Έκανα laserkongrosian έγραψε: 21 Δεκ 2022, 21:31δεν πιστεύω να σου έπιασε τον κώλο ε;southern έγραψε: 21 Δεκ 2022, 21:30Έκανα επέμβαση σε ιδιώτη γιατί αν περίμενα να βρω σειρά στο δημοσιο νοσοκομείο...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κύστη κοκκυγα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κύστη κοκκυγα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν αντιλήφθηκα εγκαίρως το νήμα...
Πριν από αρκετά χρόνια είχα εμφανίσει κύστη κόκκυγος που είχε πρηστεί σε σημείο να μην μπορώ να καθίσω καν και να πονάω πολύ. Ο γιατρός εντόπισε 3, παρακαλώ, συρίγγια! Παρ' όλ' αυτά όμως μου έδωσε συντηρητική αγωγή και συγκεκριμένα αντιβίωση για κάποιο διάστημα και απολυμαντικά σαπούνια για την περιοχή την οποία θα έπρεπε να ξυρίζω για μερικές εβδομάδες. Η θεραπεία πέτυχε, η κύστη πέρασε εντελώς και τώρα, μετά από 15+ χρόνια εξακολουθώ να είμαι πάρα πολύ καλά. Απέφυγα μια πολύ επώδυνη εγχείρηση.
* Ο πρώτος γιατρός που είχα δει μου είχε πει αμέσως για χειρουργείο το συντομότερο αλλά ευτυχώς δεν πείστηκα και είπα να το ψάξω παραπάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 21 Δεκ 2022, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η κύστη στο συγκεκριμένο σημείο δημιουργείται από τρίχα που μεγαλώνει εσωτερικά και πέρασε με αντιβίωση και καλό πλύσιμο;Green Dragon έγραψε: 21 Δεκ 2022, 21:45Δεν αντιλήφθηκα εγκαίρως το νήμα...
Πριν από αρκετά χρόνια είχα εμφανίσει κύστη κόκκυγος που είχε πρηστεί σε σημείο να μην μπορώ να καθίσω καν και να πονάω πολύ. Ο γιατρός εντοπισε 3, παρακαλώ, συρίγγια! Παρ' όλ' αυτά όμως μου έδωσε συντηρητική αγωγή και συγκεκριμένα αντιβίωση για κάποιο διάστημα και απολυμαντικά σαπούνια για την περιοχή την οποία θα έπρεπε να ξυρίζω για μερικές εβδομάδες. Η θεραπεία πέτυχε, η κύστη πέρασε εντελώς και τώρα, μετά από 15+ χρόνια εξακολουθώ να είμαι πάρα πολύ καλά. Απέφυγα μια πολύ επώδυνη εγχείρηση.
* Ο πρώτος γιατρός που είχα δει μου είχε πει αμέσως για χειρουργίο το συντομότερο αλλά ευτυχώς δεν πείστηκα και είπα να το ψάξω παραπάνω
Μου κάνει εντύπωση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Κι όμως...
* Η αιτία δεν είναι 100% διαπιστωμένη, ίσως να υπάρχουν και διαφορετικές περιπτώσεις και να ισχύουν όλες οι θεωρίες
* Η αιτία δεν είναι 100% διαπιστωμένη, ίσως να υπάρχουν και διαφορετικές περιπτώσεις και να ισχύουν όλες οι θεωρίες
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ας είναι.Green Dragon έγραψε: 21 Δεκ 2022, 21:52 Κι όμως...
Όσες περιπτώσεις γνωρίζω ήταν από τρίχα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Καλα έκανες και πηγές σε γιατρό. Που είναι το νήμα από το Αλητακι88; Είχα κάποτε κι εγώ, και μου είπε ο γιατρός να κλείσω ραντεβού για εγχείρηση. Τελικά το έσκασα μόνος μου. Πρέπει να τρώτε ώμο κρεμμύδι, γιατί είναι αντιφλεγμονώδες. Αν δεν θέλεις να συμμετέχεις σε ταινίες με ρόλο bottom, την τρίχα στον κώλο δεν την πειράζουμε. Πατημένο χορτάρι δεν φυτρώνει...
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