taxalata xalasa έγραψε: 25 Δεκ 2022, 21:00
Ναύτης έγραψε: 25 Δεκ 2022, 20:51
taxalata xalasa έγραψε: 25 Δεκ 2022, 20:20
Και τι δουλεια εχουν οι Αλβανοι Γκικας και Γκεκας με τα Σκανδιναβόδια; Δεν πανε καλυτερα να αρμεξουν κανα γιδι στην στανη να φτιαξουμε τραχανα και να ρθουνει να το απλωσουνε;
Σε μας μαζευτηκε όλη η παράνοια; μαγνήτη της μαλακίας έχουμε ρε pust;
Ρε συ, εκεί έξω irl έχεις γνωρίσει κάποιον που να λέει δημόσια ότι ψηφίζει Τζήμερο;
Εγώ πάντως όχι.
Πού εγκαταβιεί αυτό το 0,77%, τέλος πάντων, σε ποιες υποχθόνιες, ανήλιαγες σπηλιές είναι κρυμμένοι, υπάρχουν και κυκλοφορούν στ' αλήθεια ανάμέσά μας ή είναι μια ακόμα ανθελληνική συνωμοσία των Σοφών της Σιών με όπλο το πχώρουμκομτζιαρ;
εχω εναν παιδικο φιλο που στηριζει, δεν ξερω αν ψηφαει, τζημερο...
αλλα ειναι ψωνιο... δεν τον παρεξηγω και ειναι προβατο...
μάσηξε ο,τι ο τζημερος ειναι φιλελεφτερος αντικρατιστης...
τωρα βεβαια που βλεπει οτι ειναι wannabe κηφηνας που τρωει και θελει να συνεχισει να τρωει απο τους φορους,
ισως και να ξεπροβατεψε ο παιδικος μου φιλος. who knows?
Στο χωριό έχω έναν γνωστό (με τον πατέρα του κάνω περισσότερη παρέα), σπουδαγμένος, ελεύθερος επαγγελματίας, δουλευταράς με καλή οικογένεια, ήσυχο παιδί.
Το καλοκαίρι μάθαμε ότι κατεβαίνει υποψήφιος με την εθνική δημιουργία.
Τον πέτυχα κάποια στιγμή στην πλατεία του χωριού, ήπιαμε καφέ. Τού είπα, καλά ρε συ, πού πας με τον γκιόζη τον Τζήμερο; (όχι με αυτά ακριβώς τα λόγια, αλλά αυτό ήταν το νόημα)
Μού λέει, ο Τζήμερος είναι τσαρλατάνος, εγώ είμαι με τον Φαήλο.
Δεν ήθελα να τον πικάρω, να τού πω δηλαδή ότι του ιδίου φυράματος είναι κι ο μπουχέσας, οπότε τού είπα: μα αφού μαζί είναι, ένα κόμμα πλέον.
Σαν να τού πάτησα ένα κουμπί, μού αράδιασε τις γνωστές πίπες για το κουκουέ, τον συριζα, την ηγεμονία της αριστεράς, τις ελληνικές σοβιετίες, το φτουκακά κράτος, την σοσιαλιστική νουδού.
Έμεινα.
Τέλειωσα τον καφέ,χαιρέτησα, έφυγα.
Πού ξέρεις, μπορεί να είναι και κολλητικό.