Που προφανώς δεν πήρε χαμπάρι πως με την νέα επιστράτευση που ετοιμάζει ο Πούτλερ δεν ονομάζεται πια SMO αλλά war...nick έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:02Έχουν και ένα αμερικανό στρατηγό Douglas Mc Gregor που ονομάζει τον πόλεμο SMO.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 24 Δεκ 2022, 15:29πετρος έγραψε: 24 Δεκ 2022, 15:23 Στο μεταξυ υπαρχουν σοβαροι Αμερικανοι που αντιλαμβανονται που παει η ιστορια με τον γελοιο τυπο με τα κοντομανικα και τα φουτερ σαν '' μανατζερ στριπτιζαδικου'' https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/f ... me-to-dnt/![]()
![]()
Ήμουν περίεργος να δω ποιος αναφέρεται ως «σοβαρός Αμερικάνος» από το πορν νιουζ (αν και είχα μια υποψία)… δεν διαψεύστηκα. Ο Τάκερ είναι fan favorite των ψεκ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
https://m.902.gr/eidisi/apopseis-sholia ... ena-asteia
Κρύα αστεία των Ρώσων για τον πόλεμο.
Πώς το έλεγε ο Κουτσουμπας.
Αυτοί είστε.
Υ.Γ. όλοι οι ιμπεριαλιστές την ίδια φάτσα έχουν τελικά.
Κρύα αστεία των Ρώσων για τον πόλεμο.
Πώς το έλεγε ο Κουτσουμπας.
Αυτοί είστε.
Υ.Γ. όλοι οι ιμπεριαλιστές την ίδια φάτσα έχουν τελικά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Εμπεδοκλής
Τύπε μου. Δες τους αριθμούς. Από φιλοουκρανικές πηγές. Αν η Ουκρανία, από τις μεγαλύτερες χώρες παραγωγής και εξαγωγών όπλων έχει πάρει σε δέκα μήνες επίσημα μόνο σε όπλα 100+ δις και κλαίγεται για περισσότερα σκέψου τί συμβαίνει.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:17Διότι τα όπλα είναι… αναλώσιμαΕμπεδοκλής έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:13Να σε ρωτήσω κάτι; Αν τα πάει τόσο χάλια ο ρωσικός στρατός και τόσο καλά ο ουκρανικός στρατός γιατί συνεχώς ζητά και παίρνει νέα όπλα; Αν δεν έχεις απώλειες τότε δεν υπάρχει ανάγκη για νέα όπλα. Και εδώ οι δημοσιοποιημένη άμεση παροχή όπλων είναι 100+ δις ευρώ. Αν βάλεις και τα logistics, την κατασκοπεία και όσα όπλα δε δημοσιεύεται η παροχή τους μιλάμε για το budget του υπουργείου άμυνας της Ελλάδος για 20 χρόνια μαζί με τους μισθούς.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:04 Παραθέτω τις επιτυχίες του ρωσικού στρατού από τότε που ο κοντός έκανε επιστράτευση:
.; Τα πάει καλά ΕΠΕΙΔΗ παίρνει νέα όπλα.
- Libre arbitre
Πόσα ρολεξ έχει ο Πούτλερ;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
-
Η φωνή της Αληθειας
Μα τα όπλα τα χρησιμοποιεί, δεν τα παίρνουν για να τα κοιτάζουν, τι δεν καταλαβαίνεις; Ούτε έχει λάβει 100+ δις, τόσα τους έχουν υποσχεθεί συνολικά οι δυτικοί. Η παραγωγή όπλων (ιδίως προηγμένων οπλικών συστημάτων) δεν είναι γρήγορη υπόθεση, δεν γίνεται μαζικά, ούτε υπάρχουν ανάλογες γραμμές παραγωγής. Πχ οι ΗΠΑ έχουν την δυνατότητα να κατασκευάζουν 60 χιμαρς τον χρόνο. Οι ρώσοι (προ κυρώσεων) μπορούσαν να κατασκευάζουν κάτω από 20 ελικόπτερα ετησίως. Να μην πάμε στα αεροπλάνα που η Ρωσία μπορεί (ίσως) να κατασκευάσει τόσα Su που μετριούνται στο ένα χέρι. Όλο αυτό το ρωσικό και ουκρανικό υλικό που έχει γίνει μπάζα είναι αποθέματα 5-6 δεκαετιών.Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:27Τύπε μου. Δες τους αριθμούς. Από φιλοουκρανικές πηγές. Αν η Ουκρανία, από τις μεγαλύτερες χώρες παραγωγής και εξαγωγών όπλων έχει πάρει σε δέκα μήνες επίσημα μόνο σε όπλα 100+ δις και κλαίγεται για περισσότερα σκέψου τί συμβαίνει.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:17Διότι τα όπλα είναι… αναλώσιμαΕμπεδοκλής έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:13
Να σε ρωτήσω κάτι; Αν τα πάει τόσο χάλια ο ρωσικός στρατός και τόσο καλά ο ουκρανικός στρατός γιατί συνεχώς ζητά και παίρνει νέα όπλα; Αν δεν έχεις απώλειες τότε δεν υπάρχει ανάγκη για νέα όπλα. Και εδώ οι δημοσιοποιημένη άμεση παροχή όπλων είναι 100+ δις ευρώ. Αν βάλεις και τα logistics, την κατασκοπεία και όσα όπλα δε δημοσιεύεται η παροχή τους μιλάμε για το budget του υπουργείου άμυνας της Ελλάδος για 20 χρόνια μαζί με τους μισθούς.; Τα πάει καλά ΕΠΕΙΔΗ παίρνει νέα όπλα.
-
Η φωνή της Αληθειας
Αυτό που θα έπρεπε να σε προβληματίζει είναι γιατί συνεχίζουν οι δυτικοί να δίνουν όπλα; Μήπως βλέπουν ότι πιάνουν τόπο; Άμα έβλεπαν ότι οι ουκρανοί δεν τα καταφέρνουν, τι λες, θα συνέχιζαν να δίνουν;
- Bill Hicks
επαναλήψεις λόγω εορτών;
viewtopic.php?p=2396763#p2396763
να βάζεις 'Ε' στην πάνω γωνία σαν την ΕΡΤ!
άντε, καλή ξεκούραση αν παίρνεις κανα ρεπό.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Libre arbitre
είναι κανονικές replicationBill Hicks έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:44επαναλήψεις λόγω εορτών;
viewtopic.php?p=2396763#p2396763
να βάζεις 'Ε' στην πάνω γωνία σαν την ΕΡΤ!![]()
άντε, καλή ξεκούραση αν παίρνεις κανα ρεπό.![]()
-
Εμπεδοκλής
Τύπε μου, λίγο πιο πίσω έχω βάλει τις φιλοουκρανικές πηγές που βγάζουν την παραδοθείσα στρατιωτική βοήθεια στα 100+ δις μέχρι το Νοέμβριο. Αν οι Ουκρανοί δεν είχαν απώλειες σε προσωπικό και όπλα δε θα είχαν ανάγκη τέτοιου μεγέθους βοήθεια. Αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της επίσημα ανακοινωμένης βοήθειας; 100+ δις. Το νούμερο είναι τρομακτικό. Αν πάλι δεις αναλυτικά τα μεγέθη τότε ίσως καταλάβεις ότι οι φωτογραφίες και τα tweets προπαγάνδας δε δείχνουν την πραγματικότητα...Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:39Μα τα όπλα τα χρησιμοποιεί, δεν τα παίρνουν για να τα κοιτάζουν, τι δεν καταλαβαίνεις; Ούτε έχει λάβει 100+ δις, τόσα τους έχουν υποσχεθεί συνολικά οι δυτικοί. Η παραγωγή όπλων (ιδίως προηγμένων οπλικών συστημάτων) δεν είναι γρήγορη υπόθεση, δεν γίνεται μαζικά, ούτε υπάρχουν ανάλογες γραμμές παραγωγής. Πχ οι ΗΠΑ έχουν την δυνατότητα να κατασκευάζουν 60 χιμαρς τον χρόνο. Οι ρώσοι (προ κυρώσεων) μπορούσαν να κατασκευάζουν κάτω από 20 ελικόπτερα ετησίως. Να μην πάμε στα αεροπλάνα που η Ρωσία μπορεί (ίσως) να κατασκευάσει τόσα Su που μετριούνται στο ένα χέρι. Όλο αυτό το ρωσικό και ουκρανικό υλικό που έχει γίνει μπάζα είναι αποθέματα 5-6 δεκαετιών.Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:27Τύπε μου. Δες τους αριθμούς. Από φιλοουκρανικές πηγές. Αν η Ουκρανία, από τις μεγαλύτερες χώρες παραγωγής και εξαγωγών όπλων έχει πάρει σε δέκα μήνες επίσημα μόνο σε όπλα 100+ δις και κλαίγεται για περισσότερα σκέψου τί συμβαίνει.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:17
Διότι τα όπλα είναι… αναλώσιμα; Τα πάει καλά ΕΠΕΙΔΗ παίρνει νέα όπλα.
- Libre arbitre
https://twitter.com/KyivIndependent/sta ... SJ4MssAAAA
Πλέον δεν νομίζω να χάνουν τανκς οι Ρώσοι. Άλλωστε έχουν χάσει πάνω από 3 χιλιάδες από τα 3.300 που έχουν συνολικά.
Πλέον δεν νομίζω να χάνουν τανκς οι Ρώσοι. Άλλωστε έχουν χάσει πάνω από 3 χιλιάδες από τα 3.300 που έχουν συνολικά.
Νομίζω ότι το ρωσικό σχέδιο αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρο: θα σφυροκοπούν την Ουκρανία από αέρος για ολόκληρο το χειμώνα, θα συνεχίσουν να πετάνε στρατεύματα στην κρεατομηχανή του Μπαχμούτ για να σκοτώσουν όσο περισσότερους Ουκρανούς μπορούν και στα άλλα μέτωπα θα διατηρήσουν αμυντική στάση. Από τον Μάρτιο και μετά, θα πρέπει να περιμένουμε νέα ευρείας κλίμακας ρωσική επιθετική επιχείρηση (πολλοί λένε για Κίεβο αλλά μου φαίνεται δύσκολο). Λογικά ο Πούτιν ελπίζει ότι έως τότε, η Ουκρανία θα έχει μετατραπεί σε ερείπια και θα έχει ''μαλακώσει'' αρκετά ώστε να σημειώσουν οι Ρώσοι σημαντικά εδαφικά κέρδη και να αναγκαστούν οι Ουκρανοί να διαπραγματευτούν.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Libre arbitre
Ελπίζει αλλά μέχρι κι ο Πούτλερ βλέπει την πιθανή ήττα του. Απλά προσπαθεί να την παρατείνει όσο μπορεί για να κερδίσει χρόνο παραμονής στην εξουσία.
-
Η φωνή της Αληθειας
Μάλλον έτσι είναι. Το ερώτημα είναι με τι θα επιχειρήσει επιθετική επιχείρηση, με επίστρατους; Εννοείται ότι οι ουκρανοί (και οι δυτικοί) δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Μόλις παγώσει το έδαφος πιθανώς να δούμε ουκρανικές κινήσεις σε άλλα μέτωπα εκτός Μπαχμούτ. Τι θα κάνουν οι ρώσοι, θα τραβήξουν στρατό από το Μπαχμούτ ή θα αναγκαστούν σε οπισθοχώρηση όπως στις Χερσώνα/Χάρκοβο; Εκτός από ημι-άχρηστους επίστρατους, δεν φαίνεται να τους έχουν μείνει σοβαρές επαγγελματικές ομάδες για να ρίξουν στην μάχη.Scouser έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:54 Νομίζω ότι το ρωσικό σχέδιο αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρο: θα σφυροκοπούν την Ουκρανία από αέρος για ολόκληρο το χειμώνα, θα συνεχίσουν να πετάνε στρατεύματα στην κρεατομηχανή του Μπαχμούτ για να σκοτώσουν όσο περισσότερους Ουκρανούς μπορούν και στα άλλα μέτωπα θα διατηρήσουν αμυντική στάση. Από τον Μάρτιο και μετά, θα πρέπει να περιμένουμε νέα ευρείας κλίμακας ρωσική επιθετική επιχείρηση (πολλοί λένε για Κίεβο αλλά μου φαίνεται δύσκολο). Λογικά ο Πούτιν ελπίζει ότι έως τότε, η Ουκρανία θα έχει μετατραπεί σε ερείπια και θα έχει ''μαλακώσει'' αρκετά ώστε να σημειώσουν οι Ρώσοι σημαντικά εδαφικά κέρδη και να αναγκαστούν οι Ουκρανοί να διαπραγματευτούν.
Φαντάζομαι ότι αξιοποιούν τον χειμώνα και για την εκπαίδευση επιστράτων και γενικώς για την αναδιοργάνωση των δυνάμεών τους. Οι Ουκρανοί δεν πρέπει να αφήσουν τον χειμώνα να περάσει ανεκμετάλλευτος, πρέπει να διατηρήσουν την πίεση στους Ρώσους. Οι καλύτερες επιλογές είναι είτε μια προσπάθεια να περάσουν στην ανατολική πλευρά του Δνείπερου, είτε να καταλάβουν ένα περιορισμένο κομμάτι ρωσικού εδάφους.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 24 Δεκ 2022, 17:05Μάλλον έτσι είναι. Το ερώτημα είναι με τι θα επιχειρήσει επιθετική επιχείρηση, με επίστρατους; Εννοείται ότι οι ουκρανοί (και οι δυτικοί) δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Μόλις παγώσει το έδαφος πιθανώς να δούμε ουκρανικές κινήσεις σε άλλα μέτωπα εκτός Μπαχμούτ. Τι θα κάνουν οι ρώσοι, θα τραβήξουν στρατό από το Μπαχμούτ ή θα αναγκαστούν σε οπισθοχώρηση όπως στις Χερσώνα/Χάρκοβο; Εκτός από ημι-άχρηστους επίστρατους, δεν φαίνεται να τους έχουν μείνει σοβαρές επαγγελματικές ομάδες για να ρίξουν στην μάχη.Scouser έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:54 Νομίζω ότι το ρωσικό σχέδιο αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρο: θα σφυροκοπούν την Ουκρανία από αέρος για ολόκληρο το χειμώνα, θα συνεχίσουν να πετάνε στρατεύματα στην κρεατομηχανή του Μπαχμούτ για να σκοτώσουν όσο περισσότερους Ουκρανούς μπορούν και στα άλλα μέτωπα θα διατηρήσουν αμυντική στάση. Από τον Μάρτιο και μετά, θα πρέπει να περιμένουμε νέα ευρείας κλίμακας ρωσική επιθετική επιχείρηση (πολλοί λένε για Κίεβο αλλά μου φαίνεται δύσκολο). Λογικά ο Πούτιν ελπίζει ότι έως τότε, η Ουκρανία θα έχει μετατραπεί σε ερείπια και θα έχει ''μαλακώσει'' αρκετά ώστε να σημειώσουν οι Ρώσοι σημαντικά εδαφικά κέρδη και να αναγκαστούν οι Ουκρανοί να διαπραγματευτούν.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron