!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγορα τηλεόρασης. Oled ή Led?
Αγορα τηλεόρασης. Oled ή Led?
Η Panasonic plasma μου καλη και αγια, αλλα ηρθε η ωρα για κατι καλυτερο.
Μπατζετ εχω βαλει 2,5-3 χιλιαρικα (ειπα να παρω κάτι καλο), και η τηλεόραση θα αγοραστει απο Γερμανία με τιμολόγιο ανευ φπα.
Ειμαι μεταξυ της LG C8 65 Oled, και 75ρας Led.
Eαν φτηνισει λιγο ακομη ισως κανω την υπερβαση και παω σε C8 77ρα.
Αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι αν εχετε προτασεις σε 75ρες led, και αν θα έπρεπε να με ανησυχεί σοβαρα η πιθανότητα burn in στα oled panels (δηλαδη σε αυτα της σειρας c8).
Σε oled η LG ειναι μονοδρομος μια που οι υπόλοιποι ειναι πολυ ακριβοτεροι χρησιμοποιώντας το ιδιο πανελ.
Οποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
Μπατζετ εχω βαλει 2,5-3 χιλιαρικα (ειπα να παρω κάτι καλο), και η τηλεόραση θα αγοραστει απο Γερμανία με τιμολόγιο ανευ φπα.
Ειμαι μεταξυ της LG C8 65 Oled, και 75ρας Led.
Eαν φτηνισει λιγο ακομη ισως κανω την υπερβαση και παω σε C8 77ρα.
Αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι αν εχετε προτασεις σε 75ρες led, και αν θα έπρεπε να με ανησυχεί σοβαρα η πιθανότητα burn in στα oled panels (δηλαδη σε αυτα της σειρας c8).
Σε oled η LG ειναι μονοδρομος μια που οι υπόλοιποι ειναι πολυ ακριβοτεροι χρησιμοποιώντας το ιδιο πανελ.
Οποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
Re: Αγορα τηλεόρασης. Oled ή Led?
Τιμες μπορείτε να δείτε εδω, μειον τον γερμανικό φπα 19%.
(οχι σαν την μπανανια που εχει 24)
www.idealo.de
(οχι σαν την μπανανια που εχει 24)
www.idealo.de
Ρε σεις ουτε ενας δεν ασχολειται με home cinema tvs? 
77αρα ειναι τεράστια.
Μια samsung 42αρα smart που έχω απο το 2014 μου έχει βγει τεφαρικι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μου αρεσουν πολυ οι ταινιες επ. φαντασιας, ή και κανονικες οπως το revenant που μια 77ρα με home theater θα σου έφερνε το σινεμά στο σπιτι. Ιδιαίτερα σε 4k.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2018, 11:51 77αρα ειναι τεράστια.
Παραδεχομαι οτι τα λεφτα ειναι πολλα για τηλεόραση, αλλα τα χομπι κοστιζουν και θα την εχω και για καποια χρόνια.
-
Von Mackensen
Φυσικά και θα πρέπει να σε ανησυχεί σοβαρα η πιθανότητα burn in στα oled panels.Και το γεγονος να τους την πας πίσω εντός εγγύησης και να σου απαντήσει η εταιρεία ότι πρόκειται για φυσιολογική λειτουργία της οθόνης.
- omg kai 3 lol
Oled και μονο Oled!
εδω κι ενα χρονο περιπου εχω την LG OLED55B7V και ειμαι κατι παραπανω απο υπερευχαριστημενος, το μαυρο ειναι απολυτως μαυρο σε σημειο που οταν πεφτουν οι τιτλοι τελους να χανεται το πλαισιο της οθονης,
το ιδιο ισχυει και για τον ηχο και τις υπολοιπες δυνατοτητες της τηλεορασης που εχει ολα τα καλουδια και πολλα περισσοτερα αποτι θα ζητουσε και ο πιο απαιτητικος χρηστης
υγ. τα OLED panel της LG ειναι σε ολα τα μοντελα τα ιδια! είτε παρεις αυτο των 2.000 ευρω ειτε των 20k, μονο η διαγωνιος αλλαζει
εδω κι ενα χρονο περιπου εχω την LG OLED55B7V και ειμαι κατι παραπανω απο υπερευχαριστημενος, το μαυρο ειναι απολυτως μαυρο σε σημειο που οταν πεφτουν οι τιτλοι τελους να χανεται το πλαισιο της οθονης,
το ιδιο ισχυει και για τον ηχο και τις υπολοιπες δυνατοτητες της τηλεορασης που εχει ολα τα καλουδια και πολλα περισσοτερα αποτι θα ζητουσε και ο πιο απαιτητικος χρηστης
υγ. τα OLED panel της LG ειναι σε ολα τα μοντελα τα ιδια! είτε παρεις αυτο των 2.000 ευρω ειτε των 20k, μονο η διαγωνιος αλλαζει
Εχεις δωμάτιο στο οποίο θα μπει τηλεόραση 77 ιντσών και θα χωράς; 
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και εγώ OLED ψηφίζω. Αν δεν την αφήνεις ανοιχτή με ακίνητη εικόνα, και πας να κάνεις μπάνιο και τέτοια , δεν παθαίνει Burn in .
