Υπάρχει λογική στις επιλογές τους - ο γάτος είναι ακατάλληλος για σύντροφος ζωής για παρτ ταιμ απασχόληση είναι προτιμητέος.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:07 Γατος συν το εμφανίσιμος αναφέρθηκε.
Μωρε Αγι μου έχω δει γάτους και γάτους που γίνονται κουνέλια, άστο. Υπάρχει μωρε λογική στον έρωτα;
Υπάρχει ένας μύθος που λένε οτι κάποτε κάποιος πάρα πολύ έξυπνος, δε πιανόταν μαλάκας με τίποτα, έψαχναν θεοί και άνθρωποι πως θα τον δουλέψουν έστω μια φορά, πετάχτηκε νομίζω ο συνονόματος μου Ερμής και είπε την ιδεά να του στείλουν τον Έρωτα.
Case closed
το παράδειγμα που ειπα για τον αμόρφωτο που παντρεύεται την ωραία του σχολείου δεν είναι ορισμός για τον "γατο", ήταν το γιατί κακοπαντρεύονται ΄πολλές που στο σχολείο είναι πολύ όμορφες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά για παρτ τάιμ προτιμούν κάποιον εντελώς μέτριο και κάτω, αν πουμε οτι κάποιες παίζουν έτσι. Καθαρά για λόγους κινδύνου.Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:10
Υπάρχει λογική στις επιλογές τους - ο γάτος είναι ακατάλληλος για σύντροφος ζωής για παρτ ταιμ απασχόληση είναι προτιμητέος.
δεν ειναι τυχαίο οτι τα κέρατα παίζουν κυρίως με ποιο ασχημους/ες, χαζους/ες, αφραγκους/ες κλπ κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 11 Οκτ 2018, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γάτος + εμφανίσιμος σημαίνει ότι θα φας τρελό κέρατο, θα κολλήσεις του κόσμου τις αρρώστιες και θα σε πείσει κι όλας πως τις κόλλησες απ την τουαλέτα του ρεστοράν που πήγατε προψες. Δεν ισχύει για όλους τους γάτους-εμφανίσιμους
δε μπορεσα να βγαλω ακρη
θελεις να με βοηθησεις να καταλαβω;
- Cecily Anne
Το ψήνεις να μη σε πιάσει αμόκ μέχρι το βράδυ σήμερα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τι να σου πω ; Ρωτησε αυτες που σου λένε οτι δεν θέλουν γάτους το γιατί .Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:12Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά για παρτ τάιμ προτιμούν κάποιον εντελώς μέτριο και κάτω, αν πουμε οτι κάποιες παίζουν έτσι. Καθαρά για λόγους κινδύνου.Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:10
Υπάρχει λογική στις επιλογές τους - ο γάτος είναι ακατάλληλος για σύντροφος ζωής για παρτ ταιμ απασχόληση είναι προτιμητέος.
δεν ειναι τυχαίο οτι τα κέρατα παίζουν κυρίως με ποιο ασχημους/ες, χαζους/ες, αφραγκους/ες κλπ κλπ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγω ειμαι 37. Τα εχω με μια 61αρα γυναικαρα , και ειχα παραλληλα σχεση με μια 53 κι αυτη πολυ καλη, ενω το ξερανε και οι δύο. Αυτο ειναι το καλο με τις πιο μεγαλες. Δεν στα ζαλιζουν με δεσμευσεις, παντρειες, παιδια,ζηλειες, οπως και με μονογαμιες, γιατι ενταξει, ξερουν τι παιζει, κι ετσι εισαι κουλ. Βεβαια κι αυτες οτι θελουν κανουν αν θελήσουν με αλλους, δεν το συζητω. απλά οι γυναικες αν εχουν κατι που τους αρεσει, σπανιως πανε αλλού. Εμεις εχουμε το μισο μυαλό κάτω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 11 Οκτ 2018, 16:20, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Cecily Anne
Αν την πείσει για όλα αυτά, δεν είναι αυτός ο γάτος, απλά η άλλη ηλίθια.Ίφιδα έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:13 Γάτος + εμφανίσιμος σημαίνει ότι θα φας τρελό κέρατο, θα κολλήσεις του κόσμου τις αρρώστιες και θα σε πείσει κι όλας πως τις κόλλησες απ την τουαλέτα του ρεστοράν που πήγατε προψες. Δεν ισχύει για όλους τους γάτους-εμφανίσιμους
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ο θλιβερός σε μυστικη αποστολή;
Ευτυχώς δεν υπάρχουν τέτοιεςCecily Anne έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:18 Αν την πείσει για όλα αυτά, δεν είναι αυτός ο γάτος, απλά η άλλη ηλίθια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 11 Οκτ 2018, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρωτησα και έχω πάρει απο όλους την ίδια απάντηση, ήθελα όμως να δω και την άποψη εδω στο πχώρουμ, η οποία είναι ίδια τελικά.Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:16
Τι να σου πω ; Ρωτησε αυτες που σου λένε οτι δεν θέλουν γάτους το γιατί .
για γάτους συν εμφανίσιμους ξαναλέω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
καμία δεν στα ζαλιζει σε καμία ηλικία - εξαρτάται από εμας και που μας κατατάσσουν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:18Εγω ειμαι 37. Τα εχω με μια 61αρα γυναικαρα , και ειχα παραλληλα σχεση με μια 53 κι αυτην πολυ καλη, ενω το ξερανε και οι δύο. Αυτο ειναι το καλο με τις πιο μεγαλες. Δεν στα ζαλιζουν με δεσμευσεις, παντρειες, παιδια,ζηλειες, οπως και με μονογαμιες, γιατι ενταξει, ξερουν τι παιζει, κι ετσι εισαι κουλ. Βεβαια κι αυτες οτι θελουν κανουν αν θελήσουν με αλλους, δεν το συζητω. απλά οι γυναικες αν εχουν κατι που τους αρεσει, σπανιως πανε αλλού. Εμεις εχουμε το μισο μυαλό κάτω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:12
Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά για παρτ τάιμ προτιμούν κάποιον εντελώς μέτριο και κάτω, αν πουμε οτι κάποιες παίζουν έτσι. Καθαρά για λόγους κινδύνου.
μιλας με τοση σιγουρια που θελω να μαθω που την στηριζεις
γυναικα να ησουν παλι θα ελεγα δε μπορει να ξερεις τι θελουν οι αλλες
μου φαινεται οτι εισαι υπερβολικος
Ο πραγματικός ο γάτος όμως δε θα σ αφήσει να καταλάβεις πόσο γάτος είναι.
Εμπιστεύομαι μόνο τα στατιστικά μου - πάντα βασισμένα σε γεγονότα κ πράξεις αναμφισβήτητα.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:20Ρωτησα και έχω πάρει απο όλους την ίδια απάντηση, ήθελα όμως να δω και την άποψη εδω στο πχώρουμ, η οποία είναι ίδια τελικά.Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:16
Τι να σου πω ; Ρωτησε αυτες που σου λένε οτι δεν θέλουν γάτους το γιατί .
για γάτους συν εμφανίσιμους ξαναλέω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ποιος υποτίθεται είναι ο γάτος; Εννοώ τι χαρακτηριστικά υποτίθεται έχει;ο όμορφος,αλανιάρης με πολλές γκόμενες και που κερατώνει χωρίς να τον παίρνουν χαμπάρι;Ίφιδα έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:23 Ο πραγματικός ο γάτος όμως δε θα σ αφήσει να καταλάβεις πόσο γάτος είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1059 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-