Gherschaagk έγραψε: 23 Δεκ 2022, 15:44
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2022, 15:36
Gherschaagk έγραψε: 23 Δεκ 2022, 15:18
Τα νήματα συγχωνεύτηκαν.
Ευτυχώς που το είπε στους γονείς του. Τουλάχιστον σταμάτησε η κακοποίηση.
Έχω την εντύπωση ότι δεν το είπε αυτός στους γονείς του αλλά διέρρευσε από τα παιδιά που είχαν δει τα βίντεο. Μπορεί να κάνω λάθος.
Πώς είναι δυνατόν να βιάζεται επί έναν μήνα + ένα παιδί 15 χρονών και οι γονείς να το μαθαίνουν από άλλους;
Πρέπει να δοθούν τα ονόματά τους στην δημοσιότητα. Και πρέπει να αρχίσει να πέφτει ξύλο, είτε μιλάμε για ανηλίκους εγκληματίες είτε για ενηλίκους. Κάπου έχει χαθεί η μπάλα.
Aυτά που γράφεις -και δεν είσαι η μόνη- είναι εκτός τόπου και χρόνου και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά.
Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα περιστατικά είναι η πιο ξεκάθαρη απάντηση στις ευαισθητοποιημένες προσεγγίσεις και στην αποτελεσματικότητα τους.
Εγώ που είμαι πρακτικός άνθρωπος, προτείνω κάτι πιο απλό. Βραχιολάκια που να αρχίζουν τα ιου ιου σαν συναγερμός κάθε φορά που τα παιδγιά χρησιμοποιούν διαδίκτυο με υπολογιστές ή κινητό. Θα πάθουν τέτοιο ταράκουλο, που θα αρχίσουν να ουρλιάζουν το βράδυ, οπότε ή θα καταλήξουν σε κάποιο καταφύγιο σκύλων ή σε κάποια πτέρυγα βαριών περιπτώσεων ψυχιατρείου και θα ησυχάσουν οι υπόλοιποι για κάποια χρόνια.