λες να εισαι τελειωμενος φυτουλας με μηδενικο κοινωνικο περιγυρο; μπα,σιγουρα η εξηγηση θαναι οτι ειμαι παρακμιακος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το αλκοολ μετατρεπεται σε ποτο για γεροντες και περιθωριακους
Re: Το αλκοολ μετατρεπεται σε ποτο για γεροντες και περιθωριακους
λες να εισαι τελειωμενος φυτουλας με μηδενικο κοινωνικο περιγυρο; μπα,σιγουρα η εξηγηση θαναι οτι ειμαι παρακμιακος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μια χαρά είναι το λίγο αλκοολ. Ένα δυο ποτάκια την εβδομάδα, είναι οκ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Ρε, μαλάκα, τι είναι δύσκολο να πεις; Σου έφερα την πιο πλήρη έρευνα που υπάρχει και μιλάμε για αυτοαναφορά. Τα πραγματικά στοιχεία είναι πολύ χειρότερα.Northern Spirit έγραψε: 11 Οκτ 2018, 10:25 εγω βλπεω πχ στο ανειστημιο οτι οι πινοντες αλκοολ εχουνε περιοριστει..Τωρα για το μεγεθος τους φαινομενου ειναι δυσκολο να πεις..Πχ ο κοσμος συνεχιζει να πηγαινει στα κλαμπς..Αν εκει πινουνε χυμους η αλκοολ σε μικροτερες ποσοτητες ειναι δυσκολο να πεις..Παντως αυτο που λεει το αρθρο ειναι συμβατο με αναλογες μετρησεις σε αλλους τομεις που λενε πχ οτι οι νεοι σημερα ειναι περισσοτερο υπερ της οικολογιας, κατα του καπνισματος, του γαμου, της θρησκειας, ενω αυξανει διαρκως το ποσοστο των vegeterians, vegans κλπ..
Δηλαδη οι νεοτερες γενιες δειχνουνε μεγαλυτερη αποστροφη για συνηθειες των προηγουμενων γεναιων οποτε και η μικροτερη καταναλωση αλκοολ μου φαινεται μαλλον φυσιολογικη..
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Aν δεν κοιμηθείς μεθυσμενος ,δεν εχεις χανγκοβερ. Και μιλαμε εδω να πιεις κανα κιλακι, η 300ml ποτο σπιτισιο, οχι τα πάντα ή μπόμπες. Αν την ακουσεις γερα χωρις μπλακαουτ, μετα χαλαρωσεις για καμια ωριτσα, φας κατι, και κοιμηθεις, κοιμασαι σαν πουλάκι και ξυπνας κύριος.Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 11:10Ναι την ακούς γερά 2-3 μέρες την εβδομάδα από το αλκοόλ και άλλες 2-3 μέρες που την ακούς με το χανγκόβερ μετά, οκ την έβγαλες την εβδομάδα χωρίς ρουτίνα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 09:11 Μαλακιες. Νηφάλιος συνεχεια η ζωη σου ειναι καπως γραμμικη, χωρις εξαρσεις, ρουτινιαρικη ακομα κι αν ειναι ευτυχισμενη. Δυο τρεις μερες την εβδομαδα αν δεν την ακουσεις γερά να μπει το μυαλό σου σε μια κατασταση διαφορετικη, ειτε πιο χυμα και σταρχιδια σου περα απο τα σκαλωματα των νηφαλιων πρεπει(στα ερωτικα προσεχε μοο να εισαι λευτερος η σε σχεση φρι), ή πιο ευαισθητη και πιο διεισδυτική, που νιωθεις οταν εισαι πιωμενος πως ανακαλυπτεις την βαθυτερη ουσια των πραγματων η του μυαλού σου ανακαλωντας μνήμες πουμοιαζουν τοσο ζωντανες που σε γεμιζουν δακρυα, πιανεσια κορόιδο. Βεβαια όπως ειπα 2-3 φορες την εβδομαδα. Ολα τα ωραια πραγματα θελουν ελεγχο αλλιως θα χασουν την μαγεια τους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:11Aν δεν κοιμηθείς μεθυσμενος ,δεν εχεις χανγκοβερ. Και μιλαμε εδω να πιεις κανα κιλακι, η 300ml ποτο σπιτισιο, οχι τα πάντα ή μπόμπες. Αν την ακουσεις γερα χωρις μπλακαουτ, μετα χαλαρωσεις για καμια ωριτσα, φας κατι, και κοιμηθεις, κοιμασαι σαν πουλάκι και ξυπνας κύριος.Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 11:10Ναι την ακούς γερά 2-3 μέρες την εβδομάδα από το αλκοόλ και άλλες 2-3 μέρες που την ακούς με το χανγκόβερ μετά, οκ την έβγαλες την εβδομάδα χωρίς ρουτίνα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 09:11 Μαλακιες. Νηφάλιος συνεχεια η ζωη σου ειναι καπως γραμμικη, χωρις εξαρσεις, ρουτινιαρικη ακομα κι αν ειναι ευτυχισμενη. Δυο τρεις μερες την εβδομαδα αν δεν την ακουσεις γερά να μπει το μυαλό σου σε μια κατασταση διαφορετικη, ειτε πιο χυμα και σταρχιδια σου περα απο τα σκαλωματα των νηφαλιων πρεπει(στα ερωτικα προσεχε μοο να εισαι λευτερος η σε σχεση φρι), ή πιο ευαισθητη και πιο διεισδυτική, που νιωθεις οταν εισαι πιωμενος πως ανακαλυπτεις την βαθυτερη ουσια των πραγματων η του μυαλού σου ανακαλωντας μνήμες πουμοιαζουν τοσο ζωντανες που σε γεμιζουν δακρυα, πιανεσια κορόιδο. Βεβαια όπως ειπα 2-3 φορες την εβδομαδα. Ολα τα ωραια πραγματα θελουν ελεγχο αλλιως θα χασουν την μαγεια τους.
Εγώ προσωπικά φτιάχνω αυτή τη διάθεση χωρίς αλκοόλ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Που γινοταν πιο πολυ σεξ στα κλαμπ, Ελλαδα ή Αγγλια;Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 06:35Έτσι!κυριος Μακης έγραψε: 10 Οκτ 2018, 14:30 αν συνεχισει ετσι η νεα γενια, θα γινει η πρωτη την οποια δε ζηλευουμε που δεν ανηκουμε σε αυτη.
![]()
![]()
Στην Ελλάδα τουλάχιστον, το ποτό ή οι άνθρωποι που το καταλανώνουν ευθύνονται για θανάτους από τροχαία, αλλά όχι για πολλά άλλα. Πιο πολύ θα χρειαζόταν να τα βάλουμε πχ με τα λιπαρά τυριά και την καθιστική ζωή που ευθύνονται για ένα σωρό προβλήματα στη μέση ηλικία και δημιουργούν κόστος στα ασφαλιστικά ταμεία και πολλές χιλιάδες πρόωρους και βασανιστικούς θανάτους.
Στη Βρετανία όντως είχε παραγίνει αυτό το πράγμα, αν και είχε και την πλάκα του να βγαίνεις εκεί να το παρακολουθείς. Με μια φίλη Βρετανίδα που το θεωρούσε νορμάλ αυτό όταν βρεθήκαμε οι δυο μας δεν προλάβαμε καν να βγουμε από το σπίτι. Είχε γίνει χάλια... Είχε κατεβάσει μια μπουκάλα κρασί για ζέσταμα πριν βγούμε, σαν νερό. Ούτε καν νερό δεν μπορεί να κατεβάσει άνθρωπος στην Ελλάδα τόσο γρήγορα! Τελικά δεν μπορούσε να περπατήσει να βγούμε έξω από το διαμέρισμα αλλά και να μπορούσε δεν είχα σκοπό να κάνω τη νταντά της κοπέλας. Έτσι πίνουν αυτοί που το τερματίζουν τέλος πάντων, αν και μερικές φορές αν είναι ένα κλικ πιο κάτω έχουν πολλή πλάκα να τους παρακολουθείς!
Ε, δεν ξανα"βγήκαμε" σε τέτοια φάση με τη συγκεκριμένη φίλη και έληξε το θέμα εκεί. Χαλάστηκα, της το είπα ευγενικά και απλά δεν έτυχε να με ξανακαλέσει ή να σκεφτώ να την ξανακαλέσω, κάναμε παρέα αλλά βράδυ βγαίναμε με άλλες παρέες. Βράδια στη Βρετανία και στα τελειώματα της rave εποχής ήταν κάτι να το ζήσεις, αλλά στην Αθήνα είχα ζήσει πολύ πιο μαγικά! Meanwhile στην Ελλάδα υπήρχαν επικές βραδιές - δεκαετίες που κανείς δεν γινόταν τόσο χάλια που να μη θυμάται.. Ε, ελάχιστοι τέλος πάντων. Και στο μεταξύ όλο αυτό το έζησα sober, δεν ήμουν του ποτού, αλλά φαινόταν ότι οι περισσότεροι το χρειάζονταν για να χαλαρώσουν αρκετά και ακόμα θα περάσω καλά με κανένα ουζάκι πλέον.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Είμαστε της ποιότητας, όχι της ποσότηταςDies Irae έγραψε: 11 Οκτ 2018, 18:44 Καταδικάζω
http://www.kathimerini.gr/988052/articl ... oy-8anatoy
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
ΣτηρίζωΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 18:54Είμαστε της ποιότητας, όχι της ποσότηταςDies Irae έγραψε: 11 Οκτ 2018, 18:44 Καταδικάζω
http://www.kathimerini.gr/988052/articl ... oy-8anatoy
Στην Αγγλία και στο Φαληράκι δηλαδή, στα κλαμπ που ήταν πιο πολυ του χαβαλέ, μπορούσες να μην έχεις κοιτάξει καν το μεθυσμένο Άγγλο και να γυρίσει να σου χώσει ένα γλωσσόφιλο. Το δοκίμασε δηλαδή ένας. Το πολύ πολύ να μην κάτσει η άλλη, αλλά γενικά δεν φαίνεται να υπήρχε παρεξήγηση σε αυτά! Εμένα με είχε βουτήξει ένας, δεν πρόλαβε να κάνει αυτό που ήθελε, τον έσπρωξα ευγενικά και όλα καλά! Για τα περαιτέρω δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι το ξεκινάνε έτσι και προχωράει το πράγμα αν θέλουν οι ενδιαφερόμενοι. Δεν κατάλαβα όμως για πολύ εξτρήμ καταστάσεις. Όχι μέσα στο κλαμπ τουλάχιστον! Δεν ξέρω βέβαια τώρα πώς έχουν εξελιχθεί αυτά! Δεν τα θεωρώ βέβαια αυτά τα καλύτερα που γίνονται στα κλαμπ, περισσότερο την ευκαιρία που δίνεται να ξεδιπλωθεί το αγγλικό χιούμορ και το κατάλληλο πνέβμα, είναι καλύτεροι από εμάς στο να κάνουν συμπόσια.Ορέστης 35 έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:33Που γινοταν πιο πολυ σεξ στα κλαμπ, Ελλαδα ή Αγγλια;Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 06:35Έτσι!κυριος Μακης έγραψε: 10 Οκτ 2018, 14:30 αν συνεχισει ετσι η νεα γενια, θα γινει η πρωτη την οποια δε ζηλευουμε που δεν ανηκουμε σε αυτη.
![]()
![]()
Στην Ελλάδα τουλάχιστον, το ποτό ή οι άνθρωποι που το καταλανώνουν ευθύνονται για θανάτους από τροχαία, αλλά όχι για πολλά άλλα. Πιο πολύ θα χρειαζόταν να τα βάλουμε πχ με τα λιπαρά τυριά και την καθιστική ζωή που ευθύνονται για ένα σωρό προβλήματα στη μέση ηλικία και δημιουργούν κόστος στα ασφαλιστικά ταμεία και πολλές χιλιάδες πρόωρους και βασανιστικούς θανάτους.
Στη Βρετανία όντως είχε παραγίνει αυτό το πράγμα, αν και είχε και την πλάκα του να βγαίνεις εκεί να το παρακολουθείς. Με μια φίλη Βρετανίδα που το θεωρούσε νορμάλ αυτό όταν βρεθήκαμε οι δυο μας δεν προλάβαμε καν να βγουμε από το σπίτι. Είχε γίνει χάλια... Είχε κατεβάσει μια μπουκάλα κρασί για ζέσταμα πριν βγούμε, σαν νερό. Ούτε καν νερό δεν μπορεί να κατεβάσει άνθρωπος στην Ελλάδα τόσο γρήγορα! Τελικά δεν μπορούσε να περπατήσει να βγούμε έξω από το διαμέρισμα αλλά και να μπορούσε δεν είχα σκοπό να κάνω τη νταντά της κοπέλας. Έτσι πίνουν αυτοί που το τερματίζουν τέλος πάντων, αν και μερικές φορές αν είναι ένα κλικ πιο κάτω έχουν πολλή πλάκα να τους παρακολουθείς!
Ε, δεν ξανα"βγήκαμε" σε τέτοια φάση με τη συγκεκριμένη φίλη και έληξε το θέμα εκεί. Χαλάστηκα, της το είπα ευγενικά και απλά δεν έτυχε να με ξανακαλέσει ή να σκεφτώ να την ξανακαλέσω, κάναμε παρέα αλλά βράδυ βγαίναμε με άλλες παρέες. Βράδια στη Βρετανία και στα τελειώματα της rave εποχής ήταν κάτι να το ζήσεις, αλλά στην Αθήνα είχα ζήσει πολύ πιο μαγικά! Meanwhile στην Ελλάδα υπήρχαν επικές βραδιές - δεκαετίες που κανείς δεν γινόταν τόσο χάλια που να μη θυμάται.. Ε, ελάχιστοι τέλος πάντων. Και στο μεταξύ όλο αυτό το έζησα sober, δεν ήμουν του ποτού, αλλά φαινόταν ότι οι περισσότεροι το χρειάζονταν για να χαλαρώσουν αρκετά και ακόμα θα περάσω καλά με κανένα ουζάκι πλέον.
Μιλάς και για φοιτητούπολη όμως! Που από ό,τι μαθαίνω διατηρεί μια ζωή που λέει αρκετά!Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 08:57foscilis έγραψε: 10 Οκτ 2018, 14:53 εγώ πάντως στα 16-24 έπινα 1-2 μπύρες το μήνα και γινόμουν τελείως σκατά. Και το ίδιο ίσχυε για όλους όσους ήξερα εκτός από εκείνους που σπούδαζαν Αγγλία.![]()
![]()
![]()
δεν εχω γνωρισει ποτε, ουτε εναν που να πινει λιγοτερες απο καμμια 10αρια μπυρες το μηνα σε αυτη την ηλικια, και μονο κοριτσακια 40 κιλων που να γινονται σκατα με 2 μπυρες, αλλα οχι και τελειως σκατα.
Για όποιον έχει την απορία...Northern Spirit έγραψε: 11 Οκτ 2018, 10:25εγω βλπεω πχ στο ανειστημιο οτι οι πινοντες αλκοολ εχουνε περιοριστει..Τωρα για το μεγεθος τους φαινομενου ειναι δυσκολο να πεις..Πχ ο κοσμος συνεχιζει να πηγαινει στα κλαμπς..Αν εκει πινουνε χυμους η αλκοολ σε μικροτερες ποσοτητες ειναι δυσκολο να πεις..Παντως αυτο που λεει το αρθρο ειναι συμβατο με αναλογες μετρησεις σε αλλους τομεις που λενε πχ οτι οι νεοι σημερα ειναι περισσοτερο υπερ της οικολογιας, κατα του καπνισματος, του γαμου, της θρησκειας, ενω αυξανει διαρκως το ποσοστο των vegeterians, vegans κλπ..ST48410 έγραψε: 11 Οκτ 2018, 02:16Έχω ζήσει κάποια χρόνια στο νησί σου και επίσης συναναστραφεί Άγγλους στην Ελλάδα και μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Εσύ που μένεις τώρα εκεί το βλέπεις αυτό στην πράξη; Είναι κάτι ορατό στην Σαββατιάτικη βραδυνή έξοδο;Northern Spirit έγραψε: 10 Οκτ 2018, 14:23 Στην βρετανια το 1/3 των νεων 16-24 ετων δεν καταναλωνει καθολου αλκοολ. Το ποσοστο τον lifetime asbtainers εχει αυξηθει σε 17% απο 9%.
Η αποxη απο το αλκοολ γινεται πλεον πιο mainstream.
Δηλαδη οι νεοτερες γενιες δειχνουνε μεγαλυτερη αποστροφη για συνηθειες των προηγουμενων γεναιων οποτε και η μικροτερη καταναλωση αλκοολ μου φαινεται μαλλον φυσιολογικη..
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... tures.html
Ρε πστ το έζησα και αυτό! Δεν ήξερα ότι είχε όνομα! Όντως το πρώτο ΣΚ γίνεται ο μεγάλος χαμός! Αλλά όχι εκεί που είναι ο Πίθηκας φαίνεται! Ή ξερω γω κοιμάται εκείνη την ώρα.
Εγώ είχα κολλήσει με κάτι άλλους Ευρωπαίους και χαζεύαμε το θέαμα! Και ήμασταν μεταπτυχιακοί και λόγω ηλικίας και μόνο δεν κολλάγαμε να γίνουμε έτσι ούτε και μας ενδιέφερε. Και όντως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δεν γινόμαστε και έτσι όταν πίνουμε ή όταν βγαίνουμε έξω. Οι Γάλλοι πχ θα έπιναν και κρασάκι με το φαγητό, πιο συχνά από τους Έλληνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 11 Οκτ 2018, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υπερκουλτουριάρης
Καπιταλιστική προπαγάνδα. Ο καφές είναι του διαβόλου και καλά τα λενε οι μουσουλμάνοι, σε τσιτάρει για να δουλευεις σαν σκλάβος και σε γαμάει τον οργανισμό. Τον έκοψα και ησύχασαDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2018, 21:59 Δεν είναι θέμα καλής τύχης, απλά βγαίνουν νέες έρευνες.
Για τον καφέ* αντίθετα τα νέα είναι θετικά, χουρέι!
Για το αλκοόλ η γνώμη μου είναι στο ενδιάμεσο. Έπινα μια ζωή,από τα 13, κανα δυο κρασιά το μεσήμερι και κανα δυο κονιακ το βράδυ. Δεν σούρωνα,δεν μου αρέσει το συναίσθημα να μην σκέφτομαι καθαρά, σταματούσα μόλις βαλσαμώνονταν το χαμόγελο πάνω μου. Επειδή είχα αρκετά περιστατικά αλκοολισμού στον περίγυρο μου. μου βγήκε μια αποστροφή και σταμάτησα να πίνω εντελώς. Παρατήρησα πως ήμουν λιγότερο χαρούμενος, έγινα πιο μίζερος. Τώρα όταν βγαίνω, σφίγγω κανα 2 μπυρες και μου κάθονται όμορφα. Το να κυλάει μια ψιλή μέσα σου, έστω και καθημερινά, είναι ευλογία, τα μεθύσια όμως είναι απαράδεκτα για ανθρώπους που πέρασαν τα 20. Για τα χασίσια είμαι κάθετα αρνητικός. Το να θες να την ακους δείχνει ψυχικό κενό.
μιλαει για 16-24 χρονω. και στα γκραβαρα, και στη νεα υορκη, τοσο ξενερωτοι δεν υπαρχουν.Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 19:06Μιλάς και για φοιτητούπολη όμως! Που από ό,τι μαθαίνω διατηρεί μια ζωή που λέει αρκετά!Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 08:57foscilis έγραψε: 10 Οκτ 2018, 14:53 εγώ πάντως στα 16-24 έπινα 1-2 μπύρες το μήνα και γινόμουν τελείως σκατά. Και το ίδιο ίσχυε για όλους όσους ήξερα εκτός από εκείνους που σπούδαζαν Αγγλία.![]()
![]()
![]()
δεν εχω γνωρισει ποτε, ουτε εναν που να πινει λιγοτερες απο καμμια 10αρια μπυρες το μηνα σε αυτη την ηλικια, και μονο κοριτσακια 40 κιλων που να γινονται σκατα με 2 μπυρες, αλλα οχι και τελειως σκατα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Maspoli έγραψε: 10 Οκτ 2018, 23:31 Αν τα θυμάμαι καλά οι Αρχαίοι τον οίνο τον έπιναν νερωμένο. Εσύ;
Όπως και στο τσιγάρο έτσι και στο αλκοόλ δεν έτυχε ποτέ να δω άνθρωπο που στη πρώτη ρουφηξιά ή γουλιά να ανέκραξε, πω πω τι γαμάτο είναι αυτό που μόλις δοκίμασα
Η απάντησή σου δείχνει νά μήν έχεις ζήσει μέ ανθρώπους ...... ίσως είσαι κλειστός χαρακτήρ ......
Καί κατεβάζεις καί τό επίπεδο σέ προσωπικό .... ενώ γενικά .... μιλάμε γενικά ....
Γιά χρόνια δέν έπινα κρασί ... γιατί μού φαινόταν στυφόξινο ....
Αλλά έλεγα δέν μπορεί ....εγώ ειμαι ο μαλάκας πού δέν μπορεί νά βρεί τήν ομορφιά του .... πώς οι άλλοι μπορούν ....
Μέχρι πού ακούω μιά σοφία από τον κατά τά άλλα ξερόλα καί σαδιστάκο Πλάτωνα ....
Τί γεύση έχει το κρασί αναρωτιέται ..... όταν το πίνεις μετά από γλυκό ..... είναι ξυνό ....
Οταν τό πίνεις μετά από αλμυρό είναι γλυκό !!!
Από τότε τό συνδύασα μέ τό φαγητό ..... καί παρατηρούσα ότι όταν τελείωνα τό γεύμα.....
ακόμα καί όταν ήμουν μόνος μου στό χωριό .... μού έβγαινε χωρίς εμφανή λόγο ένα χαμόγελο .....
Αυτό τό χαμόγελο σκέφτηκα μιά μέρα .... πρέπει νά έκανε τούς Αρχαίους νά τού δώσουν Θεική καταγωγή ....
Οσον αφορά τήν παιδική σου προσκόλληση στό νερωμένο ναί ...ενίοτε του ρίχνω παγάκια .....
Χωρίς νά καταλαβαίνω τί εννοεί ο Ελληγενής όταν μιλάει γιά βαρύ κρασί .... η δική μου υπόθεση μέχρι στιγμής
είναι όυι πιθανόν νά τό έλιαζαν .... καί από τούς 12 νά πήγαινε στούς 40 βαθμούς όπως τό βισάντο τής Θήρας .....
Φυσικά δέν έχεις δοκιμάσει καί φύλλο καπνό τσαλακωμένο Τούρκικο σέ ναργιλέ .... πού όταν δοκίμασα τούς λέω .....
Τί πίνετε εδώ ρε παιδιά .... ούτε πούρα τών 50 € περ στάκ δέν είναι τόσο γλυκόπιοτο ....
Απλά δέν είχες καλούς δασκαλογονείς καί φίλους νά σέ μάθουν .... η ανοιχτό μυαλό ... στήν ομορφιά τών πράγματων .....
Ποπανωθιό στή κλίνη μου
εχω ένα ντουλαπάκι
νά μή μου λείπει το τυρί
καί το γλυκό κρασάκι.....
Πού λέει καί ο κρητικός στήν όμορφη μαντινάδα .....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium