Δεν ευθύνεται η ΝΔ για αυτό, μόνοι τους έχουν διασπαστεί. Φυσικά συμφέρει τους νεοδημοκρατες. Κανονικά τρία κόμματα έφταναν και με το παραπάνω να εκπροσωπήσουν τις τάσεις δεξιά της ΝΔ.independent44 έγραψε: 25 Δεκ 2022, 23:59 Στόχος της ΝΔ είναι να διασπαστεί σε τόσα πολλά κομμάτια ο χώρος στα δεξιά της ώστε να μην μπει κανείς στη βουλή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο τζημερος διαφημίζει πρώην χρυσαυγιτη δημοτικό σύμβουλο
Re: Ο τζημερος διαφημίζει πρώην χρυσαυγιτη δημοτικό σύμβουλο
- Golden Age
Η ΝΔ θέλει να τα διασπάσει όλα, μα όμως ο Ηλίας τους τ' αλλάζει όλα!independent44 έγραψε: 25 Δεκ 2022, 23:59 Στόχος της ΝΔ είναι να διασπαστεί σε τόσα πολλά κομμάτια ο χώρος στα δεξιά της ώστε να μην μπει κανείς στη βουλή
Την κατάλληλη ψήφο να δίνεις, την ψήφό στον Ηλία να ρίχνεις.
To πιο κωμικό στη φάση είναι ότι οι ζαίοι και "εγώ δεν είμαι ζαίος αλλά" έχουν πάθει συλλογικό ντελίριο με υποψήφιο βουλευτή του Τζήμερου, ενώ έχουν δώσει ένα ακόμη iso "λαϊκού ήρωα" στον διωκόμενο από τις δυνάμεις της φιλελέ συντήρησης Δημητρά και το παρεάκι του.
Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αλληλεγγύη στον Παναγιώτη Δημητρά, γιατί η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν είναι έγκλημα!
https://www.syriza.gr/article/id/138333 ... lhma!.html
Μια χαρά το πάτε παίδες.

Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αλληλεγγύη στον Παναγιώτη Δημητρά, γιατί η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν είναι έγκλημα!
Μια χαρά το πάτε παίδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Εδώ υπάρχει η φήμη ότι ετοίμαζαν κόμμα ανάχωμα στον Ηλία. Αλλά δεν βλέπω να συμπληρώνει ψηφοδέλτια η προσπάθεια.Null έγραψε: 26 Δεκ 2022, 00:16Δεν ευθύνεται η ΝΔ για αυτό, μόνοι τους έχουν διασπαστεί. Φυσικά συμφέρει τους νεοδημοκρατες. Κανονικά τρία κόμματα έφταναν και με το παραπάνω να εκπροσωπήσουν τις τάσεις δεξιά της ΝΔ.independent44 έγραψε: 25 Δεκ 2022, 23:59 Στόχος της ΝΔ είναι να διασπαστεί σε τόσα πολλά κομμάτια ο χώρος στα δεξιά της ώστε να μην μπει κανείς στη βουλή
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν γιατί οι Τζήμεροι είναι του Κολωνακίου όπως είπε κι ο ΚούληςGolden Age έγραψε: 26 Δεκ 2022, 00:21Η ΝΔ θέλει να τα διασπάσει όλα, μα όμως ο Ηλίας τους τ' αλλάζει όλα!independent44 έγραψε: 25 Δεκ 2022, 23:59 Στόχος της ΝΔ είναι να διασπαστεί σε τόσα πολλά κομμάτια ο χώρος στα δεξιά της ώστε να μην μπει κανείς στη βουλή
Την κατάλληλη ψήφο να δίνεις, την ψήφό στον Ηλία να ρίχνεις.
- Highlander
Πού κολλάει ο Δημητρας τον οποίο διώκει ο ορμπανοτακης με τα χρυσαυγιτικα αποκτήματα του φιλελεύθερου κατά των μαύρων και κοκκινων φασισμων ;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 00:22 To πιο κωμικό στη φάση είναι ότι οι ζαίοι και "εγώ δεν είμαι ζαίος αλλά" έχουν πάθει συλλογικό ντελίριο με υποψήφιο βουλευτή του Τζήμερου, ενώ έχουν δώσει ένα ακόμη iso "λαϊκού ήρωα" στον διωκόμενο από τις δυνάμεις της φιλελέ συντήρησης Δημητρά και το παρεάκι του.![]()
Μια χαρά το πάτε παίδες.![]()
![]()
- Golden Age
Απλά δεν είναι ναζίHighlander έγραψε: 25 Δεκ 2022, 23:59Έλα ρε, πως εγκενεν αυτό αφού οι ναζί είναι αριστεροίGolden Age έγραψε: 25 Δεκ 2022, 23:57 Περιμένω κανα άρθρο απο την ΕΦΣΥΝ (και δη απο τον Δημήτρη Ψαρρά) για τους πρώην υποψηφίους της ΧΑ που κατεβαίνουν σε διάφορα κόμματα της Δεξιάς.![]()
- Highlander
Ναι, ναι, είναι γνωστό τοις πάσι παγκοσμίως ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι νεοναζιστικό κόμμαGolden Age έγραψε: 26 Δεκ 2022, 00:56Απλά δεν είναι ναζίHighlander έγραψε: 25 Δεκ 2022, 23:59Έλα ρε, πως εγκενεν αυτό αφού οι ναζί είναι αριστεροίGolden Age έγραψε: 25 Δεκ 2022, 23:57 Περιμένω κανα άρθρο απο την ΕΦΣΥΝ (και δη απο τον Δημήτρη Ψαρρά) για τους πρώην υποψηφίους της ΧΑ που κατεβαίνουν σε διάφορα κόμματα της Δεξιάς.![]()
Για τους ζαίους;Highlander έγραψε: 26 Δεκ 2022, 00:50Πού κολλάει ο Δημητρας τον οποίο διώκει ο ορμπανοτακης με τα χρυσαυγιτικα αποκτήματα του φιλελεύθερου κατά των μαύρων και κοκκινων φασισμων ;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 00:22 To πιο κωμικό στη φάση είναι ότι οι ζαίοι και "εγώ δεν είμαι ζαίος αλλά" έχουν πάθει συλλογικό ντελίριο με υποψήφιο βουλευτή του Τζήμερου, ενώ έχουν δώσει ένα ακόμη iso "λαϊκού ήρωα" στον διωκόμενο από τις δυνάμεις της φιλελέ συντήρησης Δημητρά και το παρεάκι του.![]()
![]()
Πουθενά, αυτό είναι σίγουρο.
Εκ των πραγμάτων έχουν ένα θέμα με συσχετισμούς, επαγωγές κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Highlander
Για οποιονδήποτε έχει σώας τας φρένας ο Δημητρας δεν έχει καμία συσχέτιση με χρυσαυγιτες πέραν ότι δεν τους έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 00:59Για τους ζαίους;Highlander έγραψε: 26 Δεκ 2022, 00:50Πού κολλάει ο Δημητρας τον οποίο διώκει ο ορμπανοτακης με τα χρυσαυγιτικα αποκτήματα του φιλελεύθερου κατά των μαύρων και κοκκινων φασισμων ;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 00:22 To πιο κωμικό στη φάση είναι ότι οι ζαίοι και "εγώ δεν είμαι ζαίος αλλά" έχουν πάθει συλλογικό ντελίριο με υποψήφιο βουλευτή του Τζήμερου, ενώ έχουν δώσει ένα ακόμη iso "λαϊκού ήρωα" στον διωκόμενο από τις δυνάμεις της φιλελέ συντήρησης Δημητρά και το παρεάκι του.![]()
![]()
Πουθενά, αυτό είναι σίγουρο.![]()
Ενώ αυτοί που υποστηρίζουν Δημητρά για να αντισταθούν στους χρυσαυγίτες, έχουν σώας τας φρένας, έτσι;Highlander έγραψε: 26 Δεκ 2022, 01:00Για οποιονδήποτε έχει σώας τας φρένας ο Δημητρας δεν έχει καμία συσχέτιση με χρυσαυγιτες.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 00:59Για τους ζαίους;Highlander έγραψε: 26 Δεκ 2022, 00:50
Πού κολλάει ο Δημητρας τον οποίο διώκει ο ορμπανοτακης με τα χρυσαυγιτικα αποκτήματα του φιλελεύθερου κατά των μαύρων και κοκκινων φασισμων ;
Εγώ νομίζω ότι τον κρυφογουστάρουν ή τον καραγουστάρουν και οι χρυσαυγίτες είναι πρόφαση για να καλύψουν τη συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα.
Τα υπόλοιπα είναι να' χουμε να λένε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Highlander
Συγνώμη, πράγματα απο το μυαλό σου βγάζεις; Πότε είπα ότι υποστηρίζω τον Δημητρα συγκεκριμένα λόγω των χρυσαυγιτων; Και γενικά πού κολλάει ο Δημητρας με το συγκεκριμένο τοπικ;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 01:09Ενώ αυτοί που υποστηρίζουν Δημητρά για να αντισταθούν στους χρυσαυγίτες, έχουν σώας τας φρένας, έτσι;Highlander έγραψε: 26 Δεκ 2022, 01:00Για οποιονδήποτε έχει σώας τας φρένας ο Δημητρας δεν έχει καμία συσχέτιση με χρυσαυγιτες.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 00:59
Για τους ζαίους;
Εκ των πραγμάτων έχουν ένα θέμα με συσχετισμούς, επαγωγές κλπ![]()
Εγώ νομίζω ότι τον κρυφογουστάρουν ή τον καραγουστάρουν και οι χρυσαυγίτες είναι πρόφαση. Αν όντως δεν τον γουστάρουν και τον υποστηρίζουν για να κρατήσουν τα ίσα, είναι απλώς ψιλοξεφτίλες.
Εγώ έγραψα το τι υποστηρίζει ο επίσημος σύριζα, καλό μου. Το τι υποστηρίζεις εσύ και κυρίως το τι καταλαβαίνεις εσύ, δεν με πολυαπασχολεί.Highlander έγραψε: 26 Δεκ 2022, 01:11Συγνώμη πράγματα απο το μυαλό σου βγάζεις; Πότε είπα ότι υποστηρίζω τον Δήμητρα λόγω των χρυσαυγιτων;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 01:09Ενώ αυτοί που υποστηρίζουν Δημητρά για να αντισταθούν στους χρυσαυγίτες, έχουν σώας τας φρένας, έτσι;Highlander έγραψε: 26 Δεκ 2022, 01:00
Για οποιονδήποτε έχει σώας τας φρένας ο Δημητρας δεν έχει καμία συσχέτιση με χρυσαυγιτες.![]()
Εγώ νομίζω ότι τον κρυφογουστάρουν ή τον καραγουστάρουν και οι χρυσαυγίτες είναι πρόφαση. Αν όντως δεν τον γουστάρουν και τον υποστηρίζουν για να κρατήσουν τα ίσα, είναι απλώς ψιλοξεφτίλες.
Παίζουμε ή δεν παίζουμε το παιχνιδάκι των ισοπεδώσεων; Αν το παίζουμε, να το παίξουμε σωστά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Highlander
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πότε είπε ότι υποστηρίζει τον Δημητρα συγκεκριμένα λόγω των χρυσαυγιτων; Φαντάζεσαι πράγματα;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 01:16Εγώ έγραψα το τι υποστηρίζει ο επίσημος σύριζα, καλό μου. Το τι υποστηρίζεις εσύ και κυρίως το τι καταλαβαίνεις εσύ, δεν με πολυαπασχολεί.Highlander έγραψε: 26 Δεκ 2022, 01:11Συγνώμη πράγματα απο το μυαλό σου βγάζεις; Πότε είπα ότι υποστηρίζω τον Δήμητρα λόγω των χρυσαυγιτων;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Δεκ 2022, 01:09
Ενώ αυτοί που υποστηρίζουν Δημητρά για να αντισταθούν στους χρυσαυγίτες, έχουν σώας τας φρένας, έτσι;![]()
Παίζουμε ή δεν παίζουμε το παιχνιδάκι των ισοπεδώσεων; Αν το παίζουμε, να το παίξουμε σωστά.![]()
Και επίσης ξαναρωτάω:Πού κολλάει ο Δημητρας με το τοπικ;
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Δεκ 2022, 19:35 Η αλήθεια είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουν οι ζαίοι τον Τζήμερο, είναι ένας από τους λόγους που πιθανόν να το ρίξω Τζήμερο.
Ειδικώς μετά το κραστεστ που έπαιξε με τον λατρεμένοΔημητρά.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1575 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-