασταγερής γρίπης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις