Leporello έγραψε: 21 Δεκ 2022, 09:11
A γειά σου! Εξήγησες με λίγες λέξεις γιατί οι Ουκρανοί πολεμούν να γλυτώσουν από ένα φασιστοειδές καθεστώς.
Οι ουκρανοι πολεμουν γιατι ετσι σποφασιστηκε για αυτους. Ουτως ή αλλως απο το 14 και μετα φασιστοειδες καθεστως εχουν και αυτοι, με βια σε πολιτικους αντιπαλους, φυλακισεις, εξαφανισεις ενοψλητικων
Πώς αποφασίσθηκε; Με ποιόν μηχανισμό πείσθηκαν οι Ουκρανοί να πολεμούν γιά την πατρίδα; Γιατί μόλις πήραν όπλα δεν ενώθηκαν με τα αδέλφια τους τους Ρώssους γιά να ανατρέψουν το καθεστώς που κατ'εσένα είναι φασιστοειδές;
Το οποίο φασιστοειδές καθεστώς έκανε εκλογές το 2019 και ΑΛΛΑΞΕ Πρόεδρο.
Βέβαια και άλλαξε πρόεδρο, αφού ο προηγούμενος δεν έφερνε την Ουκρανία σε αρκετά ακραία τροχιά αρκετά γρήγορα.
Μπήκε ένας πρόεδρος που βόλευε πολύ καλύτερα τους Αμερικλάνους, και ειδικά τον Κυνηγό Μπάιντεν (σιγά μην είναι και το Άλιεν ο πρεζάκιας).
pikey25 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 19:00
Εχουν παρει το οκ να ριξουν πυρηνικα στην ουκρανια οι ρωσοι, δε το κανουν και κερδιζουν ποντους στην κοινη γνωμη αλλα ειναι αδιαφορο
Οταν τα φερετρα γυρνανε πισω και η γκρινια αυξανεται στο εσωτερικο τοσο μεγαλωνει η πιεση
Το συγκεκριμενο το εξηγει χιλιες φορες στον λοβοτομημενο βρετανο
Υπάρχει και το θέμα Κίνα. Οι κινέζοι αυτή την στιγμή «ανέχονται» τον Πούτιν και τηρούν σχετικά ουδέτερη στάση. Δεν νομίζω να παραμείνουν ουδέτεροι σε περίπτωση πυρηνικών. Βασικά, άμα ο κοντός ρίξει πυρηνικά, εκτός του ότι δεν θα κερδίσει τίποτα, θα καταφέρει να γυρίσει όλο τον πλανήτη εναντίον του, εκτός ίσως από του ιρανούς μουλάδες και το Κιμ, αν και δεν είναι σίγουρος και για αυτούς τους δύο.
Δεν υπάρχει περίπτωση πυρηνικών. Αν ο Πούτιν πολυζοριστεί θα κοιτάξει πώς να κρυφτεί (και θα βρει τρόπο). Με το διάδοχο του θα δείξει μετά τι θα γίνει...
Ίσως και ήδη να ψάχνει τρόπους για να δείξει πως η επικείμενη ήττα του δε θα είναι ήττα.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Διότι η Ρωσία δεν επιτέθηκε σε χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ. Τόσο απλά. Ας κάνει ο κοντός καμία κίνηση προς Πολωνία/Εσθονία και προσεχώς Φινλανδία και μετά θα δεις τι μπορεί να κάνει το ΝΑΤΟ.
Όσο για τα πυρηνικά, έχουν και οι άλλοι, καθώς έχουν και την δυνατότητα να καταρρίψουν τα πυρηνικά του κοντού ως ένα βαθμό. Ο κοντός μπορεί να καταρρίψει δυτικά πυρηνικά ή θα τα φάει όλα κατακέφαλα;
Ενώ οι χώρες που επιτέθηκε το ΝΑΤΟ είχαν απειλήσει χώρα-μέλος του; Είναι τα πυρηνικά.
Και ναι έχουν κι άλλοι. Μα ο κοντός έχει τα περισσότερα. Αν πάλι νομίζεις ότι θα καταρρίψουν κάποια ναι οκ. Οι ρώσοι θα καταρρίψουν κάποια, οι αμερικάνοι θα καταρρίψουν κάποια, οι Κινέζοι. Και κάποια άλλα θα πέσουν. Μετά όπως σου είπα δεν θα μιλάμε για ισχύ της αμερικής ή του νατο ή της ρωσίας. Μετά δεν θα μιλάμε. Είναι τόσο απλό. Εσύ στο συννεφάκι σου μπορεί να νομίζεις ότι ένας πυρηνικός πόλεμος κερδίζεται ή χάνεται από κάποιον. Δεν είναι όμως έτσι φίλε μου.
Είναι η μέρα της πυρηνικής απειλής σήμερα; Όντως, χθες μιξόκλαιγες για τα παιδάκια που πεθαίνουν.
Να τσακιστεί να πάει σπίτι του ο Ρώσος στα σύνορα του για να μην έχουμε συννεφάκι. Υπάρχει η λύση που σού διαφεύγει.
Αγάπη μου γιατί γράφεις αφού δεν έχεις τίποτα να πεις; Κωλοβαράς εδώ μέσα όλη μέρα κάθε μέρα χωρίς να έχεις το παραμικρό να προσφέρεις φίλε μου.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
pikey25 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 19:25
Το οτι δε θα κερδισει τιποτα ειναι σχετικο αλλα και αδιαφορο ταυτοχρονα, το θεμα ειναι αμα τα ριξει οταν δεν εχει να χασει τιποτα
Και αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Θα τα ρίξει μόνος του; Διότι έστω ότι είναι παλαβός α λα Χίτλερ και πάει να πατήσει το κουμπί, είναι σίγουρο ότι οι διάφοροι στρατιωτικοί τριγύρω του και αυτοί που θα κληθούν να εκτελέσουν την εντολή θα ακολουθήσουν ή θα τον φάνε με συνοπτικές διαδικασίες;
Ενώ οι χώρες που επιτέθηκε το ΝΑΤΟ είχαν απειλήσει χώρα-μέλος του; Είναι τα πυρηνικά.
Και ναι έχουν κι άλλοι. Μα ο κοντός έχει τα περισσότερα. Αν πάλι νομίζεις ότι θα καταρρίψουν κάποια ναι οκ. Οι ρώσοι θα καταρρίψουν κάποια, οι αμερικάνοι θα καταρρίψουν κάποια, οι Κινέζοι. Και κάποια άλλα θα πέσουν. Μετά όπως σου είπα δεν θα μιλάμε για ισχύ της αμερικής ή του νατο ή της ρωσίας. Μετά δεν θα μιλάμε. Είναι τόσο απλό. Εσύ στο συννεφάκι σου μπορεί να νομίζεις ότι ένας πυρηνικός πόλεμος κερδίζεται ή χάνεται από κάποιον. Δεν είναι όμως έτσι φίλε μου.
Είναι η μέρα της πυρηνικής απειλής σήμερα; Όντως, χθες μιξόκλαιγες για τα παιδάκια που πεθαίνουν.
Να τσακιστεί να πάει σπίτι του ο Ρώσος στα σύνορα του για να μην έχουμε συννεφάκι. Υπάρχει η λύση που σού διαφεύγει.
Αγάπη μου γιατί γράφεις αφού δεν έχεις τίποτα να πεις; Κωλοβαράς εδώ μέσα όλη μέρα κάθε μέρα χωρίς να έχεις το παραμικρό να προσφέρεις φίλε μου.
πετρος έγραψε: 21 Δεκ 2022, 18:32
και οι αμερικανοι θα τριβουν τα χερια τους και σε καμμια περιπτωση δε θα εμπλακουν σε πυρηνικο πολεμο με τη ρωσια....
δίνεις και όρκο για αυτο; εγώ αν ήμουν προέδρος της Ρωσιας δεν θα δινα.
Ενώ εσύ ε; Γράφεις και λίγα
Δεν πιστεύω να μού την πέφτεις...
Όσο για το όλη μέρα, δεν μού κάνει κόπο, μένω δίπλα. Εσύ έρχεσαι από μακριά;
Δεν μπορεί να το συλλάβει αυτό το κεφάλι του, όπως δεν μπορεί να συλλάβει το κεφάλι του ότι μια χωρά πολεμάει για να μπει στην ΕΕ & στο ΝΑΤΟ. Αυτό είναι που ΔΕΝ μπορούν να χωνέψουν όλα τα ρωσοψέκια (πληρωμένα & μη). Και πετάνε πιπες για πραξικοπήματα, για ανατολική και δυτική Ουκρανία, για ρωσόφωνους και καταπιεσμένες μειονότητες.
Μια χαρά το καταλαβαίνει, αλλά πρέπει να επαναλάβει το παραμυθάκι του κάθε τόσο, το οποίο όλως τυχαίως ταιριάζει με την προπαγάνδα του Κρεμλίνου.