Αν είναι να βλέπεις Ελ τηλεόραση, δηλαδή εικόνα που έχει λογότυπο κάπου ακίνητο, με τις ώρες πάλι παίζει burn in.
Αν είναι να βλέπεις Ελ τηλεόραση, δηλαδή εικόνα που έχει λογότυπο κάπου ακίνητο, με τις ώρες πάλι παίζει burn in.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Rocco Siffredi
για ναχει μπατζετ 2,5-3 χιλ για τιβι
- omg kai 3 lol
enterprise-psi έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:50 Και εγώ OLED ψηφίζω. Αν δεν την αφήνεις ανοιχτή με ακίνητη εικόνα, και πας να κάνεις μπάνιο και τέτοια , δεν παθαίνει Burn in .
η tv καταλαβαινει αυτοματα αν ειναι ακινητη η εικονα και μετα απο λιγο κατεβαζει τη φωτεινοτητα ενω λιγο αργοτερα ενεργοποιειται screensaver
σχεδον ολα τα καναλια πλεον εχουν ημιδιαφανα λογοτυπα που τα αλλαζουν θεσεις, αλλα και παλι η πιθανοτητα burn in ειναι μηδαμινη, ακομα κι αν συμβει burn-in υπαρχει δυνατοτητα να προγραμματισεις την tv να τρεξει για μια ωρα ενα δικο της προγραμμα και να τα εξομαλυνει-εξαφανισει
Ασχετα με το δωμάτιο, στα 3,5m θα μπει ο καναπες.
Ειπαμε home cinema. Αν πας 5 μετρα μακριά, τι νοημα εχει να παρεις τοσο μεγαλη tv?
Ναι απο εικονα δεν παιζεται, μονο το burn in με τρομαζει λιγακι. Ειχαν σοβαρα θεματα καποιες παρτιδες του 2017, με ενα λαθος που ειχε γινει στην παραγωγη. Τωρα για το 2018 δεν ξερω.omg kai 3 lol έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:41 Oled και μονο Oled!
Τα oled panel ειναι πραγματι τα ιδια, αν δεν κανω λαθος αλλαζουν οι επεξεργαστές, και το design.
Eπισης η LG ειναι ο μοναδικός κατασκευαστής oled panels για τηλεοράσεις και ολοι οι υπολοιποι (panasonic, sony, Philips) προμηθευονται απο αυτην.
H εταιρεία δεν πρόκειται να απαντήσει τετοιο πραγμα, αλλα μια που το ανέφερες πρέπει να δω αν με καλύπτει η εγγύηση στην Ελλάδα. Αν ειναι πανευρωπαϊκη δηλαδή.Von Mackensen έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:35 Φυσικά και θα πρέπει να σε ανησυχεί σοβαρα η πιθανότητα burn in στα oled panels.Και το γεγονος να τους την πας πίσω εντός εγγύησης και να σου απαντήσει η εταιρεία ότι πρόκειται για φυσιολογική λειτουργία της οθόνης.
- omg kai 3 lol
panos291 έγραψε: 11 Οκτ 2018, 15:24Ναι απο εικονα δεν παιζεται, μονο το burn in με τρομαζει λιγακι. Ειχαν σοβαρα θεματα καποιες παρτιδες του 2017, με ενα λαθος που ειχε γινει στην παραγωγη. Τωρα για το 2018 δεν ξερω.omg kai 3 lol έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:41 Oled και μονο Oled!
Τα oled panel ειναι πραγματι τα ιδια, αν δεν κανω λαθος αλλαζουν οι επεξεργαστές, και το design.
Eπισης η LG ειναι ο μοναδικός κατασκευαστής oled panels για τηλεοράσεις και ολοι οι υπολοιποι (panasonic, sony, Philips) προμηθευονται απο αυτην.
το burn-in εγινε σε ελαχιστα κομματια και οπως συμβαινει συνηθως οταν πουλας εκατονταδες χιλιαδες κομματια ακομα και ενα ποσοστο πισω απο την υποδιαστολη ειναι μερικες εκατονταδες...
η Lg περισυ δεν καλυπτε εγγυηση για burn-in και ειχε φαει κραξιμο,
ακομα ομως και σε αυτο το ενδεχομενο δεν υπαρχει περιπτωση πολυκαταστημα να μη δεχθει αντικατασταση σε προιον αυτης της τιμης αφου παρακαλαει να εχει τετοιους πελατες και μαλιστα ικανοποιημενους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από freak
-
- 23 Απαντήσεις