!!! DEVELOPMENT MODE !!!

απόρριψη....

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Re: απόρριψη....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Ορέστης 35 έγραψε: 18 Ιουν 2018, 08:46
Πρεπει να εχουμε τουλαχιστον εναν αναμεσα μας οταν ποσταρουμε.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Custom_F έγραψε: 18 Ιουν 2018, 08:50
Εναν.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Ορέστης 35 έγραψε: 18 Ιουν 2018, 08:52
Custom_F έγραψε: 18 Ιουν 2018, 08:50
Εναν.
Εστω.
Κοιτα μας τωρα... Πολυ πορτοκαλι και ειναι ενοχλητικο... :smt016

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ειναι τελειο.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Ήρθε μια γειτόνισσά μου σπίτι και παραπονιόταν ότι μια πρόσφατη φίλη της δεν τη θέλει για φίλη πια.. Απαιτούσε να μάθει το λόγο μα η άλλη δεν ήθελε να πει. Έλεγε απλώς ότι δεν της κάνει. Δεν το δέχεται! Απαιτεί να μάθει το λόγο και τί της εκανε!
Μου έχει συμβεί κι εμένα αντίστροφα. Κάποια στιγμή διαπιστώνεις ότι είναι ανούσια η φιλική σχέση . Γιατί πρέπει να αιτιολογήσεις ?
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Spiros252 έγραψε: 18 Ιουν 2018, 09:55 Ήρθε μια γειτόνισσά μου σπίτι και παραπονιόταν ότι μια πρόσφατη φίλη της δεν τη θέλει για φίλη πια.. Απαιτούσε να μάθει το λόγο μα η άλλη δεν ήθελε να πει. Έλεγε απλώς ότι δεν της κάνει. Δεν το δέχεται! Απαιτεί να μάθει το λόγο και τί της εκανε!
Μου έχει συμβεί κι εμένα αντίστροφα. Κάποια στιγμή διαπιστώνεις ότι είναι ανούσια η φιλική σχέση . Γιατί πρέπει να αιτιολογήσεις ?
Ώστε αν κάνει κάτι λάθος ο άλλος, κ δεν το χει καταλάβει, να το διορθώσει. Αν θέλει. Αν ρωτήσει λοιπόν, του λες τι σε ενοχλεί ώστε να τον βοηθήσεις στις επόμενες φιλικές του σχέσεις. Δεν είναι τόσο τρομερό.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Spiros252 έγραψε: 18 Ιουν 2018, 09:55 Ήρθε μια γειτόνισσά μου σπίτι και παραπονιόταν ότι μια πρόσφατη φίλη της δεν τη θέλει για φίλη πια.. Απαιτούσε να μάθει το λόγο μα η άλλη δεν ήθελε να πει. Έλεγε απλώς ότι δεν της κάνει. Δεν το δέχεται! Απαιτεί να μάθει το λόγο και τί της εκανε!
Θα πρόλαβε η γειτόνισσα και θα αγόρασε τις γόβες που είχε βάλει η φίλη της στο μάτι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
GreekGuy
Phorum.gr user: greekguy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GreekGuy »

[42] έγραψε: 15 Ιουν 2018, 20:55 απόρριψη.... :e040:
συμβαίνει παντού..
στην πραγματική ζωή. στο ίντερνετ.
στη δουλειά.
στις φιλίες. στον έρωτα.

πώς την διαχειρίζεστε;
αντέχετε; πονάτε; φεύγετε; επιμένετε;
bizeli έγραψε:
[42] έγραψε: θες να γίνουμε φίλοι στο fb;
:smt005:
όχι

Χαλαρά, άμα δε θέλει αυτή θα θέλει άλλη, δε πρέπει να το αφήνεις να σε παίρνει από κάτω. :102:
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”