Την είδηση τη δινει ο καλός δημοσιογράφος - και συνεργάτης της Γιαμαλη στο ΚΟΝΤΡΑ - Χρήστος Αβραμίδης
https://twitter.com/chris_avramidis/sta ... 3o6P12SluA
Λείπει ένας τέτοιος δημοσιογράφος απ την ΕΡΤ
Είναι όπως λέμε για του ταξιτζήδες ''συμπαθής συνομοταξία''neon imposter έγραψε: 24 Δεκ 2022, 10:35 πολύ ωραία φράση το καλός δημοσιογράφος
γενικά καλός συνάδελφος κλπ
Εχω την εντύπωση ότι πολύ πιο τέλεια εποχή είναι το καλοκαίρι, αλλά μπορεί και όχι.stergiosbik έγραψε: 24 Δεκ 2022, 10:33 Μια χαρα.
Με δεδομενο οτι ολοι οι φοιτητες λειπουν για τις γιορτες,ειναι η τελεια εποχη για τετοια συντηρηση μιας και μπορουν και στην πραξη,λογω κρυου,να δοκιμασουν την επιτυχια της επεμβασης.
Σκουξτε κοκκινα φασισταρια.
Φοιτητικές εστίες ΕΜΠ: Κλείνουν την σίτιση για καλοκαίρι - Χωρίς φαγητό οι φοιτητές που θα μείνουν πίσωAlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:01Εχω την εντύπωση ότι πολύ πιο τέλεια εποχή είναι το καλοκαίρι, αλλά μπορεί και όχι.stergiosbik έγραψε: 24 Δεκ 2022, 10:33 Μια χαρα.
Με δεδομενο οτι ολοι οι φοιτητες λειπουν για τις γιορτες,ειναι η τελεια εποχη για τετοια συντηρηση μιας και μπορουν και στην πραξη,λογω κρυου,να δοκιμασουν την επιτυχια της επεμβασης.
Μη προσπαθείς να εκμαιεύσεις αντίλογο από μένα, γιατί δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ τους εν λόγω. Αλλά το ξέρεις ότι υπάρχει αντίλογος. Το ένα είναι για συντήρηση κεντρικής θέρμανσης, το άλλο είναι για σίτιση.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:25Φοιτητικές εστίες ΕΜΠ: Κλείνουν την σίτιση για καλοκαίρι - Χωρίς φαγητό οι φοιτητές που θα μείνουν πίσωAlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:01Εχω την εντύπωση ότι πολύ πιο τέλεια εποχή είναι το καλοκαίρι, αλλά μπορεί και όχι.stergiosbik έγραψε: 24 Δεκ 2022, 10:33 Μια χαρα.
Διεκδικούμε:
Να εξασφαλιστεί άμεσα η σίτιση για όλους τους εστιακούς φοιτητές που θα παραμείνουν στην εστία το καλοκαίρι.
Αύξηση της χρηματοδότησης στο ύψος των αναγκών.
Έξω οι εργολάβοι από τις εστίες.
Σταθερό, επαρκές και μόνιμο προσωπικό στις εστίες, στην ευθύνη του κράτους με όλα τα απαραίτητα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Καμία σκέψη για ΣΔΙΤ και ενοίκια στις εστίες.
Περισσότερα εδώ
https://left.gr/news/foititikes-esties- ... es-poy-tha
Αν δεν κάνω λάθος η κεντρική θέρμανση αφορά και στον κλιματισμό, δεν πρόκειται για σόμπες.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:49Μη προσπαθείς να εκμαιεύσεις αντίλογο από μένα, γιατί δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ τους εν λόγω. Αλλά το ξέρεις ότι υπάρχει αντίλογος. Το ένα είναι για συντήρηση κεντρικής θέρμανσης, το άλλο είναι για σίτιση.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:25Φοιτητικές εστίες ΕΜΠ: Κλείνουν την σίτιση για καλοκαίρι - Χωρίς φαγητό οι φοιτητές που θα μείνουν πίσωAlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:01
Εχω την εντύπωση ότι πολύ πιο τέλεια εποχή είναι το καλοκαίρι, αλλά μπορεί και όχι.
Διεκδικούμε:
Να εξασφαλιστεί άμεσα η σίτιση για όλους τους εστιακούς φοιτητές που θα παραμείνουν στην εστία το καλοκαίρι.
Σταθερό, επαρκές και μόνιμο προσωπικό στις εστίες, στην ευθύνη του κράτους με όλα τα απαραίτητα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Περισσότερα εδώ
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 17:06Αν δεν κάνω λάθος η κεντρική θέρμανση αφορά και στον κλιματισμό, δεν πρόκειται για σόμπες.AlienWay έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:49Μη προσπαθείς να εκμαιεύσεις αντίλογο από μένα, γιατί δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ τους εν λόγω. Αλλά το ξέρεις ότι υπάρχει αντίλογος. Το ένα είναι για συντήρηση κεντρικής θέρμανσης, το άλλο είναι για σίτιση.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2022, 16:25
Φοιτητικές εστίες ΕΜΠ: Κλείνουν την σίτιση για καλοκαίρι - Χωρίς φαγητό οι φοιτητές που θα μείνουν πίσω
Διεκδικούμε:
Περισσότερα εδώ
Και η σίτιση δεν λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν το λέω αντιδραστικά για τις παροχές που πρέπει να υπάρχουν στις φοιτητικές εστίες, είμαι σαφέστατα υπέρ. Αλλά ξέρω συγκεκριμένες περιπτώσεις, που οι εστίες χρησιμοποιούνται ως φρη ξενοδοχεία και από παιδγιά που κάθε άλλο παρά οικονομικά προβλήματα έχουν, ενώ οι δικαιούχοι είναι αλλού. Και δεν θεωρώ ότι είναι η εξαίρεση.