!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα ετερώνυμα έλκονται ή είναι μύθος;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Τα ετερώνυμα έλκονται ή είναι μύθος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Φυσικά δεν εννοώ τους κανόνες της φυσικής που μάθαμε στο σχολείο.
Όλοι μας σε κάποια συζήτηση έχουμε πετάξει φράσεις όπως στον "έρωτα δεν υπάρχει λογική", "τα ετερώνυμα έλκονται" και διάφορες παρόμοιες ατάκες. Αλλά κατά πόσο υπάρχει βάση σε αυτό;
Σίγουρα μια απόλυτη ταύτιση δύο ανθρώπων οδηγεί συνήθως σε μια βαρετή συζήτηση. Τα κοινά ενδιαφέροντα όμως είναι το κλειδί για να ξεκινήσει το τετ α τετ.
Ο ενθουσιασμός όμως θα έρθει όταν μπούμε σε πρωτόγνωρα μονοπάτια.
Όσες φορές έχω δημιουργήσει ομώνυμες σχέσεις έχουν φθαρεί σε απίστευτα μικρό χρόνο, σχέσεις που κάνω μεγάλη προσπάθεια για να τις θυμηθώ, κάποιοι άλλοι όμως μπορούν να τις διατηρήσουν για πάντα. Φταίει η ανασφάλεια που πηγάζει και στους δύο;
Αντίθετα όσες ετερώνυμες σχέσεις έχω δημιουργήσει είναι πολύ πιο δυνατές και μένουν για πάντα χαραγμένες μέσα μου και έχουν καταστραφεί γιατί κάποιος από τους δύο τράβηξε παραπάνω το σχοινί από ότι έπρεπε και έσπασε, γιατί το κρατούσε μια πολύ λεπτή κλωστή.
Μπορεί μαι ετερώνυμη σχέση να κρατήσει για πάντα;
the end
Άβαταρ μέλους
Souvlatzis
Phorum.gr user: Souvlatzis

Re: Τα ετερώνυμα έλκονται ή είναι μύθος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Souvlatzis »

Δεν ξέρω, εγώ πάντως όσες σχέσεις έχω κάνει με άντρες και τρανσεξουαλ, μια χαρά κρατήσανε για καιρό. Πιστεύω πως αν τα βρήσκεις με τον άθρωπο, τότε δεν έχει σημασία από που προέρχεται ή τι είναι
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

:roll: Πέσαμε στην περίπτωση.

Δεν εννοούσα τόσο μεγάλη αναγωγή αλλά θα δεχτώ την άποψή σου.
the end
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

φυσικά έλκονται

οι συγκρούσεις δημιουργούν πάθος

και στο τέλος πέφτει ξύλο

δεν έχω δει όμως προσωπικά "επιτυχημένη" σχέση χωρίς
να μοιάζει κάπως ο ένας με τον άλλο
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ναι ισχυει, έλκονται τρομερά. Ώσπου να απωθηθούν εντελως.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

νύχτα έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 11:41 φυσικά έλκονται

Αυτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Τα ετερώνυμα δεν έλκονται. Αν είναι πραγματικά αντίθετοι δυο αθρώποι, δεν θα γυρίσει καν να κοιτάξει ο ένας τον άλλο. Το να είναι φασίστρια κάποια για παράδειγμα είναι για εμένα το απόλυτο deal breaker κι υποθέτω παρομοίως για αυτή άμα μάθαινε ότι είμαι φίλοκομμουνιστής.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

νύχτα έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 11:41 φυσικά έλκονται

Αυτό. Αν υπάρχουν διαφορές καλά είναι για λίγο. Αν είναι για πιο μακροχρόνια είναι κουραστικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
GreekGuy
Phorum.gr user: greekguy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GreekGuy »

Souvlatzis έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 01:18 Δεν ξέρω, εγώ πάντως όσες σχέσεις έχω κάνει με άντρες και τρανσεξουαλ, μια χαρά κρατήσανε για καιρό. Πιστεύω πως αν τα βρήσκεις με τον άθρωπο, τότε δεν έχει σημασία από που προέρχεται ή τι είναι

Συμφωνώ σουβλατζή, το αν τα βρίσκεις με τον άνθρωπο μετράει και όχι αν είναι ομώνυμα/ετερόκλητα αφού ό,τι και να είναι, αν δε τα πάτε καλά, δεν παίζει κανένα ρόλο.

Αν με κάποια έχω κοινές αντιλήψεις για τη ζωή, κοινά γούστα σε ταινίες/μουσική/ενδιαφέροντα/χόμπι/φαγητό/κτλπ, αλλά δεν θέλουμε τα ίδια πράματα και στην ίδια χρονική στιγμή, δεν είναι μπόνους το οτί είναι ομώνυμα. Αν με κάποια δε ταιριάζουμε σε τίποτα απολύτως, αλλά ψάχνουμε το ίδιο ακριβώς, τότε δε παίζουν τόσο ρόλο τα άλλα, είναι βέβαια θετικό να έχουμε μερικά κοινά , κυρίως να μη διαφέρουμε η μέρα με τη νύχτα, π.χ όχι ο ένας ακροδεξιός και η άλλη αναρχική, ή ο ένας βίγκαν και ο άλλος να τρώει πιτόγυρα κάθε μέρα. Γενικά ένα κοινό μήκος κύμματος..
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”