Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 09:56εισαι πολιτικαλ ινκορεκτ. θα μπορουσε να ειναι και γυναικεια πουτσα η και αφυλη πουτσα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2018, 18:59 Αν κοιτάξεις πολύ προσεκτικά όμως, μοιάζει λίγο με ομοίωμα ανδρικής πούτσας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεξουαλικες αποριες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεξουαλικες αποριες
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Το μεγαλο ερωτημα ειναι, εαν ακομα και μετα απο αλλαγη ταυτοτητας, μετα τα 50 ετη πρεπει να παει για ελεγχο προστατη; Δηλαδη σκεψου, "κυρια Ευανθια εχετε υπερπλασια προστατη".Ορέστης 35 έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:45Αυτο ειναι νομικη απορια.Spiros252 έγραψε: 11 Οκτ 2018, 10:13 Μπορεί κάποιος που γεννήθηκε ως άντρας, να λάβει γυναικεία ταυτότητα με διαδικασία (νομική) αλλαγής φύλου ενώ φέρει ανδρικό μόριο;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Ορέστης 35
Που ειναι το προβλημα;Nostalgia έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:52Το μεγαλο ερωτημα ειναι, εαν ακομα και μετα απο αλλαγη ταυτοτητας, μετα τα 50 ετη πρεπει να παει για ελεγχο προστατη; Δηλαδη σκεψου, "κυρια Ευανθια εχετε υπερπλασια προστατη".Ορέστης 35 έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:45Αυτο ειναι νομικη απορια.Spiros252 έγραψε: 11 Οκτ 2018, 10:13 Μπορεί κάποιος που γεννήθηκε ως άντρας, να λάβει γυναικεία ταυτότητα με διαδικασία (νομική) αλλαγής φύλου ενώ φέρει ανδρικό μόριο;
- blackpaint
Σου ακουγεται φυσιολογικο;Ορέστης 35 έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:56Που ειναι το προβλημα;Nostalgia έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:52Το μεγαλο ερωτημα ειναι, εαν ακομα και μετα απο αλλαγη ταυτοτητας, μετα τα 50 ετη πρεπει να παει για ελεγχο προστατη; Δηλαδη σκεψου, "κυρια Ευανθια εχετε υπερπλασια προστατη".
Δε μιλάμε για εσένα, εσύ παρέδιδες μαθήματα και στον τζον χολμς.blackpaint έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:57δεν ειναι δα και τοσο σπανιο, με τον καταλληλο ερεθισμο πολλες μπορουν να χυσουν ετσι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ξέρω γω τι θα πει φυσιολογικό;
Είχα έναν θείο αρρωστοφόβο, ο οποίος κάθε φορά που άκουγε γυναίκες να συζητάνε για τα γυναικολογικά τους, μετά ήθελε να πάει να κάνει σαλπιγγογραφία
Είχα έναν θείο αρρωστοφόβο, ο οποίος κάθε φορά που άκουγε γυναίκες να συζητάνε για τα γυναικολογικά τους, μετά ήθελε να πάει να κάνει σαλπιγγογραφία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- blackpaint
τονιζω τον καταλληλο ερεθισμο. Καποτε τον χρησιμοποιουσαν ως θεραπεια οι ψυχιατροι.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:59Δε μιλάμε για εσένα, εσύ παρέδιδες μαθήματα και στον τζον χολμς.blackpaint έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:57δεν ειναι δα και τοσο σπανιο, με τον καταλληλο ερεθισμο πολλες μπορουν να χυσουν ετσι.
Τωρα οι νατσουραλ που τ αμολανε με πιο ηπια μεσα, ναι, αυτες ειναι σπανιοτερες.
Η εγω ειμαι τυχερος.
Ωραιες εποχες ζουμε, ο Βαγγελης με τις πολυκυστικες ωοθηκες και η Ευανθια με το ανεβασμενο PSA....
- Cecily Anne
Έχω εμπνευστει να κάνω νήμα με VIP προσωπικότητες και να τους ξαναβαφτίζω.
Εσένα θα σε πω Πολυεργαλείο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
Εδω να προσθεσω πως ενας απο τους μυθους της πατριαρχικης αφηγησης της σεξουαλικοτητας ειναι η γυναικεια ψυχροτητα.
Δεν εισαι τυχερός, είσαι μάστορας.blackpaint έγραψε: 11 Οκτ 2018, 17:01τονιζω τον καταλληλο ερεθισμο. Καποτε τον χρησιμοποιουσαν ως θεραπεια οι ψυχιατροι.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:59Δε μιλάμε για εσένα, εσύ παρέδιδες μαθήματα και στον τζον χολμς.blackpaint έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:57
δεν ειναι δα και τοσο σπανιο, με τον καταλληλο ερεθισμο πολλες μπορουν να χυσουν ετσι.
Τωρα οι νατσουραλ που τ αμολανε με πιο ηπια μεσα, ναι, αυτες ειναι σπανιοτερες.
Η εγω ειμαι τυχερος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Πολυεργαλείο-Σκάνερblackpaint έγραψε: 11 Οκτ 2018, 17:04 Εδω να προσθεσω πως ενας απο τους μυθους της πατριαρχικης αφηγησης της σεξουαλικοτητας ειναι η γυναικεια ψυχροτητα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μόνο που δεν είναι οργασμός.blackpaint έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:57δεν ειναι δα και τοσο σπανιο, με τον καταλληλο ερεθισμο πολλες μπορουν να χυσουν ετσι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
ν'αλλαζεις χερι.Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Οκτ 2018, 21:12 Τον έχω στραβό σαν τοξωτο γιοφύρι και γέρνει και αριστερά. Τι να κάνω;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
-
- 4 Απαντήσεις