το εγραψα για να το μάθει κάποιος που πιθανόν να έχει το ίδιο πρόβλημα, ενας παρακάτω είναι ομοιοπαθής και μπορεί να με βοηθήσει, και γενικά αυτό λέγεται επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους, εσύ τι στον κόρακα κάνεις εδώ μέσα;Kotas έγραψε: 21 Δεκ 2022, 15:10αφου εχεις παει σε γιατρο, εκανε διαγνωση και κανονισατε μικροεπεμβαση
τι παραπανω περιμενεις να σου πουν εδω μεσα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σμηγματοειδης κυστη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: σμηγματοειδης κυστη
αμα πήγες κατευθείαν στη δουλειά σου άρα δεν σε πονούσε έτσι;Yochanan έγραψε: 21 Δεκ 2022, 15:32 Είχα κανει αυτο παλιοτερα (χρονια τωρα), εκτοτε δε μου ξαναγινε. μην ανησυχεις ο πονος ειναι περιορισμενος
θα σε κανει τοπικη, η τομη ειναι σα τσιμπημα αλλα να σιγουρευτεις οτι θα βαλει καλη ποσοστητα γαζα απο πανω, εγω μετα πηγα δουλεια και δεν ειχε βαλει αρκετη γαζα και με ειδανε με αιματακι στο πουκαμισο απο πισω
μετα επρεπε να τους λέω : "Και που να βλέπατε τον άλλο πώς είναι" και τέτοια
μα μου λέει βλακειες
Καβάντζωσε λίγη ξυλοκαΐνη, ποτέ δε ξέρεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και βενζοκαινη. Κάνει καλή δουλειά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 21 Δεκ 2022, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι τρέχει στις φλέβες προσφάτως διεγραμμένης εβροβουλευτίνας από το κόμμα της νέας δημοκρατίας, γνωρίζεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
τι δουλειά κάνει η βενζοκαινη;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Είναι η ξυλοκαΐνη των ζουμερομιλένιαλς. Μια πιο εκσυγχρονισμένη βερσιόν της, και με λιγότερες (ή καθόλου) παρενέργειες. Έχομεν και ολάκερο πχορουμικό νήμα αφιερωμένο εις την βενζόκα, αγαπητή, όταν ακόμη την ανακαλύπταμε. viewtopic.php?f=33&t=1098
Στις ωρες αμέσως μετα την επεμβαση δεν νιώθεις ιδιαίτερα, αργότερα το βράδυ εχει λιγάκι αλλά ειναι εξαιρετικά υποφερτό, θα κοιμηθείς μια χαρα. Δεν είναι φάση που δεν μπορείς να κοιμηθείς απο τον πονο. Αυτό που θα προσέχεις ειναι physical exhertion για καποιο διαστημα γιατι εκει να τσουζει αμα πας να σηκωσεις βαρος κλπΑλητάκι88 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 21:18αμα πήγες κατευθείαν στη δουλειά σου άρα δεν σε πονούσε έτσι;Yochanan έγραψε: 21 Δεκ 2022, 15:32 Είχα κανει αυτο παλιοτερα (χρονια τωρα), εκτοτε δε μου ξαναγινε. μην ανησυχεις ο πονος ειναι περιορισμενος
θα σε κανει τοπικη, η τομη ειναι σα τσιμπημα αλλα να σιγουρευτεις οτι θα βαλει καλη ποσοστητα γαζα απο πανω, εγω μετα πηγα δουλεια και δεν ειχε βαλει αρκετη γαζα και με ειδανε με αιματακι στο πουκαμισο απο πισω
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
???
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- EKPLIKTIKOS
Πάρε ένα μαχαίρι κ βάλτο στη φωτιά να ψηθεί για αποστείρωση. Μετά κοψτο μονοκοπανιά σα σαμουράι ή αν δε φτάνεις πεσε σε κάποιον δικο σου. Το είχα κάνει στο γυμνάσιο με μυρμηγκια κ δούλεψε. 
ουφ ησύχασα τώρα κάπως, ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λες, οταν γυρίσω αύριο από την επέμβαση θα σου γράψω τα νέα μου, δεν το πιασα όμως, πότε τσούζει;Yochanan έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:39Στις ωρες αμέσως μετα την επεμβαση δεν νιώθεις ιδιαίτερα, αργότερα το βράδυ εχει λιγάκι αλλά ειναι εξαιρετικά υποφερτό, θα κοιμηθείς μια χαρα. Δεν είναι φάση που δεν μπορείς να κοιμηθείς απο τον πονο. Αυτό που θα προσέχεις ειναι physical exhertion για καποιο διαστημα γιατι εκει να τσουζει αμα πας να σηκωσεις βαρος κλπΑλητάκι88 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 21:18αμα πήγες κατευθείαν στη δουλειά σου άρα δεν σε πονούσε έτσι;Yochanan έγραψε: 21 Δεκ 2022, 15:32 Είχα κανει αυτο παλιοτερα (χρονια τωρα), εκτοτε δε μου ξαναγινε. μην ανησυχεις ο πονος ειναι περιορισμενος
κατι τέτοια μόνο ο πατέρας μου τα έκανε εγώ σας λέω δεν αντέχω τον πόνοEKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:46 Πάρε ένα μαχαίρι κ βάλτο στη φωτιά να ψηθεί για αποστείρωση. Μετά κοψτο μονοκοπανιά σα σαμουράι ή αν δε φτάνεις πεσε σε κάποιον δικο σου. Το είχα κάνει στο γυμνάσιο με μυρμηγκια κ δούλεψε.![]()
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αλητάκι περαστικά, με ένα πόνο.
Πάρε από φαρμακείο αυτοκόλλητα ράματα, να βάζεις αφού κλείσει η ουλή, για να μην τραβιέται και να μην φουσκώσει.
Πάρε από φαρμακείο αυτοκόλλητα ράματα, να βάζεις αφού κλείσει η ουλή, για να μην τραβιέται και να μην φουσκώσει.
Αλητάκι88 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:47 ουφ ησύχασα τώρα κάπως, ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λες, οταν γυρίσω αύριο από την επέμβαση θα σου γράψω τα νέα μου, δεν το πιασα όμως, πότε τσούζει;