μπερδευτηκες, δεν ειμαι πασοκορωσοτουρκοζαιοςΝαύτης έγραψε: 26 Δεκ 2022, 13:45Εντάξει, ρε παιδί μου, αλλά τουλάχιστον θ' αφήσετε τα μανουάλια στις εκκλησίες ή θα τα τσουρέψετε κι αυτά;talaipwros έγραψε: 26 Δεκ 2022, 13:35ναι διαμαρτυρηθειτε και βγαλτε τσιπροπολακοτουρκους, εξαιρετικη ιδεαParrot έγραψε: 26 Δεκ 2022, 13:32
Πάρα πολλοί είμαστε ανάμεσα στη ΝΔ και στον Τζήμερο ως ψήφο διαμαρτυρίας.. Όπως κάτσει μέχρι τις εκλογές..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο τζημερος διαφημίζει πρώην χρυσαυγιτη δημοτικό σύμβουλο
-
talaipwros
Re: Ο τζημερος διαφημίζει πρώην χρυσαυγιτη δημοτικό σύμβουλο
Έχεις δίκιο ρε φίλε.
Ο Τζήμερος είναι εθνικό κεφάλαιο. Δουλευταράς, επιχειρηματίας, κλέβει (με την καλή έννοια) λίγο από τον πολύτιμο επαγγελματικό του χρόνο για να προσφέρει στην ψυχιατρική επιστήμη πολιτική.
- Hector Buas
Θείτσα ο Κουτσούμπας?
Σωστά, είσαι με τις γαλαζοακρίδες.talaipwros έγραψε: 26 Δεκ 2022, 13:58μπερδευτηκες, δεν ειμαι πασοκορωσοτουρκοζαιοςΝαύτης έγραψε: 26 Δεκ 2022, 13:45Εντάξει, ρε παιδί μου, αλλά τουλάχιστον θ' αφήσετε τα μανουάλια στις εκκλησίες ή θα τα τσουρέψετε κι αυτά;talaipwros έγραψε: 26 Δεκ 2022, 13:35
ναι διαμαρτυρηθειτε και βγαλτε τσιπροπολακοτουρκους, εξαιρετικη ιδεα
Ατσίδας είσαι φίλε.
- Hector Buas
Μην τα παραλές...Ναύτης έγραψε: 26 Δεκ 2022, 14:01Ατσίδας είσαι φίλε.![]()
Ωραίος.
Κατοχύρωσες θέση παραστάτη των ζαίων δίπλα στον Σιτροενάκια.
Μένουν κενές άλλες 4.
Γρηγορείτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ο δουλευταράς Τζήμερος είναι αυτός που είχε γράψει κάποτε το αμίμητο πως οι διαφημιστικές επιχειρήσεις δε θέλουν site γιατί άκουσον άκουσονΝαύτης έγραψε: 26 Δεκ 2022, 13:59Έχεις δίκιο ρε φίλε.Hector Buas έγραψε: 26 Δεκ 2022, 13:56Τέτοιος είναι ο Κουτσούμπας, όχι ο Τζήμερος...Ναύτης έγραψε: 26 Δεκ 2022, 13:53
Ότι είναι ένας ψυχαναγκαστικός μπαρούφας, άεργος επαγγελματίας πολιτευτής που επιβιώνει στην υγειά των κορόιδων;
Ένας φίλος μου ρωτάει.
Ο Τζήμερος είναι εθνικό κεφάλαιο. Δουλευταράς, επιχειρηματίας, κλέβει (με την καλή έννοια) λίγο από τον πολύτιμο επαγγελματικό του χρόνο για να προσφέρει στην ψυχιατρική επιστήμη πολιτική.
οι εταιρείες του κλάδου βρίσκουν πελάτες χάρη στις Δημόσιες Σχέσεις τους. Αυτό ήταν απάντηση σε έναν πιτσιρικά ο οποίος δεν έβρισκε πουθενά
τη Τζημεροεταιρεία.
-
talaipwros
δεν τις ξερω αυτες. Την κυβερνηση Εθνικης Σωτηριας ΝΔ στηριζωΝαύτης έγραψε: 26 Δεκ 2022, 14:00Σωστά, είσαι με τις γαλαζοακρίδες.talaipwros έγραψε: 26 Δεκ 2022, 13:58μπερδευτηκες, δεν ειμαι πασοκορωσοτουρκοζαιοςΝαύτης έγραψε: 26 Δεκ 2022, 13:45
Εντάξει, ρε παιδί μου, αλλά τουλάχιστον θ' αφήσετε τα μανουάλια στις εκκλησίες ή θα τα τσουρέψετε κι αυτά;

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Τα ξέρω ρε φίλε, στους συντρόφους ιθαγενείς που τον ψηφίζουν πες τα. Επίσης, οι μόνες (προ αμνημονεύτων) δημοσιευμένες δραστηριότητες της εταιρείας του έχουν να κάνουν με κρατικές επιδοτήσεις. Αντικρατιστής που σιτίζεται από το πρυτανείο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 14:03Ο δουλευταράς Τζήμερος είναι αυτός που είχε γράψει κάποτε το αμίμητο πως οι διαφημιστικές επιχειρήσεις δε θέλουν site γιατί άκουσον άκουσονΝαύτης έγραψε: 26 Δεκ 2022, 13:59Έχεις δίκιο ρε φίλε.
οι εταιρείες του κλάδου βρίσκουν πελάτες χάρη στις Δημόσιες Σχέσεις τους. Αυτό ήταν απάντηση σε έναν πιτσιρικά ο οποίος δεν έβρισκε πουθενά
τη Τζημεροεταιρεία.
- Αρκεσίλαος
,,,όπως τα λες !!!talaipwros έγραψε: 26 Δεκ 2022, 14:04δεν τις ξερω αυτες. Την κυβερνηση Εθνικης Σωτηριας ΝΔ στηριζω

Αιτία ελομένου θεός αναίτιος.
Στηρίζεις λαμόγια.talaipwros έγραψε: 26 Δεκ 2022, 14:04δεν τις ξερω αυτες. Την κυβερνηση Εθνικης Σωτηριας ΝΔ στηριζω
Ο Ναύτης, εκτός από παραστάτης των ζαίων παίρνει και έπαινο ως καλύτερος βιογράφος του Τζήμερου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
μπερδευτηκες, δεν ειμαι πασοκορωσοτουρκοζαιοςΝαύτης έγραψε: 26 Δεκ 2022, 14:08Στηρίζεις λαμόγια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1575 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 108 Απαντήσεις