!!! DEVELOPMENT MODE !!!

σμηγματοειδης κυστη

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: σμηγματοειδης κυστη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αλητάκι88 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:49
EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:46 Πάρε ένα μαχαίρι κ βάλτο στη φωτιά να ψηθεί για αποστείρωση. Μετά κοψτο μονοκοπανιά σα σαμουράι ή αν δε φτάνεις πεσε σε κάποιον δικο σου. Το είχα κάνει στο γυμνάσιο με μυρμηγκια κ δούλεψε. :smt023
κατι τέτοια μόνο ο πατέρας μου τα έκανε εγώ σας λέω δεν αντέχω τον πόνο :102:
Πονάνε ωρέ τα παλληκάρια;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλητάκι88 »

don't speak έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:57 Αλητάκι περαστικά, με ένα πόνο.
Πάρε από φαρμακείο αυτοκόλλητα ράματα, να βάζεις αφού κλείσει η ουλή, για να μην τραβιέται και να μην φουσκώσει.
σ ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Δεκ 2022, 23:04
EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:46 Πάρε ένα μαχαίρι κ βάλτο στη φωτιά να ψηθεί για αποστείρωση. Μετά κοψτο μονοκοπανιά σα σαμουράι ή αν δε φτάνεις πεσε σε κάποιον δικο σου. Το είχα κάνει στο γυμνάσιο με μυρμηγκια κ δούλεψε. :smt023
εγω δεν είμαι παλληκάρι, είμαι κοπελουδα και μάλιστα αδύναμη και ευαισθητη, ήρθε ώρα που μίσησα την ανημπορια μου και τον πόνο μου, μακάρι να είχα γεννηθεί πιο δυνατη
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αλητάκι88 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 23:16

εγω δεν είμαι παλληκάρι, είμαι κοπελουδα και μάλιστα αδύναμη και ευαισθητη, ήρθε ώρα που μίσησα την ανημπορια μου και τον πόνο μου, μακάρι να είχα γεννηθεί πιο δυνατη
Υποτίθεται ότι οι γυναίκες αντέχουν πιο πολύ τον πόνο. Πως γεννάνε παιδιά π.χ. και χωρίς επισκληρίδιο;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Yochanan έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:40
sys3x έγραψε: 21 Δεκ 2022, 21:30
Yochanan έγραψε: 21 Δεκ 2022, 15:32
Τι τρέχει στις φλέβες προσφάτως διεγραμμένης εβροβουλευτίνας από το κόμμα της νέας δημοκρατίας, γνωρίζεις;
??? :102:
Πύον.
:)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Δεκ 2022, 23:31
Αλητάκι88 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 23:16

Υποτίθεται ότι οι γυναίκες αντέχουν πιο πολύ τον πόνο. Πως γεννάνε παιδιά π.χ. και χωρίς επισκληρίδιο;
μακριά από μένα η γέννα και μόνο που το σκέφτομαι φριττω
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Yochanan έγραψε: 21 Δεκ 2022, 23:02
Αλητάκι88 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:47 ουφ ησύχασα τώρα κάπως, ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λες, οταν γυρίσω αύριο από την επέμβαση θα σου γράψω τα νέα μου, δεν το πιασα όμως, πότε τσούζει;
:smt023 εννοώ αν πας να σηκώσεις κάτι βαρύ ή να κανεις γυμναστική, αυτο αστο για λιγο διαστημα, θα σου πει ο γιατρός
Για κανα' δυβδόμαδο πρέπει μάλλον να απέχει. Μία για τα ράμματα, και άλλη μία για ασφάλεια, για να δεσει καλά η πληγη, κατι τετοιο. Θυμάμαι που το ειχαν πει στον πατερα μου ο οποιος αφαίρεσε δυο παρόμοιες πλατοκύστες/λιπώματα πριν κατι χρονια. Αλλά αυτόν ουτε τον πονούσαν, ούτε πύον,ούτε ανοιγαν απο μόνα τους ούτε τίποτα.
Απλώς ήταν δυο μικρά μπαλάκια-εξογκώματα στο χρωμα του δέρματος. Τα αφαίρεσε μονο και μόνο για αισθητικούς λόγους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 22 Δεκ 2022, 00:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono

Και 1-2 φορές τη μέρα θα πρέπει να αλλάζεις γάζες στα ράμματα, και αδιάβροχη γάζα κάθε φορά που θα κάνεις μπάνιο.
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

vantono έγραψε: 22 Δεκ 2022, 00:04 Και 1-2 φορές τη μέρα θα πρέπει να αλλάζεις γάζες στα ράμματα, και αδιάβροχη γάζα κάθε φορά που θα κάνεις μπάνιο.
οι γάζες δεν με πειράζουν, έχω τόσο καιρό με την φλεγμονή που κάνω κάθε μέρα αλλαγή και δεν θα χρειαστώ αδιάβροχες, μπάνιο τώρα θα κάνω μετά από ένα μηνα :g030:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

To θεμα ειναι να μην πεθανεις πανω στην επεμβαση σαν τη θεια μου τη Μεροπη,θεος χωρεστην,ολα τα αλλα βρισκονται.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
vantono

GoBack έγραψε: 22 Δεκ 2022, 00:46 To θεμα ειναι να μην πεθανεις πανω στην επεμβαση σαν τη θεια μου τη Μεροπη,θεος χωρεστην,ολα τα αλλα βρισκονται.
Και επίσης να μην πεθάνουν και οι άνθρωποι που θα βρισκονται τριγύρω της όλο αυτό τον καιρό, από τη μποχα, αν όντως τηρήσει αυτό για το μπάνιο μετά από μήνα, που είπε.
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

GoBack έγραψε: 22 Δεκ 2022, 00:46 To θεμα ειναι να μην πεθανεις πανω στην επεμβαση σαν τη θεια μου τη Μεροπη,θεος χωρεστην,ολα τα αλλα βρισκονται.
κι όμως, ειμαι ζωντανή :smt005:
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

vantono έγραψε: 22 Δεκ 2022, 01:21
Και επίσης να μην πεθάνουν και οι άνθρωποι που θα βρισκονται τριγύρω της όλο αυτό τον καιρό, από τη μποχα, αν όντως τηρήσει αυτό για το μπάνιο μετά από μήνα, που είπε.
δεν ξέρω πως και γιατί αλλά όταν μένω αλουστη, όχι μόνο δεν βρωμαω, αλλά μοσχομυριζω κιόλας :g030:
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

τελικά την έκανα την επέμβαση, ο γιατρός μου αφαίρεσε δύο κύστες και μου είπε ότι είναι ριζική η θεραπεία δεν θα ξαναβγούν, μ άρεσε τρελά η αίσθηση της ξυλοκαινης, δεν κατάλαβα καθόλου πόνο, μόνο το βράδυ που αναγκάστηκα να πάρω ένα ντεπον, τις επόμενες μέρες είμαι πολύ καλά
πρέπει να προσέχω να μη σηκώνω βάρη και να μην κάνω απότομες κινήσεις, σε 15 μερες θα πάω να μου βγάλει τα ράματα και όλα καλά
οι γιατροί ρε σεις πολύ γαματοι άνθρωποι είναι τελικά, κόβουν ράβουν και κάνουν πράγματα που εμείς αν τα δούμε ή θα λιποθυμισουμε η θα κάνουμε εμετό :romance-hearteyes:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”