Ξεκίνησε από δεκατα και τώρα ειμαι στο 39.2.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
δεύτερο σερί βράδυ έξω....
θα το παίξω στοίχημα.
τι ήθελα και έβγαινα εξ αρχής.
μετά δεν σταματάω.
υπάρχει περίπτωση να κάνω συλλογή ιώσεων γριπης και covid ταυτόχρονα?
θα το παίξω στοίχημα.
μετά δεν σταματάω.
υπάρχει περίπτωση να κάνω συλλογή ιώσεων γριπης και covid ταυτόχρονα?
Υψηλός όντως. Ελπίζω να πέφτει με αντιπυρετικά. Έχεις κανένα δικό σου κοντά να σου φτιάξει καμιά κομπρεσα; και νερακι να πίνεις μπόλικο.
Μπορεί να είναι και γρίπη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- taliban
το ραπιντ δεν δείχνει θετικό αν εχεις πυρετό.
έτσι μ πε μια νοσοκόμα πέρσι.
έτσι στο μεταφέρω.
Ναι μπορεί. Να κάτσεις σπίτι στο τζάκι που παίρνει ο κωλος σου αέρα με τη μια και με την άλληtaliban έγραψε: 26 Δεκ 2022, 22:59 δεύτερο σερί βράδυ έξω....
θα το παίξω στοίχημα.
μετά δεν σταματάω.
υπάρχει περίπτωση να κάνω συλλογή ιώσεων γριπης και covid ταυτόχρονα?![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γνωστός μου είχε πυρετό 40 για μια βδομάδα, έγινε καλά και μια βδομάδα μετά ξανά 40.
Προφανως και δεν παίρνω αντιπυρετικα.Μονο πυρετό και λίγο πόνο στο σώμα έχω δεν είμαι κατακοιτος.Σκοπευω να κάνω ρεκόρ αναρρωσης.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:00Υψηλός όντως. Ελπίζω να πέφτει με αντιπυρετικά. Έχεις κανένα δικό σου κοντά να σου φτιάξει καμιά κομπρεσα; και νερακι να πίνεις μπόλικο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- taliban
μα μπουτάκι αφούNaida έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:01Ναι μπορεί. Να κάτσεις σπίτι στο τζάκι που παίρνει ο κωλος σου αέρα με τη μια και με την άλληtaliban έγραψε: 26 Δεκ 2022, 22:59 δεύτερο σερί βράδυ έξω....
θα το παίξω στοίχημα.
μετά δεν σταματάω.
![]()
Είσαι βλαμμένο παιδάκι μου; κούμπωσε κανένα παναντολ εκεί πέρα, 39.2 που δεν παίρνεις αντιπυρετικα. Επιβαρύνεις τον εγκέφαλο σου έτσι για πλάκα.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:04Προφανως και δεν παίρνω αντιπυρετικα.Μονο πυρετό και λίγο πόνο στο σώμα έχω δεν είμαι κατακοιτος.Σκοπευω να κάνω ρεκόρ αναρρωσης.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμείς, όσους ακούσαμε με θερμοκρασίες Καλαχάρι, μας είπαν για γρίπη τύπου Α. Δεν είναι σίγουρο πως έχεις κόβιντ.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 22:39Μλκ τι γκαντεμοσαυρα είσαι.Βαραω θερμοκρασίες λαρισαιου καύσωνα.Αυριο πάω για το προβιντ τεστEKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Δεκ 2022, 23:04 Δεν ξερω κανεναν πλην του goback δλδ που δεν έχει κολλήσει τουλάχιστον μια φορά. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τα τεστ. Εγώ ας πούμε από τότε που κόλλησα πριν σχεδόν 1 χρόνο έχω κάνει μόνο 1 φορά τεστ (ραπιντ σε φαρμακείο) για επίσκεψη σε νοσοκομείο. Μασκα δε φοράω.
Περαστικά πάντως. Κι αν θες καμιά βεντούζα, εδώ είμαι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πόσο δίνει το over 39.5;
Παρθένος;GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 22:39Μλκ τι γκαντεμοσαυρα είσαι.Βαραω θερμοκρασίες λαρισαιου καύσωνα.Αυριο πάω για το προβιντ τεστEKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Δεκ 2022, 23:04 Δεν ξερω κανεναν πλην του goback δλδ που δεν έχει κολλήσει τουλάχιστον μια φορά. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τα τεστ. Εγώ ας πούμε από τότε που κόλλησα πριν σχεδόν 1 χρόνο έχω κάνει μόνο 1 φορά τεστ (ραπιντ σε φαρμακείο) για επίσκεψη σε νοσοκομείο. Μασκα δε φοράω.
Αν νοιώθει οκ, δεν είναι ανάγκη να πάρει. Πιο γρήγορα κάνει τον κύκλο του ο πυρετός χωρίς αντιπυρετικά.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:08Είσαι βλαμμένο παιδάκι μου; κούμπωσε κανένα παναντολ εκεί πέρα, 39.2 που δεν παίρνεις αντιπυρετικα. Επιβαρύνεις τον εγκέφαλο σου έτσι για πλάκα.GoBack έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:04Προφανως και δεν παίρνω αντιπυρετικα.Μονο πυρετό και λίγο πόνο στο σώμα έχω δεν είμαι κατακοιτος.Σκοπευω να κάνω ρεκόρ αναρρωσης.Naida έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:00
Υψηλός όντως. Ελπίζω να πέφτει με αντιπυρετικά. Έχεις κανένα δικό σου κοντά να σου φτιάξει καμιά κομπρεσα; και νερακι να πίνεις μπόλικο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα ξαναμετρησω σε μισή ώρα.Δεν μπορώ να συμμετάσχω όμως για ευνόητους λογους
Αμα θες μπουτάκι να πάρεις κοτόπουλου να το κάνεις στο φούρνο με πατάτες να σου πιαστεί κιόλαςtaliban έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:07μα μπουτάκι αφούNaida έγραψε: 26 Δεκ 2022, 23:01Ναι μπορεί. Να κάτσεις σπίτι στο τζάκι που παίρνει ο κωλος σου αέρα με τη μια και με την άλληtaliban έγραψε: 26 Δεκ 2022, 22:59 δεύτερο σερί βράδυ έξω....
θα το παίξω στοίχημα.
μετά δεν σταματάω.
![]()
![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-