Μονο οι κακοήθεις καχύποπτοι οι υπόλοιποι θα υποθέσουν κατι σαν '' θα θέλει αν ελέγξει αν ταιριάζουν αστρολογικά καί τα Ε9 μας η αν είναι θετικό το φενγκ σουι των ακινήτων''
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
θα το πάω παραπίσω και θα τον ρωτήσω εάν οι απογοητευμένοι με το έργο τους άγγελοι το δείχνουν ή φοβούνται την απόλυσηbluerose έγραψε: 11 Οκτ 2018, 15:16Tarkovsky έγραψε: 11 Οκτ 2018, 15:14και τι λένε για τους αγγέλους που το κάνουν επίτηδες επειδή ζηλεύουν;bluerose έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:53 Ορισμένοι πνευματικοί, βλέπουν τον φύλακα άγγελο του καθένα
Αν ήταν απογοητευμένος ο άγγελος σου, θα τις έλεγε κάτι ο πνευματικός χωρίς να σε προσβάλλει και να ορίστε.
Δε ξέρω έτσι λενε
Μη με μπερδεύεις
Το άκουσα και το έγραψα
Ρώτα μητροπολιτη
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Αυτό το έχω ξανακούσει και απο αρκετές γυναίκες. Γιατί όμως; Υποτίθεται αυτός είναι ο στόχοςΥδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 13:20
Το 90% των εμφανισιμων αντρων ειναι μπουφοι.
Εμφανισιμος και γατος- stay away
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μου θύμησες έναν φορουμιτη που είχαμε επαφές και του λέω να σου κάνω μια ερώτηση προσωπική και μου λέει "ρώτησέ με ότι θέλεις εκτός από το εκκαθαριστικό μου και τι μισθό παίρνω" και το εννοούσεΑγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 15:18Μονο οι κακοήθεις καχύποπτοι οι υπόλοιποι θα υποθέσουν κατι σαν '' θα θέλει αν ελέγξει αν ταιριάζουν αστρολογικά καί τα Ε9 μας η αν είναι θετικό το φενγκ σουι των ακινήτων''
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Η εξηγηση ειναι πολυ απλη.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 15:47Αυτό το έχω ξανακούσει και απο αρκετές γυναίκες. Γιατί όμως; Υποτίθεται αυτός είναι ο στόχοςΥδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 13:20
Το 90% των εμφανισιμων αντρων ειναι μπουφοι.
Εμφανισιμος και γατος- stay away
Οσο πιο ωραιος ειναι καποιος,,τοσο μικροτερη προσπαθεια καταβαλλει για να βελτιωθει στους περισσοτερους τομεις της ζωης του.
Αυτο συμβαινει γιατι η ανθρωπινη φυση φαινεται να υπακουει στην καταναλωση ελαχιστης ενεργειας για την επιτευξη ενος στοχου.
Με λιγα λογια, καποιος που επιτυγχανει τους στοχους τουσχετικα ευκολα - λογω εμφανισης-, τεινει να ελαχιστοποιει την προσπαθεια προσωπικης βελτιωσης.
Αντιθετα, οσοι δυσκολευονται να επιτυχουν το στοχο τους, επιστρατευουν εναλλακτικα οπλα, αναπτυσσουν εναλλακτικες τακτικες κ.ο.κ.
Πρακτικο παραδειγμα:
Δεν εχεις παρατηρησει οτι συνηθως οι πιο ομορφες του σχολειου «κακοπαντρευονται»?
(σε αντιθεση με «ασχημουλες» που βαζουν συγκεκριμενους στοχους και κατα κανονα τους επιτυγχανουν).
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Το Εμφανίσιμος συν γάτος ίσον stay away του Μερκ δε κατάλαβα. Και δε το έχω ακουσει μόνο απο αυτόν αλλά και απο γυναίκες.
ναι το έχω παρατηρήσει και έχει εξήγηση, όχι μόνο αυτό περι της μη βελτίωσης αλλά επειδή μικρές έχουν αρκετούς θαυμαστές, καταλήγουν με τον πιο μόρτη της εποχής(συνήθως καμια δεκαρια χρόνια παραπάνω) ο οποίος είναι ως συνήθως αμόρφωτος, βλάκας και καλά αλανάκος, μικρές αυτές και άβγαλτες πιστεύουν οτι θα τους τρέφει μια ζωή ο έρωτας, βλάκας αυτός δε τον νοιάζει το αύριο, έδεσε το γλυκό.
ναι το έχω παρατηρήσει και έχει εξήγηση, όχι μόνο αυτό περι της μη βελτίωσης αλλά επειδή μικρές έχουν αρκετούς θαυμαστές, καταλήγουν με τον πιο μόρτη της εποχής(συνήθως καμια δεκαρια χρόνια παραπάνω) ο οποίος είναι ως συνήθως αμόρφωτος, βλάκας και καλά αλανάκος, μικρές αυτές και άβγαλτες πιστεύουν οτι θα τους τρέφει μια ζωή ο έρωτας, βλάκας αυτός δε τον νοιάζει το αύριο, έδεσε το γλυκό.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 45ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- Cecily Anne
Κολόμπα ρε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γατος = μη ελέγξιμος= μη επιθυμητο χαρακτηριστικό = θα την δουλευουν οι αλλες - φιλες για την αποτυχία τηςΕρμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:01 Το Εμφανίσιμος συν γάτος ίσον stay away του Μερκ δε κατάλαβα. Και δε το έχω ακουσει μόνο απο αυτόν αλλά και απο γυναίκες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιατί
"ήταν ένας ΄γατος, μαύρος, πονηρός,
κάθε που εβράδιαζε ντύνονταν γαμπρός
τα μαλλιά του έκανε λίγο κατσαρά
κι ένα κόκκινο παπιόν φορούσε στην ουρά
Σε κάθε σπίτι πήγαινε όπου έβλεπε καπνό
ζητούσε τα κορίτσια δήθεν για σκοπό
κι αυτές άλλο δε θέλανε φορούσαν νυφικά
κάλιο μ’ ένα γάτο παρά με κοιλαρά
Μα όπως είπα στην αρχή ο γάτος πονηρός
βόλευε τα κορίτσια και γίνονταν καπνός
με τόση καρπερότητα αχ να `χα μια σταλιά
γέμισαν τα ιδρύματα με μπάσταρδα γατιά¨
"ήταν ένας ΄γατος, μαύρος, πονηρός,
κάθε που εβράδιαζε ντύνονταν γαμπρός
τα μαλλιά του έκανε λίγο κατσαρά
κι ένα κόκκινο παπιόν φορούσε στην ουρά
Σε κάθε σπίτι πήγαινε όπου έβλεπε καπνό
ζητούσε τα κορίτσια δήθεν για σκοπό
κι αυτές άλλο δε θέλανε φορούσαν νυφικά
κάλιο μ’ ένα γάτο παρά με κοιλαρά
Μα όπως είπα στην αρχή ο γάτος πονηρός
βόλευε τα κορίτσια και γίνονταν καπνός
με τόση καρπερότητα αχ να `χα μια σταλιά
γέμισαν τα ιδρύματα με μπάσταρδα γατιά¨
- omg kai 3 lol
Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:01 Το Εμφανίσιμος συν γάτος ίσον stay away του Μερκ δε κατάλαβα. Και δε το έχω ακουσει μόνο απο αυτόν αλλά και απο γυναίκες.
αυτος δεν ειναι ο ορισμος του "γατου" αλλα του μγτοw..
Γατος συν το εμφανίσιμος αναφέρθηκε.
Μωρε Αγι μου έχω δει γάτους και γάτους που γίνονται κουνέλια, άστο. Υπάρχει μωρε λογική στον έρωτα;
Υπάρχει ένας μύθος που λένε οτι κάποτε κάποιος πάρα πολύ έξυπνος, δε πιανόταν μαλάκας με τίποτα, έψαχναν θεοί και άνθρωποι πως θα τον δουλέψουν έστω μια φορά, πετάχτηκε νομίζω ο συνονόματος μου Ερμής και είπε την ιδεά να του στείλουν τον Έρωτα.
Case closed
Μωρε Αγι μου έχω δει γάτους και γάτους που γίνονται κουνέλια, άστο. Υπάρχει μωρε λογική στον έρωτα;
Υπάρχει ένας μύθος που λένε οτι κάποτε κάποιος πάρα πολύ έξυπνος, δε πιανόταν μαλάκας με τίποτα, έψαχναν θεοί και άνθρωποι πως θα τον δουλέψουν έστω μια φορά, πετάχτηκε νομίζω ο συνονόματος μου Ερμής και είπε την ιδεά να του στείλουν τον Έρωτα.
Case closed
το παράδειγμα που ειπα για τον αμόρφωτο που παντρεύεται την ωραία του σχολείου δεν είναι ορισμός για τον "γατο", ήταν το γιατί κακοπαντρεύονται ΄πολλές που στο σχολείο είναι πολύ όμορφες.
- Cecily Anne
Επίσης, εφόσον κατά 90% θα το φας το κέρατο, φάτο από μια/έναν ωραία/ο τουλάχιστον.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
καλησπεραΕρμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 16:01
πολυ ενδιαφερουσα η θεωρια σου,την στηριζεις καπου;
απο προσωπικη εμπειρια βλεπω οτι δεν ισχυει,τοσο απο μενα
οσο και απο φιλους,
για παραδειγμα εχω πολυ καλο φιλο,γιατρο,νεφρολο απο ΑΠΘ που πηγαινει αποκλειστικα και μονο με φοιτητριες
θα τον χαρακτηριζες αμορφωτο;
Διάβασε καλύτερα αυτό που έγραψα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1059 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος